Teraz jest 14 lis 2018, 19:45

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lut 2009, 12:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2003, 14:02
Posty: 827
Lokalizacja: Oleśnica
drmajk napisał(a):
Bo snajperem to trzeba się naumieć strzelać kolego. A co do poruszającego się celu to mylisz się. Da się trafić jak się nauczysz, jest trudno ale się da.

Dla mnie szkoda Ammo na naukę :). Nie gram tak często snajperem coby ludzi w biegu rozwalać (chyba że idą po linii proste ode mnie albo na mnie wtedy łatwo).
Dużo zależy od mapy ale grając snajperem ja osobiście preferuje rozłożyć się jakieś 400m od flagi w takim miejscu abym mógł kontrolować najczęściej używane "szlaki"
I wbrew pozorom ludzie często zatrzymują się na tyle długo coby im kulkę spokojnie wpakować... ale trzeba być cierpliwym, mi tam nie przeszkadza np 3 min namierzanie celu aby wyczekać na tą jedną chwilę kiedy będę miał czysty strzał :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2009, 14:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 mar 2003, 14:02
Posty: 827
Lokalizacja: Oleśnica
Oglądać... przydatne cholernie ;)
EJOD Traning Video


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2009, 18:27 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2008, 21:47
Posty: 446
Lokalizacja: Poznań
niestety, raczej nie możliwe na pubach :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 kwi 2009, 22:02 
Offline

Dołączył(a): 8 sie 2008, 18:52
Posty: 145
Na pubach grając z losowymi gośćmi ci nie rozumieją, że mają biec przede mną, a nie za mną. Komenda typu wbiegaj dopiero kiedy eksploduje granat mogła by spowodować awarię w ich procesorach.

Gdzie się podziały te czasy kiedy to MIG mógł przestać całą rundę w main-ie bo gracze byli na tyle inteligentni by nie używać sprzętu którym nie potrafią się obsługiwać (byłem dziś świadkiem jak gracz stracił jedną A-10 bo nie znajdował się w żadnym SQ, a po 30 min czekania drugą bo nie wiedział jak dokołować na pas startowy) :lol: .

_________________
Amore Patriae Nostra Lex


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 maja 2009, 22:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2004, 12:27
Posty: 755
Lokalizacja: Katowice
tak sobie sciagnalem obecna wersje PRa,od mojej ostatniej ulalal kope czasu temu widze sporo sie zmienilo,wiekszosc dnia co dzis pogralem to niewiem ale chyba noobas jestem bo zabilem raptem 5-7 osob,wiekszosc to latanie w uliczkach i obrywanie kulek niewiadomo z kad :D ja to chyba ślepy na starosc juz jestem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 00:43 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
A przepraszam, ze ja tak nie na temat ale mogl by mi ktos podac link do pobrania Projekt Realiti? [chyba ze sie to kupuje]
widzialem filmiki o tym, wydaje sie ciekawe, aa. ja mam jeszcze boostery. bo gram w BF:2 i mam jeszcze EF i AF [Oryginaly]

Czy to bedzie mi dzialac na PR ?

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 01:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 11:01
Posty: 780
http://www.realitymod.com/downloads.html

Sciagasz core i levels. Nastepnie instalujesz wlasnie w takiej kolejnosci (core, a nastepnie levels).

Jedynie co potrzebujesz to BF2 i patcha 1.41

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 17:59 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
okej, pobieram z http://battlefield-basis.de/downloads,i ... _file.html

i potem patch i juz?

jeszcze pytanie, po zainstalowaniu PR moge jeszcze grac w zwyklego BF? i te booster packi.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 18:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 11:01
Posty: 780
Jezeli masz juz BF2 zainstalowanego wraz z patchem 1.41, to zostaje Ci tylko do zainstalowania PR Core i levels.

Wracajac do Twojego pytania. Bedziesz mogl grac w BF2 normalnie, bez zadnych problemow.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 18:12 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
okej, dzieki za pomoc.

a moge grac tam moim profilem?
Tym co mam na BF:2

Levels gdzie mam pobrac?

[ost. pytanie, Punkty z tego PR dochodza na moj profil?]

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 18:27 
Offline

Dołączył(a): 14 maja 2006, 22:56
Posty: 380
Lokalizacja: Lublin
"linki i instalacja krok po kroku":
viewtopic.php?f=45&t=13911

Cytuj:
a moge grac tam moim profilem?
Tym co mam na BF:2

Możesz

Cytuj:
[ost. pytanie, Punkty z tego PR dochodza na moj profil?]

Nie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 18:29 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
Kurde, ten co ja zciagam ma 1.81 GB to malo? moze jakis zly zciagam, mam anulowac i pobierac z tego co podales?

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 18:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
CineQ_15 napisał(a):
a moge grac tam moim profilem?
Tym co mam na BF:2


Tak ale lepiej zrób sobie inne...

CineQ_15 napisał(a):
Levels gdzie mam pobrac?


Tu np.
http://www.realitymod.com/downloads.html

CineQ_15 napisał(a):
[ost. pytanie, Punkty z tego PR dochodza na moj profil?]


Nie. Globalny system rankingowy nie wspiera modów.

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 18:37 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 01:22
Posty: 197
Lokalizacja: Będzin
mam wrazenie, ze cos zle robie, zciagam z tych linkow, co mi podaliscie, z listy pt.

Requires BF2 v1.41Size: 1857MB

A gdzie to drugie znalezc?
[wiem, ze troche wygladam na niekumatego, ale tylko troche rozkojarzony jestem]


SRY, juz wiem, Cilents Levels.
pobieram.

_________________
Użytkownik zbanowany


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 cze 2009, 19:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2009, 06:19
Posty: 118
Lokalizacja: Pińczów
Tylko ściągnij sobie manuala w czasie ściągania PR i przeczytaj 3 razy viewtopic.php?f=45&t=13911

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL