Teraz jest 21 lis 2024, 22:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sie 2007, 16:03 

Już nie ma serwera gdzie by nie było noobów, sl którzy robią squady żeby sobie wziąść super snajperke, gosciu którzy pytaja sie do czego jesz saperka, a najbadziej denerwują mnie debile którzy zabijają cywili, ostatnio jak grałem na al basrah jakis kolo o nicku bestLOLcostam, zabił około 40 cywili (SIC!) miał jakieś -703 pkt, chyba serwer nie wytrzymał i sie zchraszowal, dla mnie powwinni wprowadzic jakis system, który by dawał kicka po zabiciu np 3 cywili, teraz jak sie tak zastanowic to najlpeszy sposób treningu ma Amercias army tam tzreba przejsc trening obowiazkowo, a to zniechca takich nobkow ktorzy nie czytaja tutow i zawracaja ludziom dupe.

Nie wiem po co założyłem ten temat chyba powinienem zrobić jakąś petycje, do tych co zakładają serwery.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 17:27 

jakos sie nie dziwie twoim spostrzeżeniom w tym kierunku... tez tego nie lubie, i chyba dla tego ostatnio prawie wcale nie gram. za jakis miesiac powinno byc wiecej rozumnych na serwach :) mnie denerwuje ze jak zrobisz glosowanie na takiego kolesia to akceptuje je 10% ludzi...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 17:32 

Brak porozumienia miedzy graczami, niektórych "Gówno" obchodzi czy dana osoba przeszkadza w grze (w opcjach można przecież wyłączyć siebie z votekicków), co do cywilów to się zgadzam, co prawda na początku jak pierwszy raz zagrałem na PR, niewiedziałem że cywilów niemożna zabijać. Dopiero jak popatrzałem na swoje pkt zorientowałem się o co chodzi.
Debilizmowi mówimy nie ;p

Ostatnio edytowano 1 sie 2007, 17:48 przez michaelo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 17:37 

michaelo napisał(a):
Debilą mówimy nie ;p

o jezu! :shock: bez komentarza :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 17:47 

Te cholerne literówki :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 19:49 

Kto mnie nauczy grac? (kiedys gralem w stara wersje PR ale zaprzestałem) a te wszystkie nowosci to nie idze tego opanowac :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 20:24 

Grubber{PL} napisał(a):
Kto mnie nauczy grac? (kiedys gralem w stara wersje PR ale zaprzestałem) a te wszystkie nowosci to nie idze tego opanowac :P

jak zainstalujesz PRa to Ci sie pojawia taki fajny pdf na pulpicie ;)

BTW Dzisiaj grałem z takim nobkiem. No i było coś takiego, kolo wsiada do tanka, był nobem to se mysle ze mu tank nie potrzebny (byłem w innym timie to nie mogłem nim kierować) no i powiedziałem mu że ma C4 na tanku i musi wysiąść i saperka ściągnąć to C4, no i myslałem że po przeczytaniu tego kolo powie coś w stylu "lol" a tu kolo sobie wychodzi z tanka obchodzi czołg a ja sobie odjeżdżam, wiem że to troche chamskie ale ten kolo widziałem jak wczesniej zabijal cywili, to dla jego dobra wolałem zabrać mu tego tanka, poza tym byłem 3 na serwie, ani razu nie zginąłem :D

A jak jest za dużo nobów w trybie "powstańców" to gram insami bo oni jak nie są zgrani to tak jakby realistyczniej ;) bo w koncu w rzeczywistości to też oni walczą w chaosie no i nie można miec ujemnych pkt za zabijanie dresów

Dzisiaj moją chęć do gry uratował super gość ;) PAN DWANAŚCIE, co prawda nic
sie nie odzywał na czacie ale wykonywał wszystkie moje polecenia jak byłem slem

PS: Szkoda że nikt nie gra w tryb extraction, bo w teori brzmi ciekawie nie wiem jak jest w praktyce jak ktoś grał to niech sie wypowie

Ostatnio edytowano 2 sie 2007, 11:43 przez DARK KNIGHT, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 08:47 

Dlaczego "niejaki"? Wypraszam sobie :)

A nie odzywam sie na czacie bo sobie zaszalałem i kupiłem mikrofon za całe 10 zeta i innym też polecam:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 11:44 

piotr12 napisał(a):
Dlaczego "niejaki"? Wypraszam sobie :)

A nie odzywam sie na czacie bo sobie zaszalałem i kupiłem mikrofon za całe 10 zeta i innym też polecam:)

Dobra już nie "niejaki" tylko super gość, żebyś nie płakał ;P

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 14:31 

no chyba każdy zaczynał jako noob, jeżeli w PR grają nowi to znaczy że cały czas mod się rozwija a nie umiera śmiercią naturalną i graj w niego sami starzy wyjadacze, oczywiście każdy kto zaczyna swoją przygodę z PRem ma obowiązek przeczytać tego pdf-a z tym że o tym nie wie :P

Sam system treningowy w AA nie jest jakiś wyjątkowo trudny (najprzeróżniejsze poradniki i odpowiedzi do testów można znaleźć na każdym serwisie poświęconym AA). O wiele ciekawszym rozwiązaniem jest ograniczenie serwera honorami tzn. jak ktoś ma mniejszą ilością honoru (niższą rangę) niż jest wymagana na serwie to po prostu na nim nie pogra i taki system powinien być w PR, podział na serwery dla vaniliarzy i weteranów, tylko jak taki system zrobić skoro ABR nie zawsze działa jak powinien :?: :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 17:51 

no tak, wszystko bardzo fajnie, ale jest jedno ALE:
jak gracz taki jak ja uslyszy dobre wiesci o PR, to go sciagnie, przeczyta PDFa i bedzie gotowy do walki, chce wejsc na serwer, ale okazuje sie, ze z timłorkerami nie pogra, bo moze wlazic tylko na serwy dla noobkow, tia, super uklad...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 21:28 

masterceo napisał(a):
no tak, wszystko bardzo fajnie, ale jest jedno ALE:
jak gracz taki jak ja uslyszy dobre wiesci o PR, to go sciagnie, przeczyta PDFa i bedzie gotowy do walki, chce wejsc na serwer, ale okazuje sie, ze z timłorkerami nie pogra, bo moze wlazic tylko na serwy dla noobkow, tia, super uklad...

nauczy się grać to awansuje, Kubica też nie od razu jeździł z najlepszymi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 21:41 

Ja pamiętam gdy ściągałem PR'a jakieś 6 h, to miałem czas na przeczytanie tgo pdf'a a co robia te nobki w tym czasie??? No może mają jak w japoni łącze 128 mb/s (sic!) to nie maja na to czasu, a propo nobkow to powinni dawac kicki za zabicie np 3 cywili, poza tym na każdym serwie pisze że jest kick za niedołączanie do drużyn itd... tylko że nigdy nie widziałem admina na serwie (no może raz przez 5 minów, cały czas sie go ktoś pytał do czego służy saperka, dlaczego to nie działają tanki itd.) :stupid:

BTW w starym dobrym fh fajnie rozwiązano problem kitów, nie trzeba było na przymus brać kitu snajpera tylko był driver ale on jako jedyny mógł naprawiać tanka, albo kit pilota miał jako jedyny spadochron, po prostu dzieki temu gra była bardziej dynamiczna. Jak na kaszanie wróg kampi sie to nie ma czasu na wybeiranie tego kita i zanim wybiore kita to juz abrams wybucha... to troche denerwuje

A tak offtopem mówiąc ;) to chciałbym żeby militia miała t-55, są na mapce tylko zniszczone, araby mogły by też miec t-55 :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2007, 23:42 

Regularna armia MEC ma T72 i są zadowoleni. Insurgenci nie są regularną armią więc nie mają. Militia ma jakieś BTR czy inny badziew i to im powinno starczyć.

Trochę haotycznie opisałeś tego FH. Nic z tego n ie skumałem.

Towarzysz, ja nie zaczynałem jako noob :) Trafiłem od razu do turnieju PR i mieliśmy regularne treningi z najlepszym komanderem wszech czasów. Maverickiem. W tym czasie Uncle to był jeszcze 2IC a nie SL pełną gębą :) Mieliśmy nawet trening z aktywnymi żołnierzami USMC lub US Army, bo Mav jest (był) żołnierzem. UKForce też był naszym komanderem. Było zajebiście.
I tego mi KUR... brakuje :omg: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2007, 11:03 

Mówiłem to do osób które raczej grały w FH, dla osoby która nie grała może wydać sie to trochę chaotyczne.

Powiem w skrócie tak, tam leżały kity np w namiotach i była ich ograniczona ilość, i była zasada kto pierwszy ten lepszy, zresztą teraz też tak jest...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2