Grubber{PL} napisał(a):
Kto mnie nauczy grac? (kiedys gralem w stara wersje PR ale zaprzestałem) a te wszystkie nowosci to nie idze tego opanowac

jak zainstalujesz PRa to Ci sie pojawia taki fajny pdf na pulpicie
BTW Dzisiaj grałem z takim nobkiem. No i było coś takiego, kolo wsiada do tanka, był nobem to se mysle ze mu tank nie potrzebny (byłem w innym timie to nie mogłem nim kierować) no i powiedziałem mu że ma C4 na tanku i musi wysiąść i saperka ściągnąć to C4, no i myslałem że po przeczytaniu tego kolo powie coś w stylu "lol" a tu kolo sobie wychodzi z tanka obchodzi czołg a ja sobie odjeżdżam, wiem że to troche chamskie ale ten kolo widziałem jak wczesniej zabijal cywili, to dla jego dobra wolałem zabrać mu tego tanka, poza tym byłem 3 na serwie, ani razu nie zginąłem
A jak jest za dużo nobów w trybie "powstańców" to gram insami bo oni jak nie są zgrani to tak jakby realistyczniej

bo w koncu w rzeczywistości to też oni walczą w chaosie no i nie można miec ujemnych pkt za zabijanie dresów
Dzisiaj moją chęć do gry uratował
super gość 
PAN DWANAŚCIE, co prawda nic
sie nie odzywał na czacie ale wykonywał wszystkie moje polecenia jak byłem slem
PS: Szkoda że nikt nie gra w tryb extraction, bo w teori brzmi ciekawie nie wiem jak jest w praktyce jak ktoś grał to niech sie wypowie