Jednego nie kminie kasujecie posty porządnych ludzi w których zawarta jest odpowiedz na oszczerstwa itd a zostawiacie posty jakiegoś niedorozwiniętego dzieciaka co ma 13 lat i go cały świat nie kocha.
:twisted:
Konrad102 - twój poziom intelektualny znajduje odzwierciedlenie w twoich postach.
Nie mam ochoty rozwodzić się na temat irytujących głupot, które wypisujesz między innymi o mnie i o GDW, szczególnie, że kiedy ja zaczynałem grać w BF'a Ty jeszcze nie potrafiłeś złożyć zdania (z czym najwidoczniej masz problem do dzisiaj). Twoja antypatyczna postawa zapewne jest wynikiem raczej nieudanej kariery na scenie PR, odrzuconego podania rekrutacyjnego (jak wiesz rekrutujemy ludzi powyżej 18-u lat, ale wyjątki się zdarzają, podstawa do odrzucenia była i ty o tym dobrze wiesz), nie tylko przez GDW zresztą. Agitowanie nienawiści / niechęci do GDW to bzdura, bo utarliśmy ci nosa [?], twoje słowa/zachowanie powinny być traktowane jako tuszowanie osobistych kompleksów i porażek.
Chciałbym też zwrócić uwagę, że GDW jest dla ludzi dojrzałych o dość mocnym [dla niektórych chyba zbyt trudnym] poczuciu humoru; a poziom gry raczej poza zasięgiem twoich możliwości. Próbujesz konkurować z nami na jakiejś płaszczyźnie? Na początku powinieneś trochę spasować i przyjrzeć jak sam się zachowujesz i jak się zachowują twoi koledzy. Reputacji nam nie zepsujesz, o to się nie martwię, ale proponuję żebyś przestał nas oczerniać; ponieważ nie masz do tego podstaw, co więcej to nie ta liga kolego. ...ach no i do większości z nas wypadałoby ci się zwracać per pan.
Następnym razem, jak zaczniesz kogoś oskarżać przedstaw jakieś realne dowody, bo w prawdziwym życiu zdepczą cię za ich brak. Jak też dobrze wiem, to warto też nie kłamać, z czym najwidoczniej masz problem, bo właśnie od tego zacząłeś karierę w PR, przy składaniu podań rekrutacyjnych, nie tylko do nas swoją drogą. [hmm może źle ująłem - 'kłamać" można zastąpić "mijać się z prawdą"].
Na twoim miejscu raczej szukałbym teraz sprzymierzeńców, a nie robił sobie wrogów.
Jeżeli uważasz, że ty wraz z DPF jesteście tacy "super pro", to zapraszamy możemy zagrać, zobaczymy...