masterceo napisał(a):
przy okazji: nie ma to jak wybrać sobie na avatara logo najbardziej sadystycznej dywizji SS. Gratuluję inteligencji.
Sorry za offtop'a ale to nie brak inteligencji tylko ewentualny brak współczucia dla ofiar holokaustu.
Jestem za jedną planetą, jednym rządem, brakiem granic, wspólną eksploatacja planety dla wszystkich narodów, wyplewieniem religii z rządu. Akurat wiadomy nam kraj, rządzony przez wiadomą osobę, miał się ku temu najbliżej, a że przy okazji uwziął się na jude, trudno, ofiary muszą być, nie da się tego przeprowadzić bez przemocy, zawsze ktoś się burzy na nowe zmiany. Po prostu unkel Adi poszedł na rusy o dwa miechy za późno i ugrzązł w jesiennym błocie. Teraz by my tu wszyscy śmigali po niemiecku i było by git. Żadnych kaczek, mocherów, stalexportu i innych psychicznych zombie. Kibol, pedofil.... etc. byłby eksterminowany z miejsca, a po 65 latach po wojnie, sytuacja dla słowian byłaby już pewnie unormalizowana. Każda wojna to zbawienie dla planety. Gdyby nie w/w sytuacje czy też zarazy masowo wybijające narody, na dzień dzisiejszy ludzie mieszkaliby na oceanach, bo miejsca na lądzie by już chyba brakło. Także dla mnie Totenkopf na tle flagi Śląska, jest symbolem siłowego rozwiązania przemocy i zwyrodnialstwa na jego terenie. Przyznaje, ten symbol podoba mi się najbardziej i faktycznie, źle sie kojarzy ale zapraszam do lektury, bo polacy też używali w swojej symbolice trupią główke :
http://pl.wikipedia.org/wiki/TotenkopfDzieki za pomoc związaną z tematem, czyli po prostu mam szukać pojazdów, w których jest widoczne C4 lub jest możliwe użycie Prawego przycisku Myszy by móc określić przeznaczenie pojazdu.
Pozdrowionka.