Grober napisał(a):
Zapomnieliście dodać w filmiku iż część z was jest zbanowana na serwerze PRTA za ghosting jest czym się chwalić a jak bóg pozwoli to NEW, UNSTF, PRTA, NwA, =FU= będą dzielić ban listę także i tam sobie nie pogracie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale życzę wam powodzenia i szczęścia NAPRAWDĘ!!!
Oby znalazł się u was jakiś dobry SQL który zrobi tam z wami porządek bo macie tam niezły burdel
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
a zapomniałem dodać iz jeżeli jesteście pełni nienawiści do innych nacji i czujecie iż Niemcy chcą podbić wciąż Polskę a każdy z nich to hitlerowiec to to jest klan na 100% dla was
Ciekawy człowiek, wczoraj wysłałem mu link do tego forum by dodał tutaj swoje materiały robione pod Polish Project, przy czym poprawiłem jego błąd językowy ("z kąd", "ktury" ) w czasie rozmowy z nim i to jest jego "cięta riposta" na to
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chciałbym tylko powiedzieć, że na PRTA zostaliśmy zbanowani przez osoby, które nie chciały nas dopuścić do udziału w World Cup'ie - zbanowali oni dokładne wszystkich naszych SL'i i organizatorów na serwerze. Poza tym, nagrałem nawet filmik, który pokazywał w dokładny sposób, że jesteśmy nie winni. Ale cóż...
Dodam, że potwierdzam słowa Towarzysza. I nie biorę za przykład mojego bana lecz organizowany przez PRTA World Cup.
Aktualnie zostały w nim 4 zespoły, zapisało się 15!!! Kolejne drużyny rezygnują przez to, że organizacja PRTA jest koszmarna, wyzywają ludzi na forum PRWC za to, że mają skargi, ignorują komanderów i zniszczyli całkowicie sens World Cup gdyż aktualnie grają w nim tylko zbiorowiska międzynarodowe: Team Europe, Team Baltic. Team PHC i team Oceania, a żaden team narodowy - wszystkie takie zrezygnowały przez zarząd PRTA (akcje Wicci, głównego założyciela PRTA są karygodne i idiotyczne"
Serwer 128? Serwer 128 jest hostowany przez FINÓW, którzy nie mają nic wspólnego z PRTA. Ludzie z PRTA po prostu wybłagali od nich adminkę (i to ograniczoną) na ich forum. Z resztą, podobnie jak ty robisz na PRTA
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co do ksenofobii, zarzucasz winę na klan, a były to moje osobiste opinie do kolesia z nickiem z cyframi 1444 na końcu nicku i piszącego do mnie: "you poor polake" oraz do kolesia, który ma na swoim profilu na forum PRTA odznakę Austriackiego Waffen SS.
Co do organizacji, jesteśmy dobrze zorganizowani, jako jedyni razem z klanem S&F bierzemy udział w World Cupie jako drużyna narodowa - dodatkowo ja jestem głównym organizatorem i komanderem naszej drużyny... i póki co wygrywamy...
Dodatkowo współpracujemy z duża liczbą społeczności: z Węgierską społecznością (HPRC) tworzymy aktualnie naszą drużynę na World Cupie, współpracujemy z Francuską społecznością (drugą najlepszą po Rosjanach w PR) i mamy z nią bliskie i przyjacielskie kontakty - komander drużyny Francuskiej po jej rezygnacji z World Cup'a (z winy PRTA jak mi w osobistej osobie powiedział) gra aktualnie dla naszej drużyny (gdyż jest pół-Polakiem), a uznawany jest za najlepszego piechura w PR'ce - chodzi mi o Dunkerbecka. Dodatkowo jeszcze dochodzą serdeczne kontakty ze społecznościami z Bałkanów, Oceanii i wieloma wpływowymi graczami z DEVami i R-CON'ami włącznie - bierzemy udział w beta testach ARMA2: PR i jesteśmy w składach razem z głównymi projektantami ARMA2:PR (choćby epoch'em).
Cóż, nie mam zamiaru wchodzić w flame z Tobą, bo widziałem już jaki syf robiłeś na PRTA, na serwerze 128 i ludzie pisali na Ciebie raporty. Jesteś typowym internetowym napinaczem, który zamiast wejść na mój teamspeak i wszystko mi powiedzieć w rozmowie przez mikrofon to wolisz robić z Siebie debila na forum publicznym.
Pozdrawiam.