Ostatni "IGI mumble" był świetny walka na Mutrze z Artyleryjską końcówką i wycofywaniem się resztek "kolorowych"* USMC do North city w stylu "Somalijskiej mili" z BHD
Cytuj:
Wicca - "PR isnt the same without mumble, without sharing foxholes with blue guys... its just sad"
ten cytat oddaje cały sens mumble
jeśli będzie to na 100% będę wbijał
nawet by sobie pograć poza "PL SQ"
niestety inne eventy które próbowały osiągnąć sukces zaliczyły FAIL np. na Fińskim mumble nie wprowadzono zasady english only i gadali po fińsku.....
z mumble trzeba grać tak że gadamy english only żeby było fair paly + szaleńcze wrzaski Huraaaa!!!!! nie zasady ale taki Savoir-vivre
ja nie mogę się doczekać gry z mumble w mech inf sq (2xAPC + 2x6inf)
do takiej organizacji wystarczy 2 sl-i ->
Wicca i OficerJames(?) na UKWF już takie coś organizowali ale szybko musiałem skończyć grę bo następnego dnia kolejna klasówka była ale
takie operacje przy znających się sl-ach mogą się udać (udawały się jak jeszcze wychodziłem z serwa)
UKWF dzięki mumble przyciąga coraz więcej dobrych graczy -> zrównał się z TnT i IGI a TG wręcz przegonił po ostatnich inwazjach noobów/noobów adminów
(glitching to nie cheat i jest dozwolony!!!-admin TG ale już imienia nie pamiętam...) na TG
Cytuj:
A teamwork oriented night on a passworded server where all players must be on mumble! bf2 VOIP will remain enabled for now, subsequent nights may change this depending on how far mumble progresses in its capabilities. No sign ups necessary, password is mumbleftw, first come first served. Spammers/those not on mumble will be removed, AFKers will be removed if the server is full
*- niebiescy i zieloni łączcie się!!!