Teraz jest 19 lis 2018, 19:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2012, 22:24 
Offline

Dołączył(a): 27 maja 2012, 15:17
Posty: 28
Witam.
1 Jakie są serwery bez wymaganego mumble na których ktoś gra bo mój problem jest chyba nierozwiązalny
2 Po prostu Mumble mi się nie włącza, Robię wszystko i nic, nie ma go w procesach, po prostu jak bym go nie włączał
Reinstalacja nic nie dała, nawet CCleanerem czyściłem żeby się upewnić że jakieś śmieci nie zostały.Da się coś z tym zrobić?
Pzdr


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 11:14 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Jaki masz system, jak Windows 8 to musisz najpeir zainstalować to a następnieto

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 12:04 
Offline

Dołączył(a): 27 maja 2012, 15:17
Posty: 28
Ja mam Windows 7, Nawet z ciekawości to pobrałem ale również nic :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 12:17 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Granie w PRa bez mumbla to nie jest granie PRa, więc radze ci jeszcze nad tym posiedzieć. Spróbuj zapytać tutaj

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 13:06 
Offline

Dołączył(a): 27 maja 2012, 15:17
Posty: 28
Ja też bym chciał pograć z Mumble, spróbuję się może tam zapytać, ale znasz może jakiś serwer bez wymaganego mumbla bo zanim to naprawie bym chciał chociaż sprawdzić jak się strzela ;/
Bo już tyle próbowałem i za nic to coś się nie włącza :x


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 14:07 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Czyli jeszcze nie grałeś w PRa i chcesz spróbować jak się gra?
Spróbuj może na jakichś ruskich np. VBIOS.
Możesz także wbić póki serwer nie jest pełny(najlepiej póki jest mało ludzi), bo wtedy admini prawie w ogóle nie wywalają za nie bycie za mumblu, ale kiedy serwer się zapełni, dostaniesz od razu kicka.
Kiedy wbijasz na jakiś niepełny serwer postaraj się aby miał włączony VOIP, bo w PR musi być jakaś komunikacja głosowa. Do takich serwerów zalicza się np. europejski NwA i amerykański CIA i HOG. Możesz też wbić na serwery coopowe, które z tego co wiem nie korzystają z mumbla.

Ale granie w PRa bez mumbla to nie to samo, dowódcy nie mogą tak łatwo się ze sobą komunikować, co zmniejsza współpracę pomiędzy oddziałami, nie jesteś też w stanie powiedzieć osobie stojącej obok, że zbliża się wróg.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2012, 00:48 
Offline

Dołączył(a): 11 wrz 2009, 14:21
Posty: 14
Po za tym VOIP INGAME jest wyłączony na wielu serwerach(bdb).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL