Teraz jest 20 wrz 2018, 10:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 mar 2013, 20:13 
Offline

Dołączył(a): 28 mar 2013, 19:56
Posty: 5
Witam.
Kiedyś sobie grywałem w PR jednak przez jakiś czas nie mogłem i usunąłem go bo zajmował miejsce.
Teraz naszło mnie na PR jednak zastanawiam się nad tym czy są jeszcze jakieś pełne serwery?
A i czy daje się dołączyć wieczorkiem do jakiegoś polskiego squadu?
Bo przyznaje że z anglikiem u mnie cieńko jak cieńka jest nitka i nie wiem czy da się pograć z polakami (ewentualnie z francuzami :P) ?
I przy okazji witam wszystkich na forum :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 mar 2013, 22:11 
Offline

Dołączył(a): 16 maja 2011, 23:19
Posty: 394
http://www.realitymod.com/prspy/ tutaj możesz samemu ocenić ilość osób które grają


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 mar 2013, 21:52 
Offline

Dołączył(a): 9 gru 2012, 23:04
Posty: 429
Jeśli chodzi o polaków to jest jeszcze ich sporo, jednak są już nieźle porozrzucani po serwerach.
Regularnie sprawdzam kto z "naszych" jeszcze pogrywa i widzę, że Vz+, PR0 (kiedyś cyce), NPK (to moi:P ), paru z Rangersów, Ciemni, paru w F|H. Jakoś w przeciągu miesiąca postawiony został nowy polski serwer (nie pamiętam nazwy, FTNT, czy coś). Myślę, że regularnie grających Polaków będzie jakieś 40+.
Może nie jest to teraz tak spójne jak kiedyś Polish Community na Xfire. Ale myślę, że coś w tym kierunku ruszy kiedy wyjdzie wersja 1.0. Bo większość ludzi jest "uśpiona".
Tak jak ja.

pozdro


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 mar 2013, 23:33 
Offline

Dołączył(a): 13 mar 2013, 14:22
Posty: 4
Lokalizacja: Dolnyśląsk
Z tym uśpieniem to trochę racji. Pewna grupa osób czeka na 1.0 ale i tak warto samemu sprawdzić jak to obecnie wygląda.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 kwi 2013, 13:50 
Offline

Dołączył(a): 28 mar 2013, 19:56
Posty: 5
Dzięki za odpowiedzi.
Jednak mam taki pewien problem, nie chce spamować całego forum więc pisze tu.
Więc włączam mumble nie, wszystko git itd. ale problem pojawia się jak chce dołączyć do jakiegoś serwera.
Wychodzi mi na mumble takie coś: Połączenie z serwerem zostało przerwane z powodu: Przekroczono limit czasu połączenia.
I następnie próbuje isę łączyć od nowa i tak w nieskończoność, mumble jako administrator uruchamiać próbowałem, też nic.
Co z tym można zrobić?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2013, 18:17 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Masz najnowszą wersję mumble PR 1.0?

Mumble powinno same połączyć się z serwerem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2013, 18:57 
Offline

Dołączył(a): 28 mar 2013, 19:56
Posty: 5
Na górze mumbla mi pisze PR:Mumble -- 1.0.0 Project Reality Client więc chyba mam tą wersję.
A dołączać do serwa to robię tak że daję na serwer, połącz, dodałem serwer z takim portem i adresem jaki jest w samej grze i zaznaczam i daje połącz, i oczywiście po gdzieś minucie widzę wspaniały napis Połączenie z serwerem zostało przerwane z powodu: Przekroczono limit czasu połączenia. chyba dobrze robię bo jak inaczej można :?
Już jako administrator próbowałem, łączyłem się chyba z 100 razy i nic, nwm co już mogę zrobić :(
A jeśli reinstall to skąd pobrać by spowrotem tego mumbla projecto realitowego ? Bo na stronie PR nigdzie nie mogę znaleźć osobnej instalki mumble ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2013, 19:12 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Serwer mumble jest tylko jeden, które ma kanały odpowiadające serwerom w grze. Mumble powinno cię samo połączyć z własnym serwerem, a potem kiedy włączysz grę wrzucić do odpowiedniego kanału.

Jeśli samo cię nie łączy, to połącz się z mumble://mumble.realitymod.com:64739

Jak włączysz grę w mumble powinien pojawić się komunikat, że poprawnie wykryto BFa, i więcej się nim nie musisz interesować.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 kwi 2013, 21:15 
Offline

Dołączył(a): 28 mar 2013, 19:56
Posty: 5
Widzę że mi się coś mumble popaprało podczas instalacji więc go usunąłem i powyczyszczałem itd.jednak nie mogę znaleźć nigdzie osobnej instalki do mumble pr, da się skąś pobrać mumble osobno czy trzeba przeinstalować pr żeby się pobrał przy tym patchu z 97 na 98 czy cos takiego? (chyba że jest na stronie pr a ja jestem jakiś ślepy...) i sorry za takie spamowanie forum :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2013, 12:29 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Drugi link w googlach http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0516,d.Yms

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2013, 22:04 
Offline

Dołączył(a): 28 mar 2013, 19:56
Posty: 5
Mam kolejny problem z mumble, tym razem nie mogę się połączyć przez takie cos: Weryfikacja SSL nie powiodła się: Niewiarygodny certyfikat z podpisem własnym.
Co z tym czymś zrobić? Reinstall nie pomagał.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 maja 2013, 20:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2013, 00:15
Posty: 10
Lokalizacja: somewhere in Europe
"Weryfikacja SSL" to w skrócie uwierzytelnianie Twojego klucza publicznego. Nie jestem pewien, ale chyba masz nie wykupiony Certyfikat SSL, więc alertuje Ci o niewiarygodnym certyfikacie z podpisem własnym.
:arrow: http://magazynt3.pl/Jak-zarejestrowac-certyfikat-SSL/
sprawdź, może znajdziesz rozwiązanie

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL