Teraz jest 13 lis 2018, 17:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2014, 16:41 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Witam,podczas pierwszego odpalenia PR wyskoczył mi ten błąd. Ktoś czemu tak się stało i wie jak temu zaradzić?

http://speedy.sh/eRFfa/pr-blad.bmp link do obrazka (sorry że na image-u ale coś mi działać nie chce)

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2014, 21:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
https://www.dropbox.com/s/3o0gwnbm7orjq ... ty.BF2.dll

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2014, 15:33 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Podmieniłem ten plik i po odpaleniu wyskakuje mi taki komunikat. Podmieniłem drogą EA GAMES --> Battlefield 2-->mods-->pr-->bin

http://www.speedyshare.com/aUpyG/pr-blad-2.bmp

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2014, 16:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Odnośnie wrzucania obrazków:
1. Używaj innego formatu. Nieskompresowany bmp w tym przypadku to tylko strata czasu i miejsca.
2. Jeśli chcesz pokazać komunikat na ekranie, nie ma sensu wrzucać screena z całego pulpitu o 10 razy większej powierzchni.
Z tych 5MB dałoby się zjechać do obrazka mającego mniej niż 50KB.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 kwi 2014, 09:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
Rass napisał(a):
Podmieniłem ten plik i po odpaleniu wyskakuje mi taki komunikat. Podmieniłem drogą EA GAMES --> Battlefield 2-->mods-->pr-->bin

http://www.speedyshare.com/aUpyG/pr-blad-2.bmp


Wydaje mi się że brakuje Ci czegoś w system32
prawdopodobnie będzie to jakiś dll.
dla pewności możesz odinstalować PR`a i na nowo go pobrać wraz z wszystkimi up`ami. :twisted:

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL