Teraz jest 21 cze 2025, 23:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lis 2006, 01:50 

Wie ktoś czemu zawsze jak rzucę jedno C4 i odrazu zmienię na detonator to jak kliknę to zmenia się znów na C4 i dopiero teraz jak znów zmienię na detonator to się odpali :(

W BF-2 tak samo było, że jak za szybko się zmieni to nie odpali ci się tylko zmieni na C4

Macie jakieś sposoby na to ?

http://www.bttg.pl/ Pomocnik dla acrobaty. ( Updejt już był :D ^^ )

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 02:05 

2142 jest na tym samym silniku co BF2 więc są te same bugi :) Sposób ?? W 2 robilem tak ze nie klikalem odrazu detonatora tylko poczekalem jakies 0.3 sekundy i wtedy detonowałem czasem miałem tak że wyrzucałem next C4 i wtedy tamto się detonowało :lol: a w 2142 to nie wiem bo nie mam i nie będe miał :) Sróbuj może Ci się to C7 zdetonuje...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 14:28 
Moderator forum

nie "c4" ani "c7" tylko"zestaw burzacy RDX" zeby bylo jasne ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 14:44 

zestaw burzący do rąk sam wskakujący...
co za lenistwo nawet nowych bugow nie potrafia wymyslic :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 15:55 

przsoi napisał(a):

zobaczymy jak będzie w QW :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 15:56 

Ooo Prezes nowa sygnaturka? :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 16:39 

przsoi napisał(a):

Moze daj nowemu BF'owi jeszcze jedna szanse :-) Fajnie sie gra - zdarza sie czesciej niz bardzo rzadko, ze ludzie sie trzymaja w squadach, nie ma tak, zeby mozna bylo jednym czolgiem cala runde wygrac, itp. Jest przyjemnie i mozna sobie grac z doskoku bez obaw ze jakas kampujaca na jedynym spawnie dywizja zmechanizowana zepsuje od razu zabawe. Dodatkowo, nie ma zadnych cudownych broni, nie ma skakania plackiem, pojazdy sa zrownowazone i nie daja absurdalnej przewagi nad piechota. Gralem juz chyba z 15 godzin od premiery i jeszcze ani razu nie wstalem wmurwiony.

Ognacy

p.s. EA Polska nie sponsoruje tego postingu ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 16:46 

ognacy napisał(a):
Moze daj nowemu BF'owi jeszcze jedna szanse :-) Fajnie sie gra - zdarza sie czesciej niz bardzo rzadko, ze ludzie sie trzymaja w squadach, nie ma tak, zeby mozna bylo jednym czolgiem cala runde wygrac, itp. Jest przyjemnie i mozna sobie grac z doskoku bez obaw ze jakas kampujaca na jedynym spawnie dywizja zmechanizowana zepsuje od razu zabawe. Dodatkowo, nie ma zadnych cudownych broni, nie ma skakania plackiem, pojazdy sa zrownowazone i nie daja absurdalnej przewagi nad piechota. Gralem juz chyba z 15 godzin od premiery i jeszcze ani razu nie wstalem wmurwiony.

Ognacy

p.s. EA Polska nie sponsoruje tego postingu ;-)

... zamierzam wygrac :wink: BF2142 w "konkursie pisarskim", po czym go niezwlocznie sprzedac, i za uzyskane 50 zl obnizyc koszt zakupu PRAWDZIWEJ gry a nie moda... moze ArmA moze Medievala 2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 17:32 

przsoi napisał(a):
... zamierzam wygrac :wink: BF2142 w "konkursie pisarskim", po czym go niezwlocznie sprzedac, i za uzyskane 50 zl obnizyc koszt zakupu PRAWDZIWEJ gry a nie moda... moze ArmA moze Medievala 2 :)

Ha ha, no coz, trzymaj za siebie kciuki, bo ja oczywiscie tez mam zamiar wygrac konkurs pisarski, rowniez mam zamiar sprzedac zbedna kopie BF2142 i za uzyskane pieniadze mam ochote obnizyc koszt zakupu ok. 10 dobrych browarow ;-)

A tak swoja droga i off topic, to ArmA juz wyszlo/wychodzi niedlugo? Jestem fanem opfp, gralem w nia dlugo online i czekalem przez jakis czas z wypiekami na twarzy na ArmA i OpfP2. Ale przekladali i przekladali date premiery i w koncu doszedlem do wniosku, ze wyjdzie ad calendas graecas, wraz z DN:Forever i Stalkerem ;-) Co innego et:qw, ale z tego co czytalem nie bedzie orderow i medali za wybitne osiagniecia w rzucaniu apteczkami, wiec toto w ogole nie ma startu do bf2142 ze 285-nowymi orederami za wszystko co sie da :-) Ja juz dostalem ze 60-siat odznaczen, i juz mi sie powoli wydruki przestaja miescic na wyjsciowym garniaku.

pozdr,Ognacy

Strefa czasowa: UTC + 2