przsoi napisał(a):
... zamierzam wygrac

BF2142 w "konkursie pisarskim", po czym go niezwlocznie sprzedac, i za uzyskane 50 zl obnizyc koszt zakupu PRAWDZIWEJ gry a nie moda... moze ArmA moze Medievala 2

Ha ha, no coz, trzymaj za siebie kciuki, bo ja oczywiscie tez mam zamiar wygrac konkurs pisarski, rowniez mam zamiar sprzedac zbedna kopie BF2142 i za uzyskane pieniadze mam ochote obnizyc koszt zakupu ok. 10 dobrych browarow
A tak swoja droga i off topic, to ArmA juz wyszlo/wychodzi niedlugo? Jestem fanem opfp, gralem w nia dlugo online i czekalem przez jakis czas z wypiekami na twarzy na ArmA i OpfP2. Ale przekladali i przekladali date premiery i w koncu doszedlem do wniosku, ze wyjdzie ad calendas graecas, wraz z DN:Forever i Stalkerem

Co innego et:qw, ale z tego co czytalem nie bedzie orderow i medali za wybitne osiagniecia w rzucaniu apteczkami, wiec toto w ogole nie ma startu do bf2142 ze 285-nowymi orederami za wszystko co sie da

Ja juz dostalem ze 60-siat odznaczen, i juz mi sie powoli wydruki przestaja miescic na wyjsciowym garniaku.
pozdr,Ognacy