Teraz jest 11 kwi 2025, 17:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 18:44 

pzak napisał(a):
D
pasqdnick napisał(a):
Poprzez net kultury ludzi nie nauczysz. To się wynosi z domu, środowiska. Ewentualnie można mieć nadzieję że taki 12letni admin po prostu dorośnie. Wal to. I na przyszłość to faktycznie prv do właściciela serwa. Po uprzednim upewnieniu się że też nie jest 12 latkiem.

Tak się składa, że admin, który go wywalił jest również właścicielem serwa i ma metrykalnie (i umysłowo) zdecydowanie więcej niż 12 lat.

Sorki pzak. Źle to napisałem. Chodziło mi ogólnie o debilnych adminów. Mea culpa że tego od początku nie zaznaczałem w swoich wypowiedziach. A to metrykalnie/umysłowo miało być też tak ogólnie, a wyszło jak wyszło. Sorki one more time.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 18:53 

Nie szkodzi, po prostu nie lubię osądzania innych (przede wszystkim adminów :P) po jednym poście zbanowanego i zdenerwowanego gracza... Taki jeden post nie zawsze jest obiektywny i przedstawia sytuację, która naprawdę sie wydarzyła...

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 21:32 

Chciałem zauważyć, że:

1)NIE ZOSTAŁEM ZBANOWANY (nic takiego w poście nie napisałem), więc ta historyjka z "nie można go zabić - cheater" (zresztą trochę tandetna moim zdaniem :) ) do mojego przypadku nie pasuje. Pomijając już fakt, że ginąłem normalnie. Dalej twierdze, że wyleciałem z powodu focha Admina, no ale... i tak was nie przegadam więc...

2)Nawet gdybym został zbanowany -raczej bym się nie płaszczył przed osobami, które traktują mnie w taki sposób. Niektórzy maja odrobinę honoru.

3)Powodem stworzenia tego tematu nie jest zdenerwowanie -więc prosiłbym o nie dorabianie swojej "polityki" to tego.
Liczę, że chociaż w MINIMALNYM stopniu da on komuś do myślenia.

4)NIE TWIERDZĘ, ŻE WSZYSCY ADMINI NA TYM SERWERZE SĄ [tu ładny epitet], ale macie z tego co widzę parę "rodzynków" -i grało by się nam wszystkim przyjemniej gdyby trochę "stopowali" w swych zapędach.
Bo chyba lepiej grać ze "swoimi" niż siedzieć na zagranicznych serwerach bo "u nas wiocha".

Rzekłem.
Pozdrawiam wszystkich i wesołych! :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 21:44 

Czyli twoja ksywka w grze to nie jest =UPG=. RasiakPL ??

Pytam, bo zacząłem wątpić czy to o Ciebie chodzi, czy o kogoś innego.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 22:03 
Spamer!

< wymazane > sprawa sie wyjaśniła

Ostatnio edytowano 8 kwi 2007, 13:24 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 22:27 

Nowybf napisał(a):
gdzie tu było chamstwo? chamstwo to by było gdyby bez powodu go wywalił/tak dla jaj

nie mówie tylko o was, a ogólnie :) a dla was to przestroga żebyście nie byli tacy jak admini pewnych serwerów w bf2 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 04:17 

pzak napisał(a):
Domyślam się, że chodzi o gracza .=UPG=. RasiakPL .
Owszem dostałeś bana od jednego z adminów 5 kwietnia o 12:10.
Z tego co mi powiedział w momencie zbliżania się do Ciebie nasi gracze nie mogli wogle oddać strzału, a ty coś zdecydowanie za łatwo ich zabijałeś. Jeżeli administrator ma jakiekolwiek podejrzenia o cheatowanie, to może dać bana, nie??

I to byly chyba dobre podejrzenia bo nie jestem pewien czy akurat ten gracz,ale wydaje mi sie ze i ja dalem kika jednemu kolesiowi z tym tagiem =UPG= kumple mowili ze dziwnie sie zachowywal bo patrzal sie na sciany i wyskakiwal zeby kilowac z nienacka.Nie jestem pewien wiec nie chce nikogo oskarzac...
A co do kikowania to powiedzcie teraz czy gracze sa tacy wporzatku?
Juz mnie takie tematy wkurwiaja, ile razy dziennie gracze sie wyzywaja,wyklinaja,nie przestrzegaja zasad serwera,kampia i robia spawnkilla w bazie KPA?? Ja dzisiaj wykopalem z 5 polskich graczy, ktorzy nie przestrzegali zasad ktore co 3 sekundy sie wyswietlaja na serwerze. Serwer jest infanty bez komendanta, a oni jak na zlosc... co za ludzie nawet po polsku maja napisane... rece opadaja.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 07:57 

Taaa... A później jeden zbulwersowany napisze, że go admin bez powodu wywalił z serwa i pół sceny za nim murem stoi... :/

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 09:54 

Coraz ładniej... najlepiej zwalić winę na kogoś innego. Brawo!

MOJA KSYWA: BlackViper

(tak, teraz już możecie mnie zbanować :lol: )
bez klanowego taga, czasami gram tylko z przedrostkiem [PL]...

A co do "pół sceny za nim stoi" -hmm, a to ciekawe dlaczego? Czyżby było coś na rzeczy, nie tylko nie jego tak traktowano? Ciekawe, ciekawe.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 11:32 

Nie mam zamiaru Cię banować i teraz skoro znam już twoją ksywę, to mogę przeprosić, że brałem Cię za kogoś innego. Przeszukałem logi z 3, 4 i 5 kwietnia. I znalazłem Ciebie tylko 5 kwietnia.
Wszystkie linijki ze słowem Viper zamieszczam tutaj:

Cytuj:
-1 Admin None ServerMessage [11:53:04] TKPUNISH: PL4FC- LolczekX forgives BlackViper for a teamkill (PL4FC- LolczekX has 0 punishes and 1 forgives)
-1 Admin None ServerMessage [11:53:46] TKPUNISH: BlackViper forgives kamil93pl for a teamkill (BlackViper has 0 punishes and 1 forgives)
6 BlackViper 1 Global [11:57:02] wie ktos czy ODZNAKE ZA PISTOLET mozna dostac uzywajac SMG ?
-1 Admin None ServerMessage [11:57:32] TKPUNISH: BlackViper forgives benny_boy for a teamkill (BlackViper has 0 punishes and 2 forgives)
6 BlackViper 1 Global [11:57:37] ok, dzieki
6 BlackViper 1 Global [12:00:23] :)
6 BlackViper 1 Global [12:02:07] ehe
6 BlackViper 1 Global [12:02:29] hehe* , cos nie paji?
6 BlackViper 1 Global [12:03:17] yhy, nie bulwersuj sie bo Ci zylka peknie:)
6 BlackViper 2 Squad [12:05:12] HUD_TEXT_CHAT_SQUADthx
6 BlackViper 2 Global [12:09:04] nice
6 BlackViper 2 Global [12:10:03] i SEE :)
17 SonicXPL 1 Global [12:10:28] BlackViper czituje?
6 BlackViper 2 Global [12:10:39] no pewnie ze tak
6 BlackViper 2 Global [12:11:03] HUD_CHAT_DEADPREFIXnajlepsze cheaty swiata kupione od amerykanow hehe
6 BlackViper 2 Global [12:12:20] HUD_CHAT_DEADPREFIXHEY WYWALACIE BO ZA CZESTO WAS ZABIJAM, ZA DOBRY JESTEM? TO FAJNIE MACIE...

6 BlackViper 2 Global [12:50:10] balance teams
6 BlackViper 2 Global [12:50:55] BALANCE
6 BlackViper 2 Global [12:53:15] HUD_CHAT_DEADPREFIXabdul chodz do nas
6 BlackViper 1 Global [13:01:19] abdul spi***laj ze spawna!
6 BlackViper 2 Squad [13:16:16] HUD_TEXT_CHAT_SQUADMAKE ME SQUAD LEADER TO SPAWN ON ME
6 BlackViper 2 Team [13:21:44] HUD_TEXT_CHAT_TEAMHUD_CHAT_DEADPREFIX.....
6 BlackViper 2 Global [13:22:43] HUD_CHAT_DEADPREFIXlol

Rozumiem, że dostałeś kicka o 12:12 i po tym stwierdziłeś, że cię kickujemy bo za dobry jesteś. Niestety w logach nie ma nic o kicku zrobionym przez admina, więc jeżeli rzeczywiście zostałeś zkickowany to mogły się zdarzyć tylko 2 rzeczy:
- kicka zapodał ci punkbuster za jakąś nieprawidłowość (ale czasami wywala bez sensu)
- kicka zapodał ci serwer, bo właśnie dołączał się ktoś z listy zarezerwowanych osób i kogoś musiał wywalić z serwera

Takie kicki nie są zapisywane w logach, więc tylko takie coś mogło się zdarzyć.

Dlatego następnym razem czytaj to co się pojawia o góry w lewym rogu, bo tam jest powód kicka (czy to przez admina, czy to przez serwer) zanim zaczniesz najeżdżać na, w tym przypadku niewinnych, adminów.

P.S. A jeżeli chodzi o gracza SonicXPL to nie znam go, nie jest z nami w klanie, a ni tym bardziej nie jest adminem. To że wyleciałeś jakiś czas po jego słowach w tym przypadku jest tylko nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności.

P.S.2 Nie mniej nie chcę się dalej kłócić i wzniecać nie porozumień, dlatego życzę wesolych świąt i zapraszam na serwer.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 15:03 

1)
Cytuj:
"kicka zapodał ci serwer, bo właśnie dołączał się ktoś z listy zarezerwowanych osób i kogoś musiał wywalić z serwera"

:arrow: A wtedy nie wywala czasem ludzi z ostatniej pozycji na liście? Bo ja akurat byłem na samej "górze"... 8)

2)
Cytuj:
"Dlatego następnym razem czytaj to co się pojawia o góry w lewym rogu, bo tam jest powód kicka (czy to przez admina, czy to przez serwer) zanim zaczniesz najeżdżać na, w tym przypadku niewinnych, adminów."

:arrow: Kick nastąpił zaraz po oskarżeniach "cheater"(jak sam nawet zauważyleś), a w menu otrzymałem komunikat "Zostałeś usunięty przez administratora z powodu...",
NIE PRZEZ PUNKBUSTERA -więc
Cytuj:
"kicka zapodał ci punkbuster za jakąś nieprawidłowość"
odpada.

(Co do czytania wiadomości w "lewym górnym rogu" -bądźmy realistami, grając patrzysz co się dzieje wokół i nie jesteś w stanie co sekundę patrzyć w róg ekranu czy właśnie nie wyskoczyło "uzasadnienie dlaczego nagle wylatujesz". To w większości przypadków widzisz w menu po wylocie .:? Więc, może Cię zaskoczę, ALE CZYTAM zanim zacznę najeżdżać :) )

...więc trochę mi nie pasują dwa podane przez Ciebie powody, no ale dalej tego nie roztrząsam. Dla mnie temat zamknięty.

Jeżeli był to jak twierdzisz jakiś bardzo nieszczęśliwy zbieg okoliczności to

PRZEPRASZAM ADMINÓW ZA OSKARŻENIA
,

nie zamierzam szukać na siłę/z nudów powodów do kłótni, bo nie jest to powód dla którego zamieściłem taki temat...
ALE jak chyba sam rozumiesz sytuacja była co najmniej dziwna(dla mnie i tak do końca nie wyjaśniona) i stwarzała powody do wyciągnięcia takich a nie innych wniosków(szczególnie komunikat jaki otrzymałem w menu "po").

See'a on the battlefield! (Jeszcze nie mam chyba nieśmiertelników waszego klanu :twisted:)
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 15:23 

Cytuj:
A wtedy nie wywala czasem ludzi z ostatniej pozycji na liście? Bo ja akurat byłem na samej "górze"... Cool

Bylo juz to tlumaczone. Wywala tego kto jest an serwie najkrocej

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 15:37 

I to nie zawsze... Czasami działa to wg innych kryteriów, ale do końca niewiadomo jakich :/

PapaRydzyk napisał(a):
Kick nastąpił zaraz po oskarżeniach "cheater"(jak sam nawet zauważyleś), a w menu otrzymałem komunikat "Zostałeś usunięty przez administratora z powodu...",

Czy to wywala (lub banuje) admin, czy serwer, żeby zrobić wolne miejsce - zawsze pojawia się taki sam komunikat - to jest EA, nie wymagaj od nich zbyt wiele :D

PapaRydzyk napisał(a):
ALE jak chyba sam rozumiesz sytuacja była co najmniej dziwna(dla mnie i tak do końca nie wyjaśniona) i stwarzała powody do wyciągnięcia takich a nie innych wniosków(szczególnie komunikat jaki otrzymałem w menu "po").

U nas na serwerze nigdy nikt nie wyrzuca nikogo po oskarżeniach nieznanych osób. Najpierw admini sami to weryfikują. Nie musisz mi wierzyć, ale ja widzę co jest w logach i nic o kickowaniu ciebie tam nie ma.

PapaRydzyk napisał(a):
See'a on the battlefield! (Jeszcze nie mam chyba nieśmiertelników waszego klanu :twisted: )
Pozdrawiam.

Ja twojego również nie mam :D Ale:
See you on the battlefield.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 17:37 

Hehe =UPG= to jest jakies zrzeszenie statpaderow i cheaterow... ja czesto jak do ktoregos z nich podchodze, to albo pokazuje sie "Gracza ZeeToxPL juz nie ma" i odliczanie - to jak sa w wrogiej druzynie), a jak sa u mnie, to nie moge sie ruszyc, dopoki on wroga nie zabije w promeniu 50m... oczywiscie to nie wszyscy, ale 3 osoby na 5 z ktorymi grlaem z tego klanu, mieli cos podobnego...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 03:35 

przestancie juz, swieta sa :>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2