MikeOl_PL napisał(a):
no bo ja lubie konsole, a lapciok to taki bliższy konsoli jest niż piec..
Co do myszki to mam, dostałem razem z torbą, tylko knefle na klawietrce takie trochę "skompresowane" i czasem mam problem jak na padzie czegoś nie mam a muszę szybko użyć
Pytanie kolejne co to jest ten Saw mechanika i jak się tego używa??
w opisie napisane jest broń plotnicza, a jak strzelem i trzymam fire celuje w wiertalot to nic z tego pocisk sobie leci jak chce, nie wspominając o tym że o rozwaleniu tym czołgu mogę zapomnieć..
szkoda żę nie odblokowałem pilum..
1. Aby pocisk z sawa doleciał i trafił w latadło musisz nacelować na wroga maszynę latającą i poczekać, aż saw namierzy latadło, wtedy dopiero przyciskach FIRE i go trzymasz parę sek
MikeOl_PL napisał(a):
edzio: ja tam nie widzę konfortu na grze myszką i klawierką, czy to jest myszka czy tpad, czy klawiera normalna czy lapcioka -gra się do dupy.. jak na maszynie do pisania. Może kiedyś jak będziecie pilotami czy coś w tym stylu, a tu dostaniecie drążek do kierowania pojazdem spytacie "czy mogę podłączyć klawierę + myszkę bo jestem trochę emo.."
he he
to teraz się zacznie
edzio 2: jak ktoś z Was zacznie grać na padzie to wtedy ja napiszę; SZACUN
2. Szanuję Twoje zdanie, że uważasz, iż gra się do dupy na myszce/tpadzie i klawiaturze.
OK.
Ale po co piszesz, ze gra się do dupy na klawa+mycha gdy jesteś na forum pc'towym ? Nie rozumiesz, że uważamy Cie za głupka i prowokatora ? Przez szacunek do innych opanuje się i nie napisze co mysle o takich ignorantach jak Ty.
3. Drążek aka joy jest lepszy do LATANIA, a nie celowania, rozumiesz ?
Tak na przyszłość radze dopisywać na początku zdania lub końcu gdy wyrażasz swoje zdanie 'IMO' co oznacza Według Mnie, inaczej prowokujesz ludźmi takich jak ja, którzy odbierają to jakby Twoje zdanie było najważniejsze.