Teraz jest 21 paź 2017, 10:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Origin a BF2142
PostNapisane: 1 lis 2013, 15:23 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Udało się komuś z Was dodać Battlefield'a 2142 w Originie? :wink:

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2013, 13:23 
Offline

Dołączył(a): 25 sie 2013, 18:02
Posty: 5
Mi się udało powiązać BF'a z Origin, lecz nie pamiętam jak dokładnie, bo to było dosyć dawno.
Wydaje mi się, że na Origin jest opcja "powiązania gry" gdzie wpisuje się swój klucz produktu, a gra pojawia się w kolekcji.
Jeszcze poszperam.
[Edit]
Kliknij zakładkę "Origin" i w rozwijanej liście wybierz: "Podaj klucz produktu" lub "Dodaj grę", przez tę opcje powinno się udać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lis 2013, 23:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Ja przy instalowaniu 2142 dawno temu zainstalowałem polecany przez EA EA Download Manager(którego nie używałem). Kiedy EA wprowadziło Origin po zainstalowaniu od razu miałem podłączonego Bfa pod konto.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lis 2013, 12:23 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2011, 11:16
Posty: 19
kikus_1 napisał(a):
Kliknij zakładkę "Origin" i w rozwijanej liście wybierz: "Podaj klucz produktu" lub "Dodaj grę", przez tę opcje powinno się udać.


- Raczej się nie uda.. Odpuściłemk po wielu próbach..


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2013, 08:02 
Offline

Dołączył(a): 25 sie 2013, 18:02
Posty: 5
W takim razie trzeba napisać do supportu.
Przedstawić problem, podać podstawowe dane swojego konta, jeżeli poproszą to rozszerzyć je. No i podać informacje o posiadanej grze.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2017, 14:13 
Offline

Dołączył(a): 29 gru 2016, 22:02
Posty: 1
Dokładnie, support w miarę szybko się odzywa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sty 2017, 10:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 gru 2008, 12:53
Posty: 441
Lokalizacja: Poznań
wit1988 napisał(a):
Dokładnie, support w miarę szybko się odzywa.


Dla pana złoty szpadel się należy xD

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.maxfloplay.pl/ | #MaxFloPlaY @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2017, 23:00 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 11 kwi 2017, 22:50
Posty: 1
Mam podobny problem, no i nie idzie. W jakim czasie odpisuje support? I jest jakiś polski? Bo znalazłem tylko angielski


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 kwi 2017, 23:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lut 2011, 12:35
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Snajperzm4 napisał(a):
Mam podobny problem, no i nie idzie. W jakim czasie odpisuje support? I jest jakiś polski? Bo znalazłem tylko angielski


Dobry troll, albo jesteś dzieckiem które powinno nie mieć jeszcze dostępu do internetu.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL