Cytuj:
Da rrade jakoś odzyskać te blachy??
To żeby nie było tak optymistycznie i w ogóle. Jest szansa, że się nie da. Ja już nie raz traciłem połączenie w trakcie gry, gdy zdobyłem jakąś wymarzoną odznakę, a potem jej nie dostawałem. Taki pech
. Więc nie rób sobie zbyt wielkich nadziei.
Cytuj:
No właśnie nie którzy nie rozumieją że jeśli ktoś podkłada RDX pod/na coś to trzeba się odsunąć
Najlepsi to w ogóle są goście co podczas rozwalania rdzenia tytana na serwie FF ON detonują RDXy przy rdzeniu wraz z całą resztą swojej drużyny -_-'.
Cytuj:
za duży chaos i zero taktyki,
Właśnie taktyki jest najwięcej, trzeba ją tylko ogarnąć. Serwery z trybem tytana są wyjątkowe, gdyż w niewielu strzelczankach gra toczy się w trzech wymiarach. Zresztą co ja będę mówił. Każdy ma swoje gusta, a o tym się przecież nie dyskutuje...
Cytuj:
Pillum i jak cie wiertolot probuje zabic z bliska i podaltuje to pyk ;D. Ja tak #kuki# dizsiaj zabilem (LemursPL). ogolnie lubie pilluma. Czesto zabijem jak jakis gunship transporter lata nade mna (nawet w pelnym biegu), juz umiem wyliczyc kiedy sie nabije na pocisk ;D Pillum mi wiere razy dupe ocalil.
Ja rozwalam myśliwce identycznie. Tylko, że wolę rakietnice, gdyż pillum ma zbytniego zeza i lata gdzie chce.
Do rozwalania konsol tytana lepiej sprawdza się RDX od tym względem, że RDXów masz 6, a pocisków w rakietnicach tylko 5, tak więc drugą konsolę musisz wykończyć PMką...