hmm.. ja gram tylko ganzem i uwazam, ze to najlepsza bron
trzeba sie tylko umiec nia poslugiwac..
-to jest dobra bron na front i na tyly, bo gdy strzelamy, zmniejsza sie celownik, przez co czasami latwiej jest zabic nieruchomy cel (snajper, camper, noob

) ganzem niz snajperka.. do tego, zanim snajper przeladuje magazynek do drugiego strzalu, ja juz moglbym zabrac mu jakies 300hp, gdyby mial :p
-chyba wada jest to, ze nie mozna strzelac podczas biegu, ale tak szczerze, to kto biega i strzela?? rozumiem, jezeli przeciwnik znajduje sie od nas 2m, to walimy full auto, ale przeciez ganz tez by sobie poradzil w takiej sytuacji
-do tego ganzem mozna zniszczyc samochodzik wroga
-uwazam, ze skrzynka, wierzyczka i wykrywacz wroga to najlepszy zestaw do przejmowania punktow za plecami wroga (np. tam gdzie sie zawsze komendant chowa na camp giblartar ;p)
-do tego ganz ma fajny odlgos, a nie tak jak te szturmowe karabinki, jakby ktos sikal, az uszy bola.. :p
jak znajde wiecej argumentow, to wpisze ;p
-co do unlockow:
*tarcza - beznadziejna na CQ, ale na tytanie duzo dziala
*wierzyczka - z nia mozna wybic caly team, gdy uzywamy jej jako ognia zaporowego, do tego, jak sie dobrze ustawi, to nawet drugi gracz nie oslania tak dobrze tylow, jak ona

albo drugi przyklad: postawilismy ten wykrywacz i wiemy, ze za rogiem jest masa przeciwnikow, z ktorymi nie mielibysmy wiekszych szans w pojednynke.. co robimy? wybiegamy na chwile, rozstawiamy wierzyczke, znow sie chowamy za rog, wyciagamy bron, znow wybiegamy i robimy jazde jak sie da ;p
jednak najbardziej mi sie podoba to, ze nie musze zmieniac magazynku co piec sekund, a po dwuminutowej walki bez zgona, nie musze biegac po mapie jak debil i krzyczec 'i need supplies'.. tak samo jest z granatami, nie oszczedzam ich jak jakis biedak, tylko rzucam nie myslac..