no.. pogralem - bo zanim oddadza mi kase (mam nadzieje) i zanim zablokuja mi konto (tez mam nadzieje) pomyslalem ze zobacze pelna wersje..
noie rozczarowalem sie - gra to dno (w mojej prywatnej ocenie)...
snajperka nawet po kolejnym unlocku nadaje sie zasadniczo do smietnika... pozostale bronie bez zmian (niecelne.. niestabilne etc) - czolgi zahaczaja o plotki... nie maja kmu... piechota nie potrafi biegac (chyba ze zdejmiemy pancerz). Czyli nic nowego....
sterownie rakiety z choppera - nie wiem co sie dzialo ale mialem takie opoznienie ze zanim przeszlo mi na kamere to rakieta walila juz w glebe (a i ja i pilot mielismy pingi po 40-50)
kolejny minus ktory widac dopiero przy takich wiekszych mapach to zawalony ekran ikonami - jest ich tyle - plus grafika celownika etc - ze nie widac wiele pozatym...
bardzo pozna identyfikacja swoj/obcy - teamkille sie zdazaja... nie powiem.. brak ozaczonych za to wlasnych min czy claymorow (znow teamkille)
plusy - 1. claymore wali swoich jak i przeciwnika (nareszcie)
2. szybko sie laduje (choc zawiesila mi sie gra przy pierwsze optymalizacji shaderow)
3. duzo unlockow i odznaczen - ale to nie world of warcraft zeby sie nad tym rozczulac....
czekam na cos bardeziej rewolucyjnego w tej kategorii
z nieukrywana radoscia oddaje te ge tam skad przyszla....
ZRZEDA..