Z czystej ciekawosci zagladam tu(okazuje sie, ze bledy sa te same lub pochodne) bo nie mam 2142 ale pomoge ;]
1)Gdy na tytanie przeciwnik ustawi automatyczne działka to strzelają przez ściany nie raniąc nikogo.
2)Zdarza się, że mech przestaje poruszać nogami przy chodzeniu i cały się trzęsie. Należy wyjść i wejść z powrotem.
3)Czasami przechodząc między dwoma pojazdami ginie się bez powodu.
4)W czasie lotu tytana fizyka przestaje "działać", ciała fruwają po korytarzach, granaty mają krzywy tor lotu, stojąc przy ścianie cały czas drgamy.
5)Czasami po śmierci zamiast pojawienia się licznika, doznajemy "freeza" a nasze zwłoki zapadają się pod tekstury. Opóźnia to czas respawnu
6)Zdarza się, że strzelamy po dwa pociski na raz używając działa tytana
7)Błąd z namierzaniem pojazdów lotniczych przez naziemne AA
8 )Nie możność zniszczenia AA na Tytanie przez większość środków,
9)Zapadanie się ciał w Tytanie, nie można ani zreanimować ani zabrać plecaka
10)Rzucane z wysokości ładunki spadają jak liście
11)Czasami nie trzymania klawisza "na przód" mech wciąż idzie
12)Rakiety przelatują przez pojazdy
13)Zacinanie się dźwięku
14)Koszmarne lagi na tytanie
15)Często nie zalicza trafień z czołgu w chodzącego mecha
16)Czasem w menu nie zapisuje ustawień dźwięku i resetuje do fabrycznych.
17)Czasem nie można się zrespawnować na swoim tytanie
18 )Czasami atak z noża pomimo pewnego trafienia nie zabija
19)Jeśli po podłożeniu ładunków zginiemy a następnie zostaniemy zreanimowani, posiadamy pełny zapas ładunków a te już podłożone nie działają
ps. Sposob na wejscie do reaktora bez rozwalania tarcz prosze o wyslanie mi na PM. Chyba lepiej by tego typu rzeczy nie rozpowszechnily sie? :}
Moge przetłumaczyc powyzsza liste na angielski, jesli komus to nie przeszkadza - w koncu ja ten zly
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Jedna liste bledow mam juz na koncie (BF2) wiec powinienem sobie poradzic zwlaszcza, ze lista poki co jest o 70% krotsza niz tamta
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie chcialbym tylko aby gdy juz przetluamncze to to okazalo sie, ze zrobilem to zbednie bo cos tam...