Teraz jest 13 cze 2025, 10:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 221 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 19:26 

Najgorsze jest to, że EA nie ma zamiaru juz kontynuować serii Battlefield... no bo co to ten Bad Company? Toż to jakieś [cenzura] /est na konsole :lol:

Się zobaczy czy Quake Wars będzie dobry, ja bardziej stawiam na Call of Duty 4, ale czy będzie godnym nastepcą BF2 zależy od tego, ile bedzie pojazdów w multi, jak duze mapy, ilu graczy... Myślę że Infinity Ward powinno się postarać o multi, w końcu powstaje powoli nisza.

A co do wspierania BF 2142 to mysle ze przesadzacie. Skoro BF2 był wspierany 2 lata, to 2142 mysle ze niewiele mniej... chociazby z tego powodu, o kórym pisze w pierwszy akapicie.

Ostatnio edytowano 22 maja 2007, 19:28 przez MaZZeo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 19:30 

Według mnie tryb infantry zabił klasycznego BFa.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 19:35 

co do wspaniałego ETQW to nie byl bym taki pewny ... BFa ma swoj specyficzny klimat i tryb rozgrywki

co do BF2142 - sytuacja podobna do BF:42 i BF:V

BF3 ftw! trzeba poczekać na nowy engine i zapewnię wrócimy się w czasie ...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 20:04 

Ja tam mysle, ze jak Dice rpzestanei wspierać BF, to EA sobie kogoś innego znajdzie, albo sama stworzy cos na wzor dice... I polska scena BF bedize zyla, dopoki ludzie beda grali w BF 2, 2142 i 1942, a ET:QW nie bedzie zbyt duzym zagrozeniem dla BF, ale dopiero Crysis może naprawde wywrocic cala scene BF do gory nogami, ponieważ właśnie DICE tworzy dla nich tryb multi i mysle, ze bedzie bardoz podobny do multi w BF...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 20:15 

Najbardziej zalezy mi na wypowiedziach graczy klanowch bo badź co badź ale o freeplayowcow nie ma sie co martwić bo dobrze jest sobie odpalić starusia gre i ponamlucać w nią na servach ;]

ps. Tom@s to moze nas doinformujesz?:P

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 20:46 

Barcel napisał(a):
1942 podobno jest najlepszy
Aby stwierdzic ze jest najlepszy to powinieneś zagrać we wszystkie cześci BF
Ja zaczynałem przygodę z BF od 1942,grałem ponad rok.W Vietnam prawie 3 lata,trochę w BF2,a teraz w 2142 i moje zdanie jest takie że Vietnam jest(był) najlepszy,a BF2 to pomyłka,no chyba że FH2 bedzie full wypasem,ale to mod,a nie podstawowa wersja.Sądze że 2142 bedzie długo sie trzymał,nawet jak upadnie scena klanowa,to bardzo dobra gra i jest klimat..lepszy niż w BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 20:53 

Dokładnie... BF2 kupiłem wczoraj, bo słyszałem w kalnie, że jest równie dobry jak BF2142 pograłem troche i sie zawiodłem, bo BF2 nei ma "tego czegoś" co ma BF2142... Jakoś tak nijak mi sie grało w BF2, po tym jak troszeczke pograłem w BF2142, a BF:1942 pierwszy raz w łapy dostałem 4 lata temu i cały czas sobie pogrywam czasami... a w vietnam nigdy nie grałem, więc sie nie wypowiadam... A scena klanowa mysle, ze nie upadnie, bo zawsze sie znajda ludzie(a nawet tłumy) ktore beda mimo wszystko organizować turnieje, mecze, czasami lany...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:12 

Cytuj:
dopiero Crysis może naprawde wywrocic cala scene BF do gory nogami, ponieważ właśnie DICE tworzy dla nich tryb multi i mysle, ze bedzie bardoz podobny do multi w BF.

Nie chce nic mówić, ale widziałem gameplaye z multi crysisa i to bardziej przypomina unreala/quake'a niz BF :lol: a osobiscie mialem nadzieje, ze to bedzie taki Battlefield 3.

Ale chce powrócić do wsparcia BF2142. Po takim dłuższym zastanowieniu, to mysle ze EA nie przestanie wspierać BF2142, póki nie wydadzą czegoś nowego! Także może to być równie dobrze rok, półtora albo dwa. A że teraz BF będzie na konsole ( :lol: ) to nie ma się o co martwić.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:15 

ZeeToxPL napisał(a):
o zawsze sie znajda ludzie(a nawet tłumy) ktore beda mimo wszystko organizować turnieje, mecze, czasami lany...

:)
jak zaczynałem w 2 grać było sporo klanów. do pc06 zapisało się ich ok. 25 (nie pamiętam dokładnie :)). wcześnie był inny turniej online też sporo klanów, 3 miesiące po premierze. a co mamy w bf2142 ? 10 klanów raptem po pół roku, w tym tylko dwa nowe. bf2142 skończy się szybko. myślę że okres wakacja w pl będzie końcem dla sceny klanowej, FFA będzie długo, ale klanów już nie wiele będzie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:23 

Cytuj:
myślę że okres wakacja w pl będzie końcem dla sceny klanowej, FFA będzie długo, ale klanów już nie wiele będzie.

No i co te klany zrobią? przestaną grać w ogóle? A w co będą ? Na Quake Wars sie przerzucą?

Brzmi to tak, jakby Team Pentagram przeniósł się na Quake'a 2 albo ET :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:32 

DICE nie robi multi dla Crysisa ale na jego enginie do gry ktora ma polaczyć BFa i C&C tylko z poltek wiem.

Tak przeniosą sie na QW.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:49 

Cytuj:
BF:1942 pierwszy raz w łapy dostałem 4 lata temu i cały czas sobie pogrywam czasami.

Jakos nigdy nie wspominaes o tym.
U mnie wlasnie na odwrot jest--pogralem w bf 2142 gora 3-4 miesiace i wrocilem do bf2.Imo nowy bf nie ma klimatu.Wedlug mnie mogliby zrobic tego bc na kompy i konczymy bf'y.Co za duzo to niezdrowo

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:50 

Żadna firma nie będzie angażować swoich sił i środków, bez perspektyw zysków. Jak produkt przestaje je przynosić, spada sprzedaż, to raczej zaczyna się pracować nad sprzedażą czegoś nowego. Może serię BF w formie jaką znamy, czeka jakaś przerwa teraz (skoro kolejna edycja będzie konsolowa), może odkopią ten pomysł za kilka lat - i będzie BF1942 w nowej odsłonie?
Ogólnie rzecz biorąc, to zauważam pewien regres jeśli chodzi o pomysły w kolejnych odsłonach BF. BF2142 nie jest złą grą, ale w porównaniu z 1942 razi monotonią, niewielką ilością słabo zróżnicowanych map, czego nie ratują nawet nowe tryby gry. Jeśli kolejna część miałaby iść tym samym tropem, to będą ze cztery mapy, 10 razy więcej błędów a reszta w boosterpackach, których nikt nie kupi. Powiem szczerze, BFowi przydałoby się jakieś odświeżenie, jakaś pasja włożona w projekt, nie wiem tylko, czy twórcy gry jeszcze taką pasję odczuwają.
A o graczy to się nigdy nie martwię ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:59 

Nie zapominajcie o FH2 - ten mod napewno coś wstrzyknie w dwójkę, ale First Strike Mod do BF2142 jeszcze majaczy się na horyzoncie i nie wiadomo czy zdąży coś zmienić. Szkoda bo nie wiadomo czy mój komp uciągnie QW :) a BF ciągle pomyka u mnie ładnie..

Cytuj:
będzie BF1942 w nowej odsłonie?

To co było nie wróci a męczenie poprzednich odsłon defibrylatorem niewiele zmieni. Z resztą jak wyżej napisałem - nadchodzi FH2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 22:14 

Cravic napisał(a):
To co było nie wróci a męczenie poprzednich odsłon defibrylatorem niewiele zmieni. Z resztą jak wyżej napisałem - nadchodzi FH2 :)

I to chyba będzie najlepsza puenta do tego tematu :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 221 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2