JUHA napisał(a):
Z 13 letnim CL-em nikt nie bedzie rozmawial czy chcesz tego czy nie.
Jeśli mówisz to na podstawie własnych doświadczeń to musiałeś trafić na ograniczonych adminów/sponsorów... Ja w wieku 12 lat sam kupiłem serwer i znalazłem sponsora. BigStar płacił za mnie całą kwotę za hostowanie strony klanowej forum TS'a i innych bajerów. Inna firma dała dla całego mojego klanu kubki z nickami z gry. I wcale mnie nikt nie olewał bo miałem 12 lat... Było to dość dawno temu (6 lat możen nie wiem nie pamiętam dokładnie która klasa podstawówki to była...

) Więc wiem co mówię...
A co do 13... Nie porównuję odpowiedzialności karnej z zakładaniem konta na forum... Cały czas pisze mając na uwadze to, że rozmawiamy zakładaniu klanu. Więc gdzie tu zaciąganie kredytu

albo czy ściga nas ktoś za to, że zabijesz Rutforda w grze
Nie muszę udowadniać Wam tego na siłe. W sumie to dość egzotyczne słyszeć, że prawie przedszkolak sam znalazł sponsora

bo teraz będąc dorosłym mam problem z takimi sprawami, ale ja się chciałem tylko podzielić doświadczeniami z mojego życia. Tak więc jeśli ktoś naprawdę myśli o zakładaniu klanu i ma jakiś plan w głowie jak to ma wyglądać niech się nie poddaje. I nie słuchajcie tych wszystkich co mówią, że się nie uda... Zazdroszczą, bo sami nic nie zrobili.