Teraz jest 22 lut 2025, 22:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 02:14 

I z pewnoscia nie dostarcza nam przyjemnosci widok osob wiszacych nad tytanem i nawalajacym sobie punkciki, czy to do uzytku ffa czy klanowek. O tym jest ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 02:26 

a ja jestem statsiarzem, bo mi sie to podoba, lubie statystyki, jest jedno ale... nie przedkladam ich ponad dobro druzyny... czasem jak trzeba to sie popelnia samoboja - trudno... nie uzywam exploitow ani tanich tandetnych trickow, moj najlepszy wynik w rundzie to 117 punktów :P

odnosnie tematu: zwisa mi i powiewa czy ktos ma -50 czy 6k punktow na runde, w starciu oko w oko takiego mastah latwiej rozwalic niz newbie, ktory pierwszy raz wlaczyl gre, co z tego, ze ma najwyzsza range, co z tego ze ma wszystkie bronie... w grze jest mieciutki jak winniczek!

cala ta dyskusja jest imho bez najmniejszeg sensu, kto nie lubi statsiarzy niech idzie na serwery nierankingowe, tyle z mojej strony :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 10:20 

Mnie tez by to nie przeszkadzało, ale jak widze po screenach których dajecie, ze na 20 osób nawet 5 statsuje sobie nad tytanem, to scyzoryk w kieszeni sie otwiera...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 11:21 

HAHAHAHA
MZS co za psychodeliczny film.

Nie wiem dlaczego temat zszedł na unlocki ale ognacy słusznie zauważył jak rozmowa taka wygląda, tak było od zawsze :)
Zresztą w BFie ważny jest Team Pley a nie unlocki,ale nigdy nie było tematu krytykującego owy Team Pley na FFA
Może dla tego że każdy się z tym zgadza i nie było by o czym pogadać :)
Do tego dolicz jeszcze wypowiedz MaZZeo i wychodzi obraz BFa i gry na serwerach publicznych.

Nabijanie statsów to też gra,ale jak w każdej grze można coś robić z klasą albo żałośnie.

Ps.xmac itp. od tego jest forum by gadać o wszystkim i o niczym,nawet o takich pierdołach jak unlocki.
Co zresztą widać jak dla wielu jest bardzo kontrowersyjnym tematem:)

pozdro i do zobaczenia ziomy :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 11:24 

JUHA napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Co prawda to prawda - niech graja jak chca. Stwierdzam, ze powinienem zaczac zachowywac sie jak Pentagram na scenie CSa - miec w dupie scene i reprezentacje krajowa. "No bo po ch*** pomagac scenie (...)

Oj tak... Pytanie czy juz jej nie masz (chodzi o reprezentacje) :?: Zreszta z tego co wiem to za reprezentacje obiecaliscie sie wiecej nie zabierac i licze, ze dotrzymacie slowa bo wasze "zaangazowanie" oraz "poswiecenie" mielismy NIESTETY okazje zobaczyc w Nations Cup w BF2, wiec za przeproszeniem nie gadaj glupot jacy to wy wspaniali jestescie i ile wy robicie dla polskiej sceny. Ustalmy, robicie to dla siebie nie dla sceny. Chociaz nie wciskalbys ludziom kitu oraz nie robil z siebie niewiadomo kogo. Macie wielkie sukcesy i zycze wam aby bylo ich jeszcze wiecej, ale od dawna widac po zachowaniu i wypowiedziach kilku osob od was, ze polska scene macie w nosie, a jedyne co sie dla was liczy to wasz team, wasze sukcesy, wasza popularnosc i wasza kasa. Interesuja was jedynie wasze 4 literki. Normalna sprawa i nic do tego nie mam. Skoncz, wiec jednak nawracac scene, "pomagac" innym klanom i graj sobie w spokoju dalej sparingi z Dignitasem skoro powoduje to u Ciebie takie samouwielbienie, a inni dalej beda sobie grac w CB wg. takich zasad jakie sprawiaja im poprostu przyjemnosc i wszyscy beda zadowoleni. Ty grasz dla kasy (sponsorow), a my gramy dlatego, ze to lubimy, ze ta gra sprawia nam przyjemnosc i gramy w taki sposob aby dalej nam ta przyjemnosc dostarczala.

Edit: Wy gracie "bez" my gramy "z". Wam nic do naszej decyzji, nam nic do waszej. Tak zostanie i sie nie zmieni. Dalsza dyskusja nie ma sensu. Kazdy wybral swoja opcje i drugiej strony nie powinno to interesowac.

@Ognacy ma racje i zaluje, ze dalem sie sprowokowac, ale i mi czesto zdarza sie poniesc emocjom. Posta jednak nie skasuje bo napisalem to co mysle, ale dla mnie temat jest zakonczony i wiecej wypowiadac sie w nim nie bede.

A ja niczego nie wycofam - zaangazowanie w BF 2? A po co? Wszyscy naokolo maja nas w dupie, a jak Ethan stara sie cokolwiek zorganizowac w TP to wszyscy wiedza lepiej (mimo ze sami go prosili aby zajal ta funkcje). Tak sie sklada ze gralem w kilku NC i zawsze w nich uczestniczyla wilda poza 1 felernym po ktorym Ethan stwierdzil ze juz nigdy sie za nic takiego nie zabierze. Zwazajac fakt iz Ethan jest u nas najspokojniejszy ze wszystkich wyobraz sobie co inni mysleli. Co do obecnego TP - Infantry polowa to Wilda natomiast w 8 i 12 gra Jabbah gdyz wyrazil taka chec. A czemu tylko on? Bo reszta gra w 2142 i szlifuje swoja forme w tamtej grze.

Z siebie nie robie niewiadomo kogo - jest niewiele ludzi ktorzy sa na tej scenie od premiery 1942 (albo troche po). Jezeli Ty JUHA nie widzisz w tym zadnego argumentu to chyba ukradli Ci wynalazek zwany mózgiem...

I tak - OF COURSE - gramy dla kasy - zarabiam po prostu milion tygodniowo. Prosze nie komentuj rzeczy na ktorych sie nie znasz...
Gra tez nie sprawia mi zadnej przyjemnosci - robie to tylko dla tego miliona tygodniowo

A co do naszej "popularnosci" - pomysl czemu dostajemy zaproszenia od EA DE, EA FR, EA UK czy tez scen z tych krajow? Szkoda ze w Polsce jest tak ze jezeli ktos jest od kogos lepszy to trzeba powiedziec ze albo cheatuje albo jest frajerem ktory siebie "wywyzsza" poza innych. Po 3 latach ponizen od 42 przez Wietnama do 2 nie mam zamiaru dawac sobie w kasze dmuchac.

I wracajac do zaangazowania - w tym momencie zjechales Ethana ktory jak nikt na tej scenie poswiecil sie TP w jej historii. Jezeli uwazasz ze jego zaangazowanie w TP bylo zbyt skromne to sie sam za to zabierz.
Poza tym w obecnym TP INF to glownie MZS i benny trenuja w 2 pomimo faktu iz teoretycznie skonczylismy w nia grac....

Pamietajcie "WILDA OZNACZA BEEE, FUUUJ"

I sie zgadzam z jednym - grajcie jak chcecie, mam to w glebokim powazaniu.

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 11:47 

Darth, bo ci żyłka pęknie...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 12:08 

Darth nie wszyscy maja was w dupie.
Nie da się ukryć że Wilda wiele robi dla sceny i zawsze była mocnym ogniwem tej społeczności.
Co do porzedniego TP to jak dla mnie rezygnacja kapitana była błędem,ale nikt nie jest wolny od błędów i to już przeszłość.Więc nie ma o czym gadać.
Co do obecnego TP to prawda,gra tam kilku świetnych graczy z Wildy
Zresztą nie może być inaczej jak mówimy o reprezentacji Polski.

Najlepiej niech wyniki mówią same za siebie,smuci tylko to że na całej Polskiej scenie jest tylko jeden taki klan.
Który sobie na wszystko zapracował i ma potenciał

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 12:30 

Ostatni glos aby zakonczyc ten temat i rozluznic sytuacje bo nie wiem czy dobrze mnie zrozumiales.

DarthPrivate napisał(a):
Z siebie nie robie niewiadomo kogo - jest niewiele ludzi ktorzy sa na tej scenie od premiery 1942 (albo troche po). Jezeli Ty JUHA nie widzisz w tym zadnego argumentu to chyba ukradli Ci wynalazek zwany mózgiem...

To, ze jestes na tej scenie od premiery nie oznacza, ze masz zawsze racje, a inni nie moga miec innego zdania niz Ty...
DarthPrivate napisał(a):
A co do naszej "popularnosci" - pomysl czemu dostajemy zaproszenia od EA DE, EA FR, EA UK czy tez scen z tych krajow? Szkoda ze w Polsce jest tak ze jezeli ktos jest od kogos lepszy totrzeba powiedziec ze albo cheatuje albo jest frajerem ktory siebie "wywyzsza" poza innych. Po 3 latach ponizen od 42 przez Wietnama do 2 nie mam zamiaru dawac sobie w kasze dmuchac.

Dostajecie zaproszenia bo jestescie najlepszym zespolem w Polsce i jednym z najlepszych w Europe. Nigdy nie mowilem, ze tak nie jest, a wrecz we wczesniejszym poscie napisalem, ze macie wiele sukcesow i zycze wam ich jak najwiecej. Reprezentujecie Polske i robicie to w bardzo dobry sposob i chwala wam za to. Naprawde ciesza mnie wasze sukcesy i zawsze zycze wam jak najlepiej bo jestescie Polska druzyna. Nie nazwalem Ciebie nigdy cheaterem ani frajerem ani nikogo z Wildy, wiec nie wiem co mial oznaczac ten akapit. Tak uwazam, ze sie wywyzszasz. To, ze grasz w najlepszym polskim zespole nie oznacza, ze masz prawo traktowac innych z pogarda i ze jestes nieomylny. Kazdy ma swoje zdanie i prosze jedynie o uszanowanie tego.
DarthPrivate napisał(a):
I wracajac do zaangazowania - w tym momencie zjechales Ethana ktory jak nikt na tej scenie poswiecil sie TP w jej historii. Jezeli uwazasz ze jego zaangazowanie w TP bylo zbyt skromne to sie sam za to zabierz.
Poza tym w obecnym TP INF to glownie MZS i benny trenuja w 2 pomimo faktu iz teoretycznie skonczylismy w nia grac....

Nie oceniam obecnych TP. Byc moze obecne maja sie dobrze i bardzo mnie to cieszy. Oceniam wlasnie to felerne bo to w nim chcieliscie zmontowac druzyne narodowa, gdzie znaczna czesc graczy to byli gracze Wildy. Mam prawo byc zly. Jak Janas awansowal do MS to wszyscy go wychwalali, ale jak przegral w tak beznadziejny sposob MS to spadla na niego fala krytyki. Ocenia sie zawsze efekt koncowy. Kazdy trener musi sie z tym liczyc. Ja oceniam jedynie to NC bo w trakcie tego NC gralem akurat w BF2.
DarthPrivate napisał(a):
Pamietajcie "WILDA OZNACZA BEEE, FUUUJ"

Tego rowniez nie powiedzialem ani tak nie uwazam. Uwazam jedynie, ze kazdy ma prawo wyboru i glosu, a staz na forum bf.pl nie ma nic do rzeczy. To tak samo jakby trener z 4 letnim stazem powiedzial trenerowi z 3 letnim stazem, ze ten nie zna sie na trenerce bo jest krocej trenerem.
DarthPrivate napisał(a):
I sie zgadzam z jednym - grajcie jak chcecie, mam to w glebokim powazaniu.

Dziekuje, wlasnie o to mi chodzilo. Kazdy ma swoje zdanie i poprostu go nie zmieni. GL & HF :wink:
DarthPrivate napisał(a):
EOT

Z mojej strony mam nadzieje rowniez, ale niestety latwo mnie sprowokowac do kolejnych postow :wink: Przepraszam za nie dotrzymanie slowa z wczesniejszego postu :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 13:04 

buuuuu koniec, a myślałem że bedzie jakiś duelik na lanie xD

Ogólnie to temat już chyba wyczerpany, a ot przejdzie gdzie indziej bo jak będzie jakiś lan albo mistrzostwo Polski to tak by było porówno dla unlockówców i nie unlockowców (clan mod? x) ).

ps. może to zamknąc?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 15:39 

Proszę zrobić na ten temat LOCKA, żeby ktoś mógł znaleźć sposób jak zrobić UNLOCKA :mrgreen: ...

Pozdro...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 16:37 

Mnie to nie przeszkadza, ze kilka osob nadlatuje nad tytan i nabija sobie pointsy, tym bardziej ze to legalne i nie wiaze sie z uzywaniem jakiegokolwiek czitu. Dla niewprawnych bierzesz heli transportowe, nadlatujesz nad wrogiego tytana, wciskasz f i pointsy leca :lol: aha i musi chyba byc ktos jeszcze w pojezdzie, ale tego to nie wiem. Milego statszenia :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 17:38 

Arctico1 napisał(a):
ze kilka osob nadlatuje nad tytan i nabija sobie pointsy, tym bardziej ze to legalne

no ba..zupełnie przypadkiem EA kasuje konta takim ludziom,tym bardziej że to nijak ma sie do celu gry

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 13:47 
Moderator forum

Darth ty zawsze byłeś biedny i pokrzywdzony - nie raz i nie dwa mówiłem Ci w twarz, że jesteś infantylny, więc nie pitol mi tu o pisaniu po 2 latach. Wiek, czy to 16 czy 18 czy 20 nic w tej kwestii u Ciebie nie zmieni :).

Gdybyś czasem czytał ze zrozumieniem to doczytałbyś, że mi nie chodzi o to, że popierasz grę bez unlocków :) tylko o to, że argumentujesz to tak (tekst będzie przerysowany ale odda sens):

"co wy pieprzycie ja wiem najlepiej, powinno się grać bez unlocków i koniec, jestem taki mastach, że w ogóle nie wiem czy w ogóle jesteście godni żeby czytać to co piszę"

Co do klanu w jakim grasz to nie generalizuj, bo ja się personalnie czepiam Ciebie a nie Wildy :) ale jak zwykle musisz się kimś podeprzeć. Dlaczego na każdym lanie zawsze zdaża mi się pogadać normalnie np. z takim "Żabą" ? Bo wiem, że on jest dobry i nie dlatego, że tak o sobie mówi tylko dlatego, że tak o nim mówią inni, zresztą po co to pisze przecież ty "innych" masz w dupie. Jabbah ma w przeciwieństwie do Ciebie dystans do siebie i oprócz tego, że wie, że jest dobrym graczem to wie także, że są też inni dobrzy gracze i potrafi to wyartykułować, czego ty już nie potrafisz. I właśnie dlatego go szanuję jako gracza i statsiarską lamę ;).

Zresztą o czym tu gadać wiele wieczorów spędziłem z graczami Wildy (będąc już enclave) na wspólnym TS grając na serverach w miłej atmosferze.

Skoro walisz tą scenę jak gdzieś już napisałeś to co cię w ogóle obchodzi ta dyskusja, żyj sobie w swoim światku.

MZS napisał(a):
Jabbah jest największym statsiarzem, wszyscy inni to lamy, ja też jak by się maksiu przyczepił

MZS a gdzie ja się do kogoś oprócz Dartha przyczepiam ? :) hę - to żeś sam lama to wiem nie od dziś, w końcu trochę z Tobą grałem ;) w jednej drużynie. W teamcie stasiarstwa, nie będę tu przypominał kto na serverze kiedyś brał udział w akcji "weź flagę" żeby być pierwszy w BFtraksach :P

PS. przepraszam Darth za nieumyślne skasowanie posta z poprzedniej strony dupnęły mi się klawisze cytuj z zmień.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 15:19 

[Night]MaX napisał(a):
Darth ty zawsze byłeś biedny i pokrzywdzony - nie raz i nie dwa mówiłem Ci w twarz, że jesteś infantylny, więc nie pitol mi tu o pisaniu po 2 latach. Wiek, czy to 16 czy 18 czy 20 nic w tej kwestii u Ciebie nie zmieni :).

Gdybyś czasem czytał ze zrozumieniem to doczytałbyś, że mi nie chodzi o to, że popierasz grę bez unlocków :) tylko o to, że argumentujesz to tak (tekst będzie przerysowany ale odda sens):

"co wy pieprzycie ja wiem najlepiej, powinno się grać bez unlocków i koniec, jestem taki mastach, że w ogóle nie wiem czy w ogóle jesteście godni żeby czytać to co piszę"

Co do klanu w jakim grasz to nie generalizuj, bo ja się personalnie czepiam Ciebie a nie Wildy :) ale jak zwykle musisz się kimś podeprzeć. Dlaczego na każdym lanie zawsze zdaża mi się pogadać normalnie np. z takim "Żabą" ? Bo wiem, że on jest dobry i nie dlatego, że tak o sobie mówi tylko dlatego, że tak o nim mówią inni, zresztą po co to pisze przecież ty "innych" masz w dupie. Jabbah ma w przeciwieństwie do Ciebie dystans do siebie i oprócz tego, że wie, że jest dobrym graczem to wie także, że są też inni dobrzy gracze i potrafi to wyartykułować, czego ty już nie potrafisz. I właśnie dlatego go szanuję jako gracza i statsiarską lamę ;).

Zresztą o czym tu gadać wiele wieczorów spędziłem z graczami Wildy (będąc już enclave) na wspólnym TS grając na serverach w miłej atmosferze.

Skoro walisz tą scenę jak gdzieś już napisałeś to co cię w ogóle obchodzi ta dyskusja, żyj sobie w swoim światku.

MZS napisał(a):
Jabbah jest największym statsiarzem, wszyscy inni to lamy, ja też jak by się maksiu przyczepił

MZS a gdzie ja się do kogoś oprócz Dartha przyczepiam ? :) hę - to żeś sam lama to wiem nie od dziś, w końcu trochę z Tobą grałem ;) w jednej drużynie. W teamcie stasiarstwa, nie będę tu przypominał kto na serverze kiedyś brał udział w akcji "weź flagę" żeby być pierwszy w BFtraksach :P

PS. przepraszam Darth za nieumyślne skasowanie posta z poprzedniej strony dupnęły mi się klawisze cytuj z zmień.

Przepraszam Max ze to Ty od zawsze miales racje i zawsze bedziesz mial racje.......... Tak Twoj "generalizujacy cytacik" dokladnie oddaje to co chcialem napisac :lol:

PS Szkoda ze mnie wcale ale to wcale nie znasz a wypowiadasz sie jakbys byl conajmniej moim ojcem...
I to Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem. Najwyrazniej slowo "powinnismy" w Twoim szerokim slownictwie nie wystepuje. Jakbys zreszta nie zauwazyl dyskusje na temat unlockow prowadzilem z JUHĄ - a ta sie raczej skonczyla.

Bylem dla Ciebie zawsze na skazanej pozycji i wiesz co: Mam to ogolnie rzecz mowiac w dupie :D (moze to tych "innych" miales na mysli).

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2006, 16:20 

no widze że tu się lekki hyde park zrobił :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2