Teraz jest 22 lut 2025, 23:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 14:37 

Crist napisał(a):
Zamknijcie, drodzy moderatorzy, ten temat, bo tutaj absurdalne posy zacztynają się pojawiać...

zaczyna się robić ciekawie, jakaś dyskusja się ciekawa nawiązuje, a ten chce zamykać ;/

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 15:19 

$towarzysz$ napisał(a):
blablablablalbalablla... skończycie wreszczie ??

To forum tu sie dyskutuje :wink:
Crist napisał(a):
Zamknijcie, drodzy moderatorzy, ten temat, bo tutaj absurdalne posy zacztynają się pojawiać...

Taaa i zostawmy otwarte jedynie te, gdzie po raz kolejny ktos zapyta czemu nie nalicza mu punktow bo on juz 5 minut czeka...
Powiedzialbym, ze ostatnie posty sa bardziej humorystyczne niz absurdalne :) W koncu jakis ciekawy temat, a nie w kolko to samo :) Ehhh kiedys to byly tematy na 50 stron, ktore sie milo czytalo :wink: Teraz co ciekawszy to zamykaja... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 15:34 

Łączę się w bólu... tzn. w prośbie, bo sam mam dosyć tematów typu "który unlock", "baretka wzorowego idioty" i "mamo, oni mnie biją". Poza tym, że widzimy tu mały off-topic, to nie ma chyba przeciwskazań do kontynuowania... Tzn. chyba nikt nikomu nie ubliża w wulgarny sposób, a i dyskusja na podwyższonym poziomie (adrenaliny i intelektualnym) każdemu czasem się przyda. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 15:38 

przepraszam czy tu flejmuja :?: jesli tak to skupmy sie na watku tylka dartha albo jakiegos TP bo ten caly bf to ssie ogolnie :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 19:52 

Te statystyki to jedeno wielkie G**** Przegladajac dzis pierwsze tysiac osob, na palcach moge policzyc osoby ktore max runde maja do 200 pktow, reszta powyzej. Pozniej właczylem na graczy polskich i to samo, w pierwszej 30stce moze 5 bylo czystych...Jestem wstanie zakceptowac osoby ktore zrobily to do 1-2 razow, ale niektorzy robia tylko to. A ten co jest na 1 miejscu na swiecie grał 19 godzin...
Zbytnio mnie to nie rusza, bo taki gracz nic nie umie oprocz mnozenia swoich punktów. Rusza mnie na tyle zeby to tylko tutaj napisac skoro jest temat.
Sa jeszcze niektorzy gracze co maja 8000 zabic do 0 smierci, blad?

p.s jezeli zaczynacie z nimi walke to zapraszam do straty dnia i wpisywania ich nickow na http://www.bfroe.com/
BHQ --> statystyki krajowe ->[gracz] i widac magiczny wynik gracza na 1 mapie. Mi sie niechce sczerze mowiac tracic na to czasu pa :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 21:11 

staty to jedno wielkie gówno, unlocki też... blablabla... czy któryś z moderów mógłby to wreszcie zakończyć ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 23:01 

A czy poza spamem o zamkniecie topica dzieje sie tu cos zlego? Topic dotyczy statsiarstwa i w naturalny sposob laczy sie z bug userami. Nie widze problemu...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 00:37 

$towarzysz$ napisał(a):
staty to jedno wielkie gówno, unlocki też... blablabla... czy któryś z moderów mógłby to wreszcie zakończyć ??

Wierz mi ze lepiej nic nie pisac, niz co pare postow "bla bla bla usuncie to"
prowokacja :)
Jestes taki nerwowy bo mowa tu o tobie? Wiem ze to ty, na serverze grales z takim nickiem + tag klanowy, ktorego nie wymienie bo po co.
Robiles to zeby pozniej chwalic sie kolegom? Jeszcze lider waszej sekcji sobie pkty nabijał, tez tam jest pozdrawiam
Obrazek

Ostatnio edytowano 19 lis 2006, 00:46 przez AtTi|aN, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 00:42 

AtTi|aN napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):

prowokacja :)
Jestes taki nerwowy bo mowa tu o tobie? Wiem ze to ty, na serverze grales z takim nickiem + tag klanowy, ktorego nie wymienie bo po co.

Brawa dla Towarzysza...
Kto nastepny?

Swoja droga ciekawy temat :lol: czasami warto tu zagladac :D
Posmiac sie mozna ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 01:13 

Przy moim najlepszym wyniku w rundzie: 145 przy was (między innymi przed Towarzyszem i Lelusem) to słabiak jestem :lol:

Pozdrowienia dla twórcy topicu, godny polecenia :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 01:24 

Obrazek

Widac Lelus rowniez sie dobrze bawil... prawie 13k w rundzie...

hmm jak sie nie myle to to klan CQF... ciekawe... ciekawe czy jakies konsekwencje oprocz skasowania profilu zostana wyciagniete... chociaz przez klan...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 01:38 

A pokażcie mi Oliego :lol: tak z ciekawości :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 01:47 

Przeciez oni sobie nabijali punkty dla unlockow na klanowy. Sluszny cel, czyz nie?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 01:47 

Konto Oliego aka Undeth czy jakos tak (Przez pewien czas nr1 w Polsce) zostało juz skasowane.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 02:28 

widze AtTi|aN że bardzo dokładnie przeczytałeś ten topic
$towarzysz$ napisał(a):
PL4FC-Vegael napisał(a):
Wiesz ognacy nie po to jest ten temat -_-
Ekhm to ja może odświeżę sytuację z dowodami ... a nie na pusto :twisted: :twisted: :twisted:
LoL ... Macie i "podziwiajcie":

Towarzysz- 2154

przyznaje się do tego :oops: Wyglądało to tak że gdy grałem sobie na serwie zauważyłem że jedemu kolesiowi leci 200 pkt na minute !!! Pomyślałem co jest !!! może jakiśbug. Potem kolejnemu kolesiowi tak te pkt leciały. Postanowiłem ich śledzić i wsiadłem z nimi do transportera. Polecieli nad wrogiego tytana i jeden kolo nagle zaczął co chwila zmienicać miejsce a pilotowi leciały pkt. Potem pozwloli mi wsiąść za stery i tak przez kilka rund. Wieczorem zapoznałęm się ze stanowiskiem innych graczy wobec tej srawy i ślubuję że już nigdy nie będe nabijał w taki sposób statów i będe to zwlaczał.

P.S. Teraz na każdym serwerze z mapką tytana przynajmniej 2 kolesiów tak robi a ja nabijam sobie kille w działkach na nich :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2