Teraz jest 26 lis 2024, 00:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 15:47 

Dziedzic[PL] napisał(a):
Mała poprawka UN Unia

A więc mówisz że w każdy w UE(tą w realu) posługuje się angielszczyzną jeszcze z akcentem amerykańskim ? Ale jednak racja wg. gry UE :)

ZmudPL napisał(a):
Przecież jak wszyscy wiemy to Ruski mają lepsze bronie(takao, krylov).....

To ocena subiektywna, może ty lubisz krylova a ktoś inny nie ? BTW. Co ma takao i krylov do nierównowagi Goliata z Hachmioto ?W końcu te bronie niewiele robią goliatowi i jakoś na mapkach inf nie zabardzo zmniejszą ten un-balans, bo poprostu goliata na tych mapach nie będzie.

Spoxter napisał(a):
Czemu Tak uważasz... Przecież Mech G Zrobi czołgowi .... Zależy co jest co ale wedle mnie to porównanie nie ma zbytnio zasosowania.... Hachi ma rakietki cos w stylu działka tego transportowca latającego i jeszcze górne działko... na dystans latwo wycelować.... a golith... Też ma działka więc też łatwo celować.... A tak jak ty mówisz to tak : CZołg ma przybliżenie swietna celnosc i siła rażenia Mech .. Rakiety mnie dowalają bo po patchu jak nie ma celu blisko to lecą prosto a potem gdzies skręcają więc mech nie ma szans.... Coś tu nie pasi

Spoxter zacznij trochę bardziej się przyglądać BF'owi podczas gry bo coraz częsciej walisz jakieś brednie..Mech G czołgowi ? Nawet noobek wygra w mechu z czołgiem bo szalę zwycięstwa przeważa na jego stronę mobilność oraz szybkostrzelność rakiet. Czołg ma szanse z mechem tylko na większe odległości,co chyba łatwo zobaczyć chociażby na Suez Canal.A rakiety mecha po dłuższym dystansie skręcały od wydania tej gry. BTW. Ostatnio ciągle użalasz się na tą grę, a to ktoś z vossem cie ownuje i uważasz to za bug a teraz się plujesz na rakiety mecha..może dasz sobie spokój z tą grą ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 16:16 

APC ma mozdzierz kal 75 mm

mi tez sie wydaje ze oba te wozy sa niezbyt zbalansowane
ale wezcie pod uwage ze KPA ogolem jest lekko mocniejsza (lepsze bronie podstawowe i pistolety, czolg KPA z Tigerem na male odleglosci tez wymiata
dzialko na ich gunshipie jest lekko lepsze itd dlugo mozna by wymieniac)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 16:55 

Gdzies tam wczesniej czytalem, co to sa te dwa dzialka na przodzie goliatha, to odpoiwem - one miazdza. Z prawej lufki strzelasz takim pociskami, jak Hachimoto ma z tylu, a z drugiego rzucasz miny zblizeniowe II-2 (takie jak ma mechanik, te wkurzajace zielone i okragle :P )

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 17:03 

Barcel napisał(a):
ale wezcie pod uwage ze KPA ogolem jest lekko mocniejsza (lepsze bronie podstawowe i pistolety, czolg KPA z Tigerem na male odleglosci tez wymiata
dzialko na ich gunshipie jest lekko lepsze itd dlugo mozna by wymieniac)

I znów się nie zgodzę (czepiam się - wiem) Z brońmi podst...hm jak kto woli(ja jednak wolę SCARA -sprawa gustu), co do pistoletów na portalach BF takao jest prezentowany jako słabszy od pereiry, a co do czołgów - tiger jest wg mnie lepszy bo łatwiej się nim celuje tymczasem ruski czołg przez to że lufę ma unieruchomioną i jest na rakietowych silnikach musi dłużej czasu poświęcić na opanowanie telepiącej się maszyny, plusem u ruskich jest to że czołg ten może jeździć bokiem (nie odkrywa boków i tyłu) co daje mu przewagę w walkach ulicznych... Itd itd można się wykłucać kto ma lepsze a i tak będziemy obstawiać przy swoim :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 18:00 

MaZZeo napisał(a):
Cena, cena, cena...

50-60zł, więcej nie daje :roll:

A co to za różnica 60, 80, 120. Jeśli gra jest przednia to sie poprostu odkłada się siano i kupuje BOOOOOSTERKA. Nie ma co zastanawiać sie czy bedzie droga czy nie. Napewno bedzie do kupienia przez każdego z nas. To nie kupno Mercedesa rocznik 2007. :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 20:05 

hehe ja tak samo myslałem ale jak widze to ze gosciu zbiera od premiery bf 2 na orginała i do dzis nie uzbieral :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 20:17 

Cravic napisał(a):
vossem cie ownuje i uważasz to za bug

sE TAK pOMYśLAłEM żźE SKORO TO BUG TO NALEżY Z NIEGO KORZYSTAć.....
Popróbowałem vossa i musze stwierdzić że jest on silny... na 3-4 strzały zabija z bliska a z daleka na 8-10.... Ale nadal nie pojmuje jak koleś zabił mnie z 1 strzału kiedy ja sprintowałem... nic .. nic nie było słychać...i ty nagle jeden strzał... no i po mnie...może cheat ... wiem że pisało Voss...

No cóż "Pluje" na mecha bo jestem wybredny do wszystkiego :D

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 21:26 

Cytuj:
Z innej beczki: czy są na jakieś stronie przetłumaczone opisy do unlocków w NS?

Cytuj:

Przyglądając się opisowi unlocków w NS odnoszę dziwne wrażenie że bronią najskuteczniej zwalczającą "pola naprawy" goliatha może się okazać strzelba Clark 12-RDX. Cytując za bf2142.pl....
" Broń strzela ładunkami wybuchowymi przyczepiającymi się do powierzchni(wszystkiego oprócz piechoty), które wybuchają z niewielkim opóźnieniem(nie można ich detonować ręcznie). Promień pola obrażeń jest niewielki, jak i same obrażenia. Nieskuteczne przeciwko piechocie i pojazdom."... :shock:
hmm ... tak sobie myślę ...jeśli nieskuteczne wobec piechoty i pojazdów to albo mamy do czynienia z groźnie wyglądającym straszakiem na kapiszony, albo celem tychże ładunków jest właśnie niszczenie "pól naprawy" goliatha.

Ostatnio edytowano 20 lut 2007, 00:04 przez OldY, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 21:33 

:arrow: Dobra uwaga :idea:
Sam się zastanawiałem po co robią coś co jest skuteczne... no właśnie, na nic.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 22:18 

taa a voss co mial napisane

"zwiekszona szybkostrzelnosc wzgledem sily ognia (porownanie do Krylova bo to jego pierwowzor)"

i co? dup* do voss ma taka sama sile jak krylov
ja bym sie nie sugerowal opisami narazie przynjamniej...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 14:46 

Sten napisał(a):
Ja w drukarni pracuję i od wczoraj od 22 do 6 nad ranem przerzucałem gazety w których był opisany ten battlefield, ale niestety gazeta jest po niemiecku, ale zobaczyłem jedną datę że ukaże się 23 marca... Tylko nie wiem o co chodzi. :twisted:

empik już ma w bazie danych - a regułą jest że taka informacja pojawia się na mniej więcej dwa tygodnie przed premierą gry (jakiejkolwiek). Czyli będzie szybciej niż 23 marzec

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 15:42 
Moderator forum

Barcel napisał(a):
taa a voss co mial napisane

"zwiekszona szybkostrzelnosc wzgledem sily ognia (porownanie do Krylova bo to jego pierwowzor)"

i co? dup* do voss ma taka sama sile jak krylov
ja bym sie nie sugerowal opisami narazie przynjamniej...

to chyba nie zrozumiales ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 00:39 

Hmm o dziwo ludzie juz biegaja z unlockami z NS. Podnioslem sobie te strzelbe z rdx i cudu nie ma. Bardzo maly zasieg, malo ammo, sila ognia nie powala. Ale moze to kwestia rozpracowania broni.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 16:17 

ja sie bawilem narazei granatem radarowym i magazynkiem do rakietek
zdaje egzamin ale granatow mogly by byc 2 a nie jeden

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 17:09 

Racja :D Bo powinno być że jak mash unlock na dodatkowe granaty to dodaje ci jeden granat do tego radaaorwca a mi nei dodało :P głupie :D powiini zrobic to

http://spoxter.mybrute.com

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2