Teraz jest 24 lut 2025, 03:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 12:59 

http://bf2142.scyther-bladez.com/

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 13:48 

ja odblokowalem tego shotguna jakis tam kask netbat czy cos w tym stylu i potem rakiety do broni asfalta (to jest cos w stylu granatnika) i prolem z tym jest taki ze raz na 10 wybuchaja a reszta to poprostu jak normalny strzal wyglada:/ ma to juz ktos? bo mi to smierdzi bugiem:)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 13:54 

na poczatku tez z nich nie umiel strzelac,ale sie nauczylem.Jak siedzi z 2 do puszcze im 3 rakietki i mam spokoj,nie trzeba sie meczyc karabinkiem.A shotgun g*wno warty.Bynajmniej ja go nie uzytkuje.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 14:07 
Moderator forum

support chyba troche przesadzony jest ;) dobrze sie nim gra ale nawet defaultowm karabinem zbyt latwo mozna kosic innych... (no chyba ze juz tak wymiatam..) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 14:34 
Moderator forum

czyli widać że jest podobna sytuacja, jak na początku BFV (stara dobra M60 :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 15:08 

A ja za cholere nie moga sie nauczyc grac supportem.Ciezko jest zabic,dlugie przeladowanie.jedyne co dobr to ten robocik stojacy :lol: Ty se siedzisz a ten odwala cala robote :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 20:03 

to rozpoczeciu gry nowym zolnierzem odblokowuje aswalta zamiast saporta. I gra mi sie duzo lepiej. Z tego co wyczytalem to nie oplaca sie unlockowac The Baur H-AR, zreszta ten standardowy karabin assaulta jest swietny. W sumie chyba lepszym wyjsciem jest odblokowanie medyka + voss nie?

Tez wam nie zapisuje fraga z rakiety od asfalta jako frag od rakiety? Zabilem z 5 chyba wliczyl mi to do fraga karabinem a nie podczepiana rakietnica :/

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 21:10 

Voss jest o tyle lepszy ze ma 10 naboi wiecej wiec starcza na szybka akcje jak wpadasz na 2 z reguly trzeci Cie skosi,co do strzelania na duza odleglosc to jednak pojedyncze strzalki.Baur sie sprawdza w Titanie w korytarzach duzy dmg.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 21:18 

wlasnie sie zastanawiam czy odblokowac defiba (bo strzelba sie malo przydaje, lepiej miec defa), czy wlasnie baura. Jeszcze moge burzace ladunki. Ciezko cos dobrego dobrac :/. A jak porownacie vossa i baura z tymi karabinami na standardzie u assaulta?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 21:20 

Witam!!Dawno nie było mnie na forum z powodu patcha do dwójki ,który wywalał do windy.Kupiłem se 2142 i co.Fajna giera spoko zabawa,szkoda tylko ,że gdy zdobyłem już większość unlocków panowie z EA czyszczą mi konto.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 22:05 

A jak porownacie vossa i baura z tymi karabinami na standardzie u assaulta?[/quote]

To juz kwestia wygody mysle ze Voss jest z tego calego zestawu najlepszy
ale kazdy moze miec inne zdanie :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 22:11 

tyle ze do vossa trzeba unlockowac calego assaulta :/. A jak karabin recona vel specops? Bo mam pomysl unlokowac heave assault + defib i recon

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 22:31 

Wszystko zalezy od tego jaka profesja lubisz grac
Ja gram tylko Assem i Engem wiec te dwa drzewka robie na maxa
W przypadku recona to potrzeba mi tylko C4
Musisz sie okreslic w jakiej profesji czujesz sie najlepiej i tym grac w zaleznosci od sytuacji na mapie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 22:34 

Polecam vossa, gra sie swietnie i nawet na wieksze odleglosci bardzo ladnie sie sprawdza. Mialem odblokowanego baura ale na prawde trzesie nim tak okropnie przy strzelaniu seria ze olalem, voss sprawdza sie znakomicie.

Co do lamberta (karabin recona) to szczerze mowiac srednio, niby celny, niby wszystki super ale strzelam i strzelam i czasmi kolo sie obejrzy 2 razy iodwroci i zabije. Mam wrazenie ze ta bron jest doslownie zabugowana, voss jak patrzylem ma takie same staty co do zadawnego dmgu a o niebo lepiej sie nim zabija. Tak jakby hedy nie wlazily z lamberta, musze wladowac a prawde spora seryjke zeby zabic a stajac oko w oko z asfaltem mozna po prostu od razu wcisnac enter. Byc moze ma ta bron jaksi potencjal , moze trzeba naumiec sie nia grac ale probowalem roznie i nad cel i pod cel i w cel, zawsze tak samo czyli kiepsko to wychodzilo. Wqrwilem sie wiec zalozylem 2 wojaka odblokowalem vossa i na prawde niebo a ziemia.

Jedyne czego mi brakuje teraz to czegos czym mozna zawalczyc z pojazdami. eng wiadomo, supporta ma emp - mozna rzucic i uciec, recon rdxy a assault moze co najwyzej powiedziec "enemy tank!" i czekac na zbawienie lub smierc.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 22:40 

:)) no coz taka rola miesa armatniego ale uwierz jak chodzisz w teamie to daje sobie rade,tylko trzeba miec wsparcie w postaci enga.Poza tym mapy sa niezle skonstruowane aby za bardzo tym asfaltem nie wlazic pod lufe,jest gdzie sie schowac a w sumie jak dobry commander to wiesz gdzie co stoi i strzela wiec albo przeczekac albo probowac bokiem(mapy Berlin,Belgrad,Gibraltar).I\Na innych mapach jest troche sprzetu do jezdzenia wiec z buta troche daleko a jak jest team to mozna dac sobie rade.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2