Teraz jest 24 sie 2025, 21:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 12:47 

Lailonn napisał(a):
Ale taka sonda juz tam jest od paru ladnych dni...

Ilosc osob "anty 2142" jest mniej wiecej taka jak "pro 2142".

55 - zadowolonych
36 - rozczarowanych
43 - totalnie olewaja ;P

Jesli wiec scena 2142 bedzie faktycznie o chocby 40% mniejsza niz BF2(a ta byla przeciez dosc mala) to losy vietnama beda chyba powtorzone ;]

Mnie sie gralo w BFV naprawde super i nie zaluje godzin spedzonych nad tym tytulem. A to, ze juz nikt w to nie gra ? Co z tego - gry sie starzeja, taka jest kolej rzeczy, predzej czy pozniej musi sie znudzic. Ile ludzi dalej gra w BF42 ? Garstka. Tak samo bedzie za jakis czas z BF2. Oczywiscie zostanie pewna grupa fanow, wiadomo. Ja przesiadlem sie na BF2142 nie z tego wzgledu, ze podoba mi sie klimat, ale dlatego, ze na ta platforme beda organizowane teraz turnieje, lany itp. Nie mam pojecia, czemu czepiliscie sie tak tego nama.

Cytuj:
Jak oceniasz Battlefield 2142 ?
Świetna gra ! 64
Taka sobie 36
A poco mi to ? 22
Beznadzieja 21

ankieta z glownej strony bf.pl

Patrzac na wyniki, nietrudno dostrzec, ze kto kupil bf2142 jest zadowolony. Przeciwnicy tej gry, to w wiekszosci ludzie, ktorzy nie kuplili tego tytulu i wypowiadaja sie nie znajac gry. Powiem wam, ze demo naprawde nie moze byc wyznacznikiem, bo sam po kilku godzinach grania nie mialem ochoty kupowania pelnej wersji.

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2006, 13:30 

Hmm mi sie tez vietnam podobał i nawet go mam. Tu nie chodzi o czepienie sie tylko o to, ze choc nowszy to nie pokonal popularnosci poprzednika.

Patrzac na wyniki wychodzi, ze nie kupily 22 osoby, 21 kupily/graly w demo ale ich to totalnie zniesmaczyło, 36 kupiło/gralow w demo i nie podoba im sie za bardzo a 64 osoby sa w pelni zadowolone z tego co dostaly. Nie sa to zbyt optymistyczne dla EA wyniki zwlaszcza, ze z tego co widze na forach zagranicznych to podobnie sie to uklada na calym swiecie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 17:13 

wczoraj przyszla poczta pierwsze wrazenia takie sobie BF2 rządzi :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 19:21 

Kupilem,pogralem z tydzien i wrocilem do bf2.
Bf 2142 nie ma TEGO CZEGOS co ma bf2.

Choc bede grywal w to i to to i tak wiecje w bf2 :wink:

Do zobczenia na karkandzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 22:13 

Jestem fanem serii Battlefield już od pierwszych screenów z dema BF42 ... zakupione wszystkie gry z tej serii plus wszystkie dodatki ale oprócz właśnie BF2142. BF2142 kompletnie mnie nie zainteresował. I raczej wątpie by, co tu dużo mówiąc - mod BF2 o klimatach science-fiction ... i do tego płatny zdeklasować miał BF2 wraz z jego modami USI, POE, OPK, FH2. Natomiast ciekawy jestem co będzie z graczami BF2142 po wyjściu Quake Wars :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2006, 23:12 

Troche prawdy ze bf 2142 wygląda jak mod do bf2 straaaaaaaasznie podobny

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 12:33 

pracuje zarabiam więc kupuje jak leci... od '42 i pewnie do us ranej śmierci ea będe kupował... mojej albo jej :idea:

czekam na wysyp "camp gibraltar only" to przejdę na stałe
a tak miącham na wake'u/kkndzie

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 13:04 

skandal napisał(a):
Natomiast ciekawy jestem co będzie z graczami BF2142 po wyjściu Quake Wars

Ja nie kupie. Nie lubie ganiania się z "potworkami".
Po demie myślałem że nie kupie bf 2142. Ale po pewnym czasie, po przeczytaniu kilku opini graczy którzy kupili gre, nie zwracaniu uwago na kolesi którzy piszą że jest beznadzieny a nie widzieli pełnej, kupiłem Bfa. I jestem zadowolony, sprawia mi przyjemność granie w nią i chyba o to chodzi.
"Podziwiam" ludzi którzy (jakiś czas temu) pisali że ET:QW bedzie zajebisty a Bf2142 do dupy. Jak można oceniać coś czego się nie widziało (ET:QW dalej nie widać - piszę chociaż o jakimś demie)

Cochise [PL] napisał(a):
pracuje zarabiam więc kupuje jak leci... od '42 i pewnie do us ranej śmierci ea będe kupował... mojej albo jej

dokładnie :) nie mam tylko BF42: RtR. No i sprzedałem jednostki specjane - to akurat mi się nie podobało.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 14:54 

Arti napisał(a):
skandal napisał(a):
Natomiast ciekawy jestem co będzie z graczami BF2142 po wyjściu Quake Wars

Ja nie kupie. Nie lubie ganiania się z "potworkami".
Po demie myślałem że nie kupie bf 2142. Ale po pewnym czasie, po przeczytaniu kilku opini graczy którzy kupili gre, nie zwracaniu uwago na kolesi którzy piszą że jest beznadzieny a nie widzieli pełnej, kupiłem Bfa. I jestem zadowolony, sprawia mi przyjemność granie w nią i chyba o to chodzi.
"Podziwiam" ludzi którzy (jakiś czas temu) pisali że ET:QW bedzie zajebisty a Bf2142 do dupy. Jak można oceniać coś czego się nie widziało (ET:QW dalej nie widać - piszę chociaż o jakimś demie)

Nie pisałem tutaj wcześniej niczego o ET:QW ani o BF2142, który ani ziębi mnie ani grzeje. Nie moje klimaty ale po takich tekstach jak:
morthag napisał(a):
Ile ludzi dalej gra w BF42 ? Garstka. Tak samo bedzie za jakis czas z BF2. Oczywiscie zostanie pewna grupa fanow, wiadomo. Ja przesiadlem sie na BF2142 nie z tego wzgledu, ze podoba mi sie klimat, ale dlatego, ze na ta platforme beda organizowane teraz turnieje, lany itp. Nie mam pojecia, czemu czepiliscie sie tak tego nama.

myślę, że nie tylko fani BF2142 mogą tutaj coś napisać od siebie :) A o tej jedynej prawdziwej i 'przyszłościowej' BF2142 właśnie pozwoliłem sobie wyrazić moje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, 17:15 

skandal napisał(a):
Nie pisałem tutaj wcześniej niczego o ET:QW ani o BF2142, który ani ziębi mnie ani grzeje.

Dobra może tutaj trochę źle pisałem - bez odstępu. Do Ciebie było w sumie tylko pierwsze zdnia. Reszta to do tych co oceniaja bez grania.

A poza tym to najważniejsze jest to że od dziś mam w domu synka :). Ma 2.5 dnia. I teraz leży sobie obok mnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2006, 12:16 

Pis :wink: Moje GRATULACJE, niech się syn zdrowusieńko chowa :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 paź 2006, 22:24 

mam i gram

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 10:09 

Mam bf2142 i szerze mówiąc myślałem wcześniej, że ta gra będzie gorsza.
Na szczęście się myliłem :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 22:30 

dziwne - w demie na tytanie grałem na średnich a w fulla nawet na niskich tnie :? Co do dałbym 10/10 gdyby nie te "bugi" i rekordowo niskie fps na tytanie. Tak to daje 8+

Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 20:43 

nie mam i nie gram ale i tak daje solidna 9 ;] tyle sie tego naczytalem, naogladalem, i itd. ze poprostu nie rozumiem jak mozna teog nie lubic :p mam an dzieje ze bedzie kilka patchy do tej gierki ;] pzd

Camp Gibraltar <-- the best map

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2