Teraz jest 20 lis 2024, 20:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 10:17 

Jak dla mnie to gra bez unlockow na klanowkach bedzie bez sensu z prostej przyczyny - bieganie i recharge biegania to tez unlock, a bez unlocka jest on conajmniej beznadziejny i za krotki. Poza tym to mi to ryba, chociaz nie ukrywam ze defiblyrator oraz voss jest fajny ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 11:31 

Podobnie jak inni myślę, że na klanówkach unlocków powinno naturalnie nie być. Z bardzo prostych powodów..
1) Na klanówce nie jest jak na "frplyu" każdy wie, co ma robić i jesli odpowiednio porozkłada się unlocki to nawet mucha się nie przedostanie, co uważam za wielki bezsens.
2)Owszem gra ze wszystkimi unlockami miałaby sens gdyby w dużym stopniu nie wpływały one na przebieg rozgrywki (przykład Darth-a -->możliwy lock z unlockami strony PAC-u na Berlinie, bez unlocków to EU tyłkiem trzęsie żeby wszystkich flag nie stracic...)
3)Na większości mapach, gdzie jedna strona atakuje a druga się broni, strona atakująca poprzez wpływ unlocków ma o wiele cięższe zadanie.
4)(Punkt czwarty uważam za najważniejszy argument) W obecnych rozgrywkach klanowych bez unlocków, bez względu na rodzaj mapy, każda ze stron biorących udział w walce ma takie same szanse na odniesienie sukcesu!!! Z unlockami równowaga map jest kompletnie zachwiana i w większości przypadkach jedną ze stron z góry stawia na przegranej pozycji.

Mam tylko nadzieję, że klanówki nie będą rozgrywane wraz z unlockami...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 14:55 

Przesazdacie z tymi unlocmami, tak jak by to były jakies super mega extra giwery, a dodatkowy sprzęt jakimś mega wypasem :/

Jak ktoś ma skilla i zgranie to bez unlockó i tak wygra.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 15:36 

Vesp3r napisał(a):

No ale przy meczach z najwyższej półki, gdzie różnice tiketowe wyniku wynoszą kilka procent, posiadanie unlocka może mieć kolosalne znaczenie...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 18:37 

Vesp3r napisał(a):
Przesazdacie z tymi unlocmami, tak jak by to były jakies super mega extra giwery, a dodatkowy sprzęt jakimś mega wypasem :/

Pomijam fakt ze Twoj Gibraltar po stronie PACu jest smiesznym przykladem - mech jest wystarczajaca przewaga do ataku.....

A co do giwer, mam to akurat gdzies. Chodzi o m.in. miny, claye i DEFIBRYLATORY, bez nich gra pokazuje kto ma nielada skilla. "Podnies a potem strzelaj" jest zenujaca zasada przewodnia BF'a. Zamiast strzelac wszyscy naokolo sie podnosza.....

Wracam do mojego przykladu - Berlin. Gralismy ta mapke z dignitasem i rozstawienie obrony EU wymaga nielada przygotowania. Jakbym mial unlocki to juz Ci mowie co zrobie. Daje 4 sniperów z clay'ami i C4 a potem 4 engów z minami - rozrzucam je w cholere, engowie sie wycofuja a sniperzy oslaniaja minki zeby ich nikt nie rozbroil- W tym momencie PAC z bazy nie wyjdzie.....

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 20:37 

DarthPrivate napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

Pomijam fakt ze Twoj Gibraltar po stronie PACu jest smiesznym przykladem - mech jest wystarczajaca przewaga do ataku.....

A co do giwer, mam to akurat gdzies. Chodzi o m.in. miny, claye i DEFIBRYLATORY, bez nich gra pokazuje kto ma nielada skilla. "Podnies a potem strzelaj" jest zenujaca zasada przewodnia BF'a. Zamiast strzelac wszyscy naokolo sie podnosza.....

Wracam do mojego przykladu - Berlin. Gralismy ta mapke z dignitasem i rozstawienie obrony EU wymaga nielada przygotowania. Jakbym mial unlocki to juz Ci mowie co zrobie. Daje 4 sniperów z clay'ami i C4 a potem 4 engów z minami - rozrzucam je w cholere, engowie sie wycofuja a sniperzy oslaniaja minki zeby ich nikt nie rozbroil- W tym momencie PAC z bazy nie wyjdzie.....

Jeden atak orbitalny an snajperów by ich czymś zająć, a potem przedrzeć się ludźmi z camo patrząc pod nogi.
Proste w opisie, wymaga zgrania i skilla.
no przecież Mech na giblartarze nie przejdzie w ogóle czy to z unlockami czy bez jeżeli nei myśli.

To nei ejst temat o tym, porponuje by modderator przeniusł te psoty do nowego tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 22:06 

powinno być jak w 2, bez unlocków, do czasu aż powstanie ten mod do meczy :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 23:41 

Vesp3r napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

Jeden atak orbitalny an snajperów by ich czymś zająć, a potem przedrzeć się ludźmi z camo patrząc pod nogi.
Proste w opisie, wymaga zgrania i skilla.
no przecież Mech na giblartarze nie przejdzie w ogóle czy to z unlockami czy bez jeżeli nei myśli.

To nei ejst temat o tym, porponuje by modderator przeniusł te psoty do nowego tematu.

Sniperzy na balkoniku albo kazdy gdzie indziej.... Granie z jakimikolwiek unlockami mija sie z celem. Moze kogos uraze ale powiem tak - w trakcie meczu na wysokim szczeblu posiadanie unlockow zdecydowanie zdecyduje kto wygra a kto przegra. A co do Gibraltara - zaloz taka obrone BEZ UNLOCKOW zeby MZS w mechu i 3 assaultow od nas sie nie przedarlo....

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 10:09 

PAtrzymy na unlocki przez pryzmat BF2 i obaj patrzymy z innej strony, ja z tej w której połowa unlocków była zwykłym wyposarzeniem, a ty z tym ze unlock - wewnętrzne fuj ;p

Szczegóolnie że CB zezwala na mecze z unlockami i jak narazie połowa jest z i połowa bez.
Na ESL nei ma słowa o unlockach więc tutaj się neiwypowdam, teoretycznei co nie ejst zabronione nie jest zakazane, le ESL i Regulamin to dwie rzeczy które się wykluzcają nawzajem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 10:17 

Gra bez unlockow nie ma sensu, dlaczego ma ich nie byc ? po co komu takie chore zasady ? przeciez te unlocki sie roznia calkowicie od tych z BF2, ciekawe, czy jakby w 2 nie bylo min u AT, albo apteczek u Medyka, to czy byscie grali bez "unlockow"

Moim zdaniem unlocki to fajna rzecz, dla mnie nie ma roznicy, czy koles ktorego zabilem byl Medykiem z baurem, czy medykiem z Vossem. Tak czy tak lezy martwy pod moimi stopami :lol: :lol:

Te unlocki sa uzyteczne, czy to miny dla Snipera, czy granaty EMP dla supporta. Gra bez odblokowanych rzeczy bedzie straszna :\ sorry, nie bedzie sprawiala mi tyle frajdy, to nie jest BF 42, ani V (ktory imo jest the best, bardzo dobrze wspominam) To jest BF2142, a 2142=unlocki.

UNLOCKI SA THE BEST :D (i sa na tyle wyrownane, ze mozna smialo zabic kogos z unlockami uzywajac stockowej broni ;-) to nie jest G3 vs Pistol, naprawde... )

Nie wiem po co jest ta afera o takie bzdury, niech beda i juz.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 13:43 

Rozmowa bez sensu. Zawsze są ci z lewej i ci z prawej. Jedyną ciekawostką jest fakt, że kilka klanów widzi różnicę w broni podstawowej i dodatkowej. Nie wspominając o balansie map z i bez dodatków. No cóż, zobaczymy jak to będzie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 13:58 

Rozsmieszacie mnie ludzie ale pozostawie to bez komentarza.

Zagrajcie prawdziwy mecz a nie z NONAME'ami to pogadamy.........

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 14:24 

DarthPrivate weź wyluzuj chłopie... widze ze ta gra za bardzo ci zlasowała mózg...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 14:41 

MaZZeo napisał(a):
DarthPrivate weź wyluzuj chłopie... widze ze ta gra za bardzo ci zlasowała mózg...

wiesz MaZZeo .. jestes nowy wiec chyba sie nie zorientowales - na tym forum staramy sie rozmawiac w troche inny sposob niz kolesie pod blokiem obalajcy wino, tak wiec daruj sobie takie teksty :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 19:48 

Już nie taki nowy... irytuje mnie podejscie pro graczy, jakby pozjadali wszsytkim mózgi...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2