Teraz jest 19 lis 2024, 00:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 14:54 

kanera1992 napisał(a):
sorry wybitnie dobra serje jaka jest battlefield nie battlefield2142, ponioslo mnie

jestem z siebie dumny ze pierwszy rozpoznalem nową osobowość na forum - chyba zostane łowcą talentów :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 15:08 

[Night]MaX wiem z czego się nabijacie, ja też lubię cyniczne uwagi, tylko mi szkoda chłopaka trochę, za młody jest aby mieć duży dystans do siebie i nie brać takich uwag na poważnie. A narcyzm każdy w tym wieku jest narcyzem bo kiedy ma być przy 40 z małym brzuchem.

Podro
S

:D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 15:09 

WięcejMocy..to nie moje słowa zacytowałeś..
giermen.. seria Sims napewno jest hitem jeżeli chodzi o sprzedaż,bo jak inaczej określić hit?NFS też nie jest hitem?

a co do przemocy to mam takie odczucie że w BF2/2142 jest jej trochę więcej(ba..cała gra to zabijanie się wzajemnie) niż tej spotykanej siedząc na ławce

Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 15:13 przez MK, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 15:10 

Mój bad,zapomniałem wspomnieć ze nienawidzę wyscigowek i gier sportowych,wiec pozostaje 1 hit "the sims":D.Moze nie sa wywaliste ale całkiem niezłe.

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 16:04 

giermen napisał(a):
Taa ciekawe... niedawno ktoś tu pisał o przemocy... ciekawe gdzie sie jej nauczysz... w grze czy w realu z kumplami??

Wszedzie :wink:

MK napisał(a):
WięcejMocy..to nie moje słowa zacytowałeś..

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 16:28 

No tak znalezli sie Ci starsi i skromni .....

Czytajac to tak bezstronnie to mam wrazenie ze forum oblegli wlasnie tacy 12-13 latkowie gdzie wsytarczy napisac cos o swoich dokonaniach, a juz pojawia sie przesmiewcy. Kiedy dolaczalem do tego forum mozna bylo porozmwaiac z kazdym, starszym, mlodszym i kazdy mogl dostac jakas sensowna odpowiedz, a teraz ..... (pozostawie to bez komentarza)

Wracajac do tematu bo on mnie zainteresowal wlasnie a nie wasze wywody, to jestem ciekaw na jaka odleglosc wali Pilum i jaki ma stosunek opadania pocisku (w porownaniu do np. salwy z dziala czolgu). Wprawdzie nie mam go odblokowanego, a nad tym sie wlanie zastanawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 17:07 
Moderator forum

wiesz do merytorycznej strony wypowiedzi kanera1992 nikt się nie przyczepił :) a zachowania w stylu "ja jestem najlepszy bo jestem 1 w statystykach" były zawsze wyśmiewane.

Zresztą wypowiedzi w tym wątku są bardzo delikatne w porównaniu z tym co się tu działo kiedyś.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 17:42 

Denever to ja Ci odpowiem, bo jestem taki fajny że mam małą chwile nudów w fabryce to mogę Ci napisać.

Pilum właściwie nie opada w czasie lotu, i można spokojnie brać się za cele na bardzo długim dystansie (szczególnie wszystko co lata i właśnie wisi). Co należy pamiętać przy strzałach na sporym dystansie.
1. Celownik lekko przekłamuje - u mnie to jest dolna prawa ćwiartka w tym miejscu trafia pocisk
2 Pocisk leci wolniej niż się wydaje nam, jest to złudzenie wynikające z tego że przeważnie wali się na krótkim dystansie. Ja mam problemy z obliczeniem szybkości ruchu pojazdu i czasem dolotu pocisku.

A tak poza tym Pilum jest świetne do walki z pojazdami. Czołgi przeważnie się bierze na dwa razy (raz w d...).
S

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 17:49 

sgt. Denver napisał(a):
Wracajac do tematu bo on mnie zainteresowal wlasnie a nie wasze wywody, to jestem ciekaw na jaka odleglosc wali Pilum i jaki ma stosunek opadania pocisku (w porownaniu do np. salwy z dziala czolgu). Wprawdzie nie mam go odblokowanego, a nad tym sie wlanie zastanawiam.

pocisk leci prosto nawet do granicy widzialnosci wroga/pojazdu itd nie ma lotu parabolicznego,tylko czasami przy strzale pocisk nie zawsze leci prosto w środek celownika ale jakoś dziwnie z boku

sorry ale jak tu nie robić beki z postu kanery kiedy wypisuje same bzdety np. dzwięk pipipip przy celowaniu z pilum w pojazd(śmiech),mech który niby nie trafi czołgu z odległości 60m(śmiech) sorry ale może być nawet 2 na świecie w jakimś śmiesznym rankingu i co z tego skoro podstaw niezna?

Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 19:08 przez MK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 18:25 

Dzieki za odpowiedzi w takim razie wiem juz co nastepne odblokowac.

Cytuj:
sorry ale jak tu nie robić beki z postu kanery kiedy wypisuje same bzdety np. dzwięk pipipip przy celowaniu z pilum w pojazd(śmiech),mech który niby nie trafi czołgu z odległości 60m(śmiech) sorry ale może być nawet 2 na świecie w jakimś śmiesznym rankingu i co z tego skoro podstaw niezna?

Mozliwe ze nie zna ale posty wypowiedzi wiekszosci nie odbiegaja od tego samego poziomu. Nie wazne nie jestem modem tutaj ... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2006, 20:06 

ZmudPL napisał(a):
Mój bad,zapomniałem wspomnieć ze nienawidzę wyscigowek i gier sportowych,wiec pozostaje 1 hit "the sims"Very Happy.Moze nie sa wywaliste ale całkiem niezłe.

Ja tak też zabardzo nielubie samochodówek (no chyba że wyścigi w BF
:lol: )

sgt. Denver napisał(a):
Czytajac to tak bezstronnie to mam wrazenie ze forum oblegli wlasnie tacy 12-13 latkowie gdzie wsytarczy napisac cos o swoich dokonaniach, a juz pojawia sie przesmiewcy. Kiedy dolaczalem do tego forum mozna bylo porozmwaiac z kazdym, starszym, mlodszym i kazdy mogl dostac jakas sensowna odpowiedz, a teraz ..... (pozostawie to bez komentarza)

Dobra to od teraz równo uprawnienie (do dysortografów tez sie liczy)
:twisted: :P
PS. 14-latkowie (jak ja :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2006, 22:36 

Hmmm dawno mnie tu nie bylo.BTW. Kaner ,jak ktoś tu jest mastah to tylko ja :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2006, 23:01 
Moderator forum

pitermaster... :shock: :roll:

czy on nie mial dostac bana przypadkiem ?

Tytuł:
PostNapisane: 30 lis 2006, 23:56 

Kocham was, :D

Dwa lata oglądam to forum i im dalej tym fajniej :D :D :D

Nie ma przebacz na tym forum, ja nie wiem jak wy to robicie ale jest pięknie :D :D :D

pozdr
s

Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2006, 23:42 

Nie nie mialem dostac bana.Po prstu naświrowałem w kilku tematach 8) .
A z banami to tylko joki(chyba :lol: ).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2