Teraz jest 22 lis 2024, 09:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 mar 2009, 22:07 

jak ktoś chce być komendantem i umie nim grać to lepiej dla drużyny jak nie chce to trudno... jak wchodzisz na serwer w czasie trwania rundy i nie ma komendanta to się na niego zgłoś jak komuś to będzie przeszkadzać to ma problem... może vote'a zrobić...

PostNapisane: 3 mar 2009, 22:53 

a niech robią vote wisi mi to..
4 będzie za reszta przeciw i mogą się cmoknąć..
Często jak gram na serwerach polskich to co chwila ktoś kogoś chce usówać ja zawsze daje na nie.
NA zagranicznych rzadko zdarzają się takie głosowania (a może serwy mają to wyłączone)

PostNapisane: 4 mar 2009, 12:34 
Spamer!

Na Polskich i Zagranicznych graja ludzie różnych kultur. O ile na zagranicznych najczęściej spotykasz lamy z vossem i rakietkami, którzy graja w srod takich samych lam, to tam rzadko zdarza się glosowanie, nawet jak ktoś owni z podstawką.
Za to na polskich najczęściej idzie vot na vossowca :D, gdyż większość gra z podstawkami :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 4 mar 2009, 13:15 

czasem gram na 56ks (ps. świetny serw) oni często grają na suezie, tam przeważnie mechanicy i supporterzy biegają a mimo to średnio co 3min jest vote to kick..?
Jak zostaje komendantem w połowie gry to nikt nie protestuje no chyba, że komuś pomocy nie udzielę umv bo ma recharge..

PostNapisane: 4 mar 2009, 16:02 

Uwierz mi, jak ktoś zobaczy, że jesteś słabym komendantem to Cię skickuje(ale nie wiem jak jest z tego co widzę nie masz za wysokiego zdobywania punktów na minute heh[sprawdzałem na gametrackerze]:D)

Ale zachęcam do gry tam, bo miła atmosfera jest i dobrze się gra. :D

PostNapisane: 4 mar 2009, 16:44 

nie mam za wysokiego zdobywania pónktów bo tą grę zacząłem od snajpera a nikt mi nie powiedział że w tej grze jest to najgorsza klasa do nabijania punktów!
Jako komandor każdy może być dobry i nie ma to nic wspólnego ze skillem podczas strzelania,
gra komendantem przypomina C&C a nie shooter
:)

PostNapisane: 4 mar 2009, 17:03 

no nie trzeba umieć strzelać, ale trzeba umieć grać jako komendant.

PostNapisane: 4 mar 2009, 18:41 

MikeOl_PL napisał(a):
czasem gram na 56ks (ps. świetny serw) oni często grają na suezie, tam przeważnie mechanicy i supporterzy biegają a mimo to średnio co 3min jest vote to kick..?
Jak zostaje komendantem w połowie gry to nikt nie protestuje no chyba, że komuś pomocy nie udzielę umv bo ma recharge..

Kicki na naszym (bo jestem jednym z członków 56ks i adminem na serwerze) lecą głównie za baseraping.
Dla nas nieważne czy osoba z naszego czy przeciwnego teamu wchodzi na respa KPA - zasady to zasady (na niektórych serwerach gdy jest np Suez a admini grają w UE to nie przeszkadza im że ich drużyna wchodzi na wrogiego respa)

PostNapisane: 4 mar 2009, 19:48 

Cytuj:

Zaraz... Tak na offtopie. Bardzo dawno już nie grałem, ale 56ks to ten serwer gdzie niemalże zawsze jest conq na suezie? Jeśli tak, to super. Pamiętam, że zawsze miałem na nim świetną passę ^^.

Cytuj:
Dla nas nieważne czy osoba z naszego czy przeciwnego teamu wchodzi na respa KPA - zasady to zasady

Zaraz... a co złego jest w tym, że grając KPA wchodzisz na własnego respa? :/
A za porywanie pojazdów z głównej bazy KPA też kickujecie? Czasami bywa, że na przykład zestrzelony z myśliwca ląduję koło głównej bazy KPA i zabieram jakiegoś FAVa, by nie lecieć pół mapy na piechotę...
Albo gdybym wszedł rozwalić satelitę, czy inne urządzenie komandora?

Cytuj:

W połowie to OK. Mi chodziło o to, że jak w samej końcówce meczu ktoś zostaje to jest trochę nie fair.

PostNapisane: 4 mar 2009, 19:55 

źle zrozumiałeś Qwaka(heh z dużym Q też fajnie wygląda xD) chodziło mu chyba o to, że na 56ks wyrzucają za łamanie zasad i nieważne jest to czy jest ta osoba z ich drużyny czy z przeciwnej.

za kradzież pojazdu też raczej nie kickują(chyba, że to się powtarza wielokrotnie lub ktoś się zatrzyma na nocleg :D ).

PostNapisane: 4 mar 2009, 22:15 

lubię serw 56 ks to jeden z moich ulubionych,
Chodziło mi o to że na tym serwerze co chwila jest głosowanie ale nikogo nie kikują :)
Co do baserape to nie kumam o co z tym chodzi, wbijam się do wrogiej bazy wysadzam im zabawki komendanta kitram się gdzieś ze snajperką i mam 7minutowy survival (yeah!! :D ) zanim mnie znajdą.
Czasem w akcie ucieczki ukradnę im gazik albo kurczaka ;)
I jeszcze nigdy mnie nikt z tamtąd nie wykopał (chyba dlatego, że jestem dla pozostałym łatwym celem i sobie na takim noobie jak ja punkty nabijają :lol: :mrgreen: )

do suezu dodał bym sidi i shuiha coś tam, to są moje 3 ulubione mapy, rzadko na nich ludzie grają i czasem na prawdę trzeba się naszukać żeby sobie zagrać na tych dwóch ostatnich.

PostNapisane: 4 mar 2009, 22:40 

Niestety te mapy nie zostaną dodane ponieważ nasz serwer jest typowym "Suez Only" :wink:

PostNapisane: 4 mar 2009, 23:02 

no wiem suez only ale może by dało rade dopisać te 2 mapy i na każdej zrobić po 3 mecze
takie
"suez, sidi power plant, shuhia taiba ONLY" one wszystkie są bardzo podobne do siebie, a shuhia ma najciekawiej ukształtowany teren. To na pewno ściągnęło by więcej graczy !! Nowe mapy wprowadziły by powiew świeżości.
Jak się nie da trudno.. zróbcie z "sidi, shuhia only" :mrgreen:
Na prawdę brakuje serwerów z tymi mapami

PostNapisane: 4 mar 2009, 23:49 

brakuję Ci serwerów z tymi mapami? Mnie jakoś ich nie brakuję...

a jak Ci bardzo brakuje to sobie kup własny serw i tam ustaw :D(bo wątpię, żeby 56ks zmieniła mapy[kiedyś było inaczej i na niektórych mapach "świeciło pustkami"]).

PostNapisane: 6 mar 2009, 14:29 

Dokładnie, gdy zmienialiśmy mapę z Suez na Sidi lub inną to wychodziło ok 85% graczy.
A tak gdy jest Suez to wszyscy (no prawie :wink: ) są zadowoleni.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2