Teraz jest 11 kwi 2025, 17:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 10:51 

Edit: Koncze temat. Sorry za wywod. 3 bany to nie jeden i dlatego nie wyglada to za ciekawie. Tematu na forum BF2 nie czytalem, wiec z mojej strony EOT bo nie zaglebialem sie w sytuacje.
Eddie napisał(a):
Temat o nas był wałkowany więc już więcej się nie udzielaj :|

To ogolnodostepne forum i bede sie udzielal kiedy bede mial na to ochote.
Edit 2:
Fate napisał(a):
FoW juz w starym BF bylo przewalkowane na prawo i lewo wiec dajmy spokoj. :P Juha kiedy konczymy spara ? Taki maly OT :)

Jutro 20:30/21:00 :?: :P

Ostatnio edytowano 2 lip 2007, 10:56 przez JUHA, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 10:52 

Fajne rozwiniecie tematu, widzicie co sie dzieje i do czego to dąży? Ja nie będę się wypowiadał na temat OT i innych klanów bo to wywoła kolejne kłótnie który do niczego nie prowadzą, po prostu zakończcie ten spór :?

PR-ON

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:11 

Ok to u was o 21 :)

Pozatym o wielka sigmo co mamy pisac ? Koles zostal zlapany i tyle. Mowimy mu papa. Po co mamy to mowic o malonec czekamy az ty i twoj klan wpadnie ? Jak ma wpasc to wpadnie jak henio a nie takie sranie bez dowodow. Siejecie panike. Z mojej manki EOT :)

Na waszym serwie po 4 jak wczesniej albo 5 :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:18 

Z tego co się dowiedziałem Henio zrobił to na nieświadomce. Niedługo sprawa powinna się wyjaśnić. Tylko bez głupich tekstów w moją stronę teraz -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:27 

Czy naprawde ten Malonec jest taki rewelacyjny, ze wszyscy nazywaja go cheaterem :?: Dyskusja bedzie jak beda dowody. To, ze czituje jeden gracz nie oznacza, ze odrazu robi to cala druzyna. Z checia zobaczylbym sam jak gra OT bo chyba sa to straszni wymiatacze skoro wszystkich od nich sie oskarza.

Koles dostal bana i bardzo dobrze jedna osoba mniej. Skoro ma 11 lat to jest szansa, ze nie dostanie szybko kolejnego pudelka z BF-em. OT bedzie musialo teraz grac wiedzac, ze sa pod "obserwacja" i tyle. Jak czituja to wpadna, a jak nie to nie i tyle. Nie wiem po co dalsza dyskusja. Wydaje mi sie, ze poprostu niektorzy w ten sposob zalatwiaja swoje osobiste klotnie.

Fate napisał(a):
Ok to u was o 21 :)
(...)
Na waszym serwie po 4 jak wczesniej albo 5 :P

Roger that :) Czym wiecej tym lepiej bo we wtorki przychodza zwykle wszyscy od nas :P

Edit:
Przemysław napisał(a):
Z tego co się dowiedziałem Henio zrobił to na nieświadomce. (...)

Nieswiadomie zainstalowal czita :?: Mama mu zainstalowala :?: Czy nieswiadomie wszedl na server z PB :?: Nie oceniam calego OT, a jedynie Henia i usprawiedliwienia o "nieswiadomym czicie" wyszly juz z mody bo staly sie bardzo popularne.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:35 

Dokładnie nie wiem jak to było. Wiem tylko, że nie chodził mu BF (nawet na forum podał przyczynę) potem mu PB nie działał i zmodyfikował grę :/ grał jeden dzień, a po drugim stało się właśnie to co się stało. Więc nie wiem czy był to rasowy czit czy coś innego. Sam będzie to sam się wytłumaczy....

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:53 

JUHA, niektórzy oskarzaja ich o czity (najczesciej ludzie z sigmy, ciekawe, moze spara z nimi przegrali to teraz placza?) dlatego, że Henio ma/miał dopalacze a czesto zdarza sie tak, ze jak jeden to i paru ludzi z klanuma. Oczywiście nie zgadzam sie z tym, zeby nie było.

A ciebie Zmud co swedzi? Moze naucz sie czytac ze zrozumieniem zanim brednie bedziesz wypisywał? Po prostu smieje sie, ze Malonec nawet nie wie kogo przyjmuje w swoje szeregi, jedno wielkie pfff.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:20 

Nie rozumiem Cie MaZZeo... ostatnio była akcja z jednym z członków dobrego klanu jakim jest N_PL. To od razu oznacza, że ich CL nie wie kogo przyjmuje?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:25 
Spamer!

ZmudPL napisał(a):
ak nei amcie co robić,to dzieci róbcie!

i sorry ale nie chce mi sie wychowywać bachora i go uspokajać jak będzie płakać , jeszcze nie teraz 8) [ chociaż już czas mam 14 MLD lat ... xD ]

ktos napisal co do nich mamy a wiec chodzi o to ze malonec mowil ze jego klanik jest czysty etc 8) a tu taka wpadka , szczerze powiem ze mnie to zaskoczylo i nie mam ochoty po =OT= jechac ( juz ) , wiec jesli kogos urazilem to przepraszam , ale takiej okazji do pojechania kogos etc. nigdy nie przepuszczam
P.S. z tego co mi wiadomo to Henio używał czitów ale i tak był lama na FFA
:P

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:36 

Blizzard_ napisał(a):
ale takiej okazji do pojechania kogos etc. nigdy nie przepuszczam

Ekhm.... myślę, że to wystarczy.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 13:03 

Henio wytłumaczył wszystko na naszym forum.
Teraz czekam aż wytłumaczy to tutaj.
Według mnie zrobił to nieświadomie.
Nie pamiętam co dokładnie napisał, ale wiem, że nie działał mu BF, więc przeinstalował go, później zmodyfikował grę i PB.
A ktoś z innego klanu napisał, że przez to się dostaje global bana.
Sam nie wiem, czemu?

I nie mówcie, że nie wiem kogo przyjmuje w moje szeregi.
Do tej pory myślałem, że 11 latek nie czitowałby umyślnie.
Może się myliłem.
Ale to, że jedna osoba niby czituje, to nie znaczy, że robi to cały klan.
Reszta osób w moim klanie to ludzie od 13 do 25 lat!

A jeśli chodzi o mnie.
I to, że NIBY przyłapano mnie na serwerze PL OFFICIAL!
To po pierwsze: Czemu mówi mi to w kółko tylko cała SiGm4!
I po drugie: Czemu ten, który mnie przyłapał (SiGm4 mówi, że to jakiś admin serwera 4UM) nie zrobił screena?

Tu wydaje mi się, że Darek i jego ekipa mnie wkręca!

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 13:29 

MaZZeo napisał(a):
To po pierwsze: Czemu mówi mi to w kółko tylko cała SiGm4!

Włąsnie o to mi chodzi.Po 1.mam zły humor,więc to tylko podgrzewa mnie,a po drugie bardzo nie lubię jak się kogoś według wieku osądza.No i,naprawdę nie rozumiem czemu SiGm4_ się do tego tak przywaliła.

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 13:43 
Spamer!

sorry za OT ale zmud zrob formata bo brak nam :* ciebie na serwerach :( :) :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 19:44 

A to się kur** wytłómaczę:

Widzę, że zaszło jakieś olbrzymie nieporozumienie! Ja wcale nie jestem cheaterem. Opowiem wszystko od początku. Kupiłem sobie grę Battlefield 1942 World War II Anthology. Miałem z nią pewne problemy. Oto opis tych problemów: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 769#367769 . Wbrew temu, co radzili mi tam odinstalowałem Battlefield 2142. Jednak Battlefield 1942 dalej nie chodził. Mój tata oddał go do sklepu. Ja próbowałem zainstalować Battlefield 2142. Wystąpiły z tym pewne problemy. Oto ich opis: http://www.forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=19797 . Jednak po radach Przemysława (dziękuję jeszcze raz) Battlefield 2142 zadziałał. Chciałem wbić się na serwer, wywaliło mnie za Packet Losy http://www.forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=18954 . Zrobiłem tak, jak tam było opisane, ale nie mogłem znaleść PunkBuster B, więc włożyłem płytę z Battlefield 2142 i zmodyfikowałem gre i PunkBustera. Wtedy znalazłem go i włączyłem w Usługach. Grałem noramalnie. Następnego dnia znowu PunkBuster B znikł. Zrobiłem to samo, co opisane wyżej. Tym razem, gdy chciałem sobie zagrać wywalało mnie z takim komunikatem: http://img176.imageshack.us/my.php?imag ... terwu6.png . Napisałem o tym do EA: Witam!

Posiadam grę Battlefield 2142. Moje konto to: HenioPL2142, a mój żołnierz nazywa się Henio2142PL. Ostatnio, gdy próbuję dołączyć do gry sieciowej (multipleyer) Punkbuster mnie wyrzuca. Załanczam Print Screna z komunikatem Punkbustera. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

Niezbite dowody dostarczę wtedy, gdy EA da mi odpowiedź.

To, co o mnie piszą, czyli, że jestem cheaterem to nie prawda!!! Całe 0T jest nie winne!!! My nie cheatujemy!!!

Ostatnio edytowano 2 lip 2007, 19:50 przez Henio, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 19:49 

Eddie napisał(a):
O przepraszam FoW nigdy nie wypadł przez punkbuster'a
8)
Config którego każdy ma ma tylko więcej możliwości konfiguracji
a z tego wychodzi nametag :lol:

klyk buehehehe :D

Vottar napisał(a):
Po wpisaniu jego guida na pbs.com ujrzałem to: "The GUID you have searched for is blocked due to the following reason: GUID is occasionally generated due to an empty CD key being stored on Battlefield 2142 and is invalid - often caused by EA Link"...

To prawda... U mnie to samo się wyświetla.
Do tego też dochodza 2 rzeczy:
1. Nie ma go na liście global banów (nie mówię o tej opóźnionej o 30 dni, tylko o tej odświeżanej co pare-parenaście godzin dla adminów streamujących serwerów)
2. klyk

A później skasujcie te tematy i nie oczerniajcie dziecka i siebie nawzajem.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2