No niestety wszystko wygląda na to że UK zrobi sobie klanówkę mają w dupie zasady chociaż można to próbować ukrucić pisząc i modląc się .. może do Ojca Dyrektora
... jeżeli będą grali składem Veritasu + tweaki to tylko Ruski ich są w stanie pojechać ale z tego co piszą Prior się wycofał także kto będzie grał u Ruskich cieżko stwierdzić ... napewno będą stweakowani
Veritas po ostatnim NC na CB ma kaca i napewno będzie chciał wygrać za wszelką cenę ... trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy Polska chce mieć jakiekolwiek szanse na zajęcie miejsca na podium czy liczy sie zabawa ?. To napewno ostatnia taka impreza z tą grą i to nie wiem czy już trochę nie na siłę ... configi i inne tweaki są wszechobecne w szczególności INF... napisałem na ESL żeby dodać zasadę sprawdzania sum MD5 przy plikach igry w tym configach ale pewnie jak zwykle nikt się na to nie zgodzi ... bo większości by ubyło z 50% tzw "skilla".
Filemon się zgłosi na kapitana z tego co wiem . Kapitan zadecyduje jakim systemem zagramy czy klanowo czy mieszanka z takich klanów jak plaY^, SPQR, ESG, XII , PL4FC ... wiem że są jeszcze inne ale nigdy z większością nie grałem czyli raczej są mało aktywni czyli nieograni. GR-OF nie wymieniłem
bo grający tam Polacy jak Stan, Snake i reszta
mam nadzieję że ROZJADĄ pozostałe towarzystwo w CQ bez litości ma być OWNED w każdym meczu
(także nie będą się rozdrabniać INF). Najbardziej czekam na mecz w CQ z UK o ile "cykory" skład wystawią ... zemsta będzie słodka
Stan i Snake się pewnie doczekać nie mogą ;D .