Teraz jest 24 lis 2024, 20:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lut 2009, 17:48 

MikeOl_PL napisał(a):
Z drugiej strony na początku jest jeszcze w miarę spoko bo od do awansu masz mało punktów i pomyłka nie jest tak kosztowna, potem jak ich jest 900-2000 robi się naprawdę dylemat na co się zdecydować..

Hej zdaje się, że za nagrody z ns dostaje się odrazu unlock(pin się nie liczy). Zabiłbyś tak z 15 ludzi grajac w ciagu rundy na mapach ns i posiedzial w pojeździe z ns 5 minut i już miałbyś 3 unlocki w przód. Jak narazie to masz jedynie jedna nagrode z ns.

I ogólnie za niektóre nagrody(podstawka, nie ns) dają odrazu po 500 punktów i są nawet takie co dają 2000 punktów, choć te ostatnie to już jest pewien hardcor.

PostNapisane: 24 lut 2009, 19:17 

qwakU napisał(a):
Ehhh co mają powiedzieć osoby takie jak ja co do ostatniej rangi pozostaje im tylko kilka "leveli" a na jedną rangę potrzeba parę tysięcy punktów...
Co do sposobu szybkiego zdobywania punktów to odpowiedź prosta - serwery pistol only

PS. Co do tego poradnika to czasami myślę że warto było by coś takiego napisać... więc możliwe że ja się za takie coś zabiorę ale to na 10% max :mrgreen:

no ja też coś od siebie dodam do poradnika.
co z tymi serwerami pistol only?? tam samymi pistoletami się gra? czyli można powiedzieć są równe szanse?
No właśnie zapomniałem o tych nagrodach, znaczkach i innych duperelach. muszę poczytać jak to zdobyć

PostNapisane: 24 lut 2009, 19:52 

Na serverach pistol only jest tak:
Walczy się przy murze w małej szczelinie w bramie PKA zdobywa 2 pierwsze flagi tylko pistolety. Najlepiej zdobyć tam najwięcej punktów kiedy gra się wsparciem albo szturmowcem wtedy rzucasz paczuszkę i "jedziesz dalej" :wink: . Ale szczegół jest taki na takie serwery przeważnie trochę czasu musisz mieć ja jak gram to jedna runda trwa około 1h no czasem mniej a czasem dużo więcej :wink: . Ale da się przeżyć a i jeszcze 1 sposób jeśli admini pozwolą ( chociaż z reguły tak jest) zgłoś się na komendanta i walcz dostaniesz wtedy piny i inne blaszki a jeśli twoja drużyna wygra to pkt x2 lecą :D . mój rekord na takim serwerze to 4372 razem z odznakami baretkami itp...

To koniec mojej wypowiedzi 8)

PostNapisane: 24 lut 2009, 20:39 
Zbanowany

A co do unlockow ciagnac dalej. Mike0l nie wiesz co tracisz nie odblokowujac Pillum'a (chociaz sam go nie mam ale czesto kity "kradne ") walisz 1 hita z tylu pojazdu i po nim. Ja znalazlem na jakims forum gdzie celowac zeby pojazd dostal najwieksze obrazenia. Ja sobie tak pomarzylem i wyobrazam sobie zwiadowce i mecha razem Pillum + luneta 4x (gruber nie potrzebny bo bronie p/pancerne nie ruszaja sie przy oddcyhaniu) I jesze kamuflaz ;D ALe to tylko marzenia, tak samo bym mogl voss + gruber + 4x itd. Ale szkoda by mi bylo rakiet/ reanimator ;D A co do tych punktow ja tam robilem rozne rzeczy jak odznak nie zaliczylo co 1 runde Halo itd rozbitka z tytana. Ale teraz odziwo mi nie zaliczylo srebnej odznaki niszczyciela tytanow: 1 rekator na runde-zaliczone podswietlone na bialo znisczone konsole 20/10. I tak samo mam z ta od dystrubutorow amunicji. Mzoe ktos podziewiec o co chodzi.
Sorry za Offtopic.

PostNapisane: 24 lut 2009, 21:38 

Lemuro napisał(a):
Na serverach pistol only jest tak:
Walczy się przy murze w małej szczelinie w bramie PKA zdobywa 2 pierwsze flagi tylko pistolety. Najlepiej zdobyć tam najwięcej punktów kiedy gra się wsparciem albo szturmowcem wtedy rzucasz paczuszkę i "jedziesz dalej" :wink: . Ale szczegół jest taki na takie serwery przeważnie trochę czasu musisz mieć ja jak gram to jedna runda trwa około 1h no czasem mniej a czasem dużo więcej :wink: . Ale da się przeżyć a i jeszcze 1 sposób jeśli admini pozwolą ( chociaż z reguły tak jest) zgłoś się na komendanta i walcz dostaniesz wtedy piny i inne blaszki a jeśli twoja drużyna wygra to pkt x2 lecą :D . mój rekord na takim serwerze to 4372 razem z odznakami baretkami itp...

To koniec mojej wypowiedzi 8)

Masz całkowitą racje ale jeszcze jest taki trik że nie walczysz pistoletem ale zamiast tego reanimowaać zabitych wtedy się dostanie beretki co są warte mase punktów brąz 50, srebro 500, i złoto 1000
Ja nigdy nikogo nie zabijam tylko reanimuje oczywiście na tych serwach.

PostNapisane: 24 lut 2009, 21:41 

Łe widziałem że wcześniej ktoś pisał o Baurze.

To moja ulubiona broń, pierwsza spluwa którą nauczyłem się w kombacie a na 1 heady strzelać. Uwielbiam za odgłos, szybkie przeładowanie, wygląd, mocne pestki i to że w końcu jak sobie lepszego kompa sprawiłem to chodzi mi płynnie i częściej wygrywam z gościem który ma vossa i się pojawia nagle.

A widzę że dyskusja też o Pilum zahacza... no więc powiem że lubię Pilum i to bardzo, duuuża moc, w ogóle podoba mi się idea powrotu do rusznic ppanc :)

PostNapisane: 25 lut 2009, 00:05 

no to widzę że "podtemat" na czasie i się spodobał ;)
( mam tylko nadzieję że kolejnego ostrzeżenia od moda nie dostane.. :/ )

Kilka punktów można złapać reanimując też na g.camp jak jest 64 os na mapie, podrzucając im leki też.
Swoją drogą uważam, że punktacja w tej grze też jest ostro zrypana (jak zwiadowca :lol: ), tyle samo ważą punkty za zabicie co za leczenie.. :?

-gram dzisiaj cały dzień w tytan mode w mapy z ns i jakoś tego znaczka nie mogę zrobić jako rozbitek z tytana, jak jest rozwalony wyskakujemy z niego i lipa.. :/

Pytanie: na tych serwerach z pistoletami można rezać kosą??
(rezanie też jest spier...one, raz dzieli mnie od gościa jakaś przeszkadzajka i ginie za pierwszym razem innym razem stoje prawie w gościu rezam 3 razy i nie ginie.. o co kaman?

PostNapisane: 25 lut 2009, 00:51 

MikeOl_PL napisał(a):
Pytanie: na tych serwerach z pistoletami można rezać kosą??

Generalnie nie jest mile widzane ciachanie nożem. Dzisiaj akurat byłem na takim serwie i jak skoczylem z kosa to admin mnie kicknąl, a moze tylko chcial mnie powstrzymac żebym całego teamu nie wybił.... a tak mi wtedy z noża dobrze szło.

PostNapisane: 25 lut 2009, 01:00 

To powinno być napisane w zasadach serwera... Jeśli jest "only pistols" to tylko pistolety a jeśli "knife/pistols" to noże też są dozwolone :wink:

PostNapisane: 25 lut 2009, 02:13 

dobre to pistol only!! :twisted:
dołączyłem się w połowie meczu i jako zwykły ziomek (żeby członek nie powiedzieć :) )
zrobiłem 1394 punkty!!
MAsakra!! do tej pory na g.campie max udało mi się 39zrobić.

PostNapisane: 25 lut 2009, 14:08 

Tylko wiedz, że to są nielegalne serwery.

PostNapisane: 25 lut 2009, 14:45 

To też jest prawda ale raczej nikt nie wejdzie na taki serwer i screna nie zrobi albo coś w tym stylu.......

PostNapisane: 25 lut 2009, 14:56 

jakie nie legalne??
normalny rankingowy, tylko na noże też są przecież.
Dzisiaj próbowałem też i fajnie było do momentu aż jeden gościu nie wleciał do nas z nożem, potem był odwet i teraz można powiedzieć że tan nazwa pisol only juz nie adekwatna :lol:

PostNapisane: 25 lut 2009, 15:30 

Kliknij i przeczytaj a dowiesz się czemu serwery są nielegalne

Temat tyczy się BF2 ale w BF2142 jest to samo :wink:

PostNapisane: 25 lut 2009, 16:02 

Jacaaa napisał(a):
Tylko wiedz, że to są nielegalne serwery.

Największa głupota jaką słyszałem - od dzisiaj nie czytajmy postów tego pana (sorry nie mogłem się powstrzymać) :omg:

Serwery pistol only są legalne bo nie robisz na nich nic co może być sprzeczne z zasadami ogólnymi gry...
Co do tych knifów to jeżeli w zasadach serwera masz "No knife" to chyba wszyscy wiemy co to znaczy.
Jeżeli masz "No cross" to znaczy że nie możesz przechodzić na drugą stronę muru.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2