Teraz jest 21 lut 2025, 14:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 15:22 

A mi to szczególnie nie przeszkadza - ostatnio nie gram w 2142 - gothic ;)

Przeszkadzałoby gdyby w ten sposób mogli mnie łatwiej ubić ale tak a niech sobie latają do usranej śmierci i niech mają po milionie punktów na rundę, tak więc to jakby co innego niż włażenie do bydynku i stawanie się nieśmiertelnym.

Myślę że gra zawiera znacznie więcej kwiatków niż się spodziewamy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 15:36 

Vesp3r napisał(a):
.... ja się męcze i gram przez 3 godziny by mieć te np 800 pkt a gościu w 5 minut ma 3000 pkt, więc gdzie tu jest sprawiedliwosć.

Nie mogłem sie powstrzymać ! :) Nie ma sprawiedliwości, nikt jak sie rodziłeś nie mówił ze bedzie łatwo !
Czy ty jesteś statsiarzem? Bo wiesz.... taki statsiarz to cheater....

ktoś napisał co bdzie jak kilka tysięcy ludzi nabije staty w jeden dzień - ciekawe, jeszcze ciekawsze co zrobi EA. Może nowy patch i clear all.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:10 

Jedno słowo: ŻAL

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:12 

Darek bug,dugowi nie równy.
Wchodzenie do budynków też jest bugiem a jednak jest zabronione.
Bug skakanie i kładzenie się w powietrzu do tego strzelanie to wyśrubowanie swoich umiejętności gry,i też go usunięto.

Więc lamerski bug a możliwości jakie gra ze sobą niesie to dwie różne sprawy.
Takie nabijanie statsów nic z grom niema wspólnego.
I popieranie takich technik skończy się na tym że wszyscy będą tylko ptk nabijać zamiast grać.
A jedyna gra ograniczy się do klanówek.
I jeśli klanowcy zaczną na FFA takie techniki stosować i jeśli jest to dla was coś normalnego to zaiste FFA jest kanałem tej gry.
Bo kto jak kto ale gracz noszący barwy klanu powinien dawać przykład swoją grom i zachowaniem.
A tłumaczenie się dobrem klanówki i potrzebą unlocka jest śmieszne.
Przeważnie gra się jedną klasą i to parę godzin by mieć wszystko co ona może mieć odblokowane.
Druga sprawa to taka że z tego co ja wiem w CB ma się grać bez nich.
Może jednak coś się w tej sprawie zmieniło

ps.tak czy owak mam nadzieje że nie bedzie tam nikogo z PL4FC-

(to nie osobnik od nas z klanu) Ghost_PL- 6274ptk
Jest też pomysł
Wy sobie gdybajcie dalej
Ja spisze każdego kto w PL4FC ma takie statsy i się je wyśle do EA by ich konta skasowano.
Mogą też to sami zrobić ale wątpię by mieli na tyle honoru

Ostatnio edytowano 10 lis 2006, 16:45 przez 90s, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:41 

jesteście na tyle inteligentni że chyba nie muszę tłumaczyć co by się stało gdyby EA banowało i kasowało rangi za wykorzystywanie bugów które są ich winą :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:46 

miałbyś zero :D
S

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:48 

Widzisz ludzie nie są na tyle inteligentni by wiedzieć że nie powinno się wykorzystywać takich błędów gry.
Stąd powinni kasować konta i owe błędy szybko naprawiać.
Bo takie zachowanie nie jest uczciwe wobec innych którzy grają zgodnie z zasadami tego produktu.
I szybko skończy się przygoda z bf2142

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:48 

$towarzysz$ napisał(a):
jesteście na tyle inteligentni że chyba nie muszę tłumaczyć co by się stało gdyby EA banowało i kasowało rangi za wykorzystywanie bugów które są ich winą :P

Jestem chyba za mało inteligentny, bo myślę że nic by się nie stało i te statystyki zostaną zresetowane.

BTW.
Na jednym z zamkniętych ;) forów znalazłem posty kolesi płaczących że EA zresetowało im staty na podstawie screenschota.
Ktoś im pstryknął fotkę gdy zajmowali sie nabijaniem statystyk :D

edit
@90's " ...nie powinno się wykorzystywać takich błędów gry."

Niestety są gorsze typu przechodzenie przez ściany w Titanie :(.
Zawsze się zastanawiałem jak kolesie rozwalają konsolę nr 4 kiedy wszystkie inne są całę :shock: .
Teraz już wiem (ale nie powiem :P)

Nieustające wyrazy szacunku dla mcmt :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 16:55 

90s napisał(a):
Widzisz ludzie nie są na tyle inteligentni by wiedzieć że nie powinno się wykorzystywać takich błędów gry.
Stąd powinni kasować konta i owe błędy szybko naprawiać.
Bo takie zachowanie nie jest uczciwe wobec innych którzy grają zgodnie z zasadami tego produktu.
I szybko skończy się przygoda z bf2142

za wykorzystywanie bugów w BF2 nie kasowali kont

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:02 

$towarzysz$ napisał(a):
za wykorzystywanie bugów w BF2 nie kasowali kont

...ale resetowali statystyki

Nieustające wyrazy szacunku dla mcmt :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:03 

Nie pamiętasz jak nabijali kolesie punkty przez comandera i restart serwera?
Wszystkie takie konta skasowano.

Myślę że i w tym przypadku tak będzie,ale sprawa jest o tyle trudniejsza żę w BFa2 mogli robić tylko ci którzy mieli adminki.
Tu każdy,więc skala problemu dużo większa.

Włażenie do budynków kończyło się perbanem na serwerach tak też powinno być przez przeskakiwanie ścian na Tytanie.

Ale zobaczymy jak gracze się będą to tego stosować.w końcu sami sobie syf robią

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:12 

A ja bym stawiał to statsiarstwo na równi z czitem.

Nieważne czy walisz dzieki temu czitowi hedy, czy widzisz przez sciany. Ważne że uzyskujesz przewagę nad przeciwnikiem wykorzystując błędy gry. Dzieki tym punktom uzyskujesz lepszą bron i masz wieksze szanse z przeciwnikiem...

Ktos tu tez powiedział, że te statsiartwo to nie wina sceny, tylko bugów by EA. Nie, to jest wina sceny, bo ludzie to wykrozystują. Ja wiem juz o tych bugach i co? Nie mam zamiaru ich wykorzystywać bo wolę uczciwą grę.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:14 

90s napisał(a):
Nie pamiętasz jak nabijali kolesie punkty przez comandera i restart serwera?
Wszystkie takie konta skasowano.

Myślę że i w tym przypadku tak będzie,ale sprawa jest o tyle trudniejsza żę w BFa2 mogli robić tylko ci którzy mieli adminki.
Tu każdy,więc skala problemu dużo większa.

Włażenie do budynków kończyło się perbanem na serwerach tak też powinno być przez przeskakiwanie ścian na Tytanie.

Ale zobaczymy jak gracze się będą to tego stosować.w końcu sami sobie syf robią

ja też uważam że jest ot nielegalne i wstydze się tego że tak zrobiłem. Teraz jestem przeciwny takiemu postępowaniu i uważam że bany na serwerach są jak najbardziej słuszne ale kasowanie statysk. EA i Dice samo sobie jest winne takiemu postępowaniu bo nie umią dopracować własnej gry. To oni teraz powinni baty dostawać a nie statsiarze

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:17 

*CQF*Darek napisał(a):
@Strzelec

Nie uważasz lolku że wrzucanie statsiarza do jednego worka z cheaterem to lekkie przegięcie pytki?(...)

Dowartosciowales sie tym "lolkiem" (a w pozniejszych komentarzach tymi "glupkami") :?: Choc akurat "wysoki" poziom komentarzy to szczegolna cecha Waszego klanu. Szczegolne uklony w strone Gepo.

@ Co do EA to pewnie pokasuja konta bo nikt im nic za to nie zrobi. Przeciez w BF2 tez byly kasowane i problemow nie bylo. Tu poprostu bedzie wiecej takich kont albo zajma sie jedynie tymi, ktore naduzywaly tej techniki. Teraz pewnie zrobia jakiegos patcha, ktory to zablokuje albo sprawi, ze bedzie jeszcze gorzej i zajmie sie kontami.

Statsiarstwo to jednak nie czit. Czitujac rozwalasz gre innym bo uzywasz "wspomagaczy", nie dajac wiekszych szans innym. Nabijajac statsy poprostu oslabiasz druzyne jednym graczem i tyle. Nikomu nie przeszkadzasz w grze. Bedziesz mial unlocki :?: No to co, przeciez trzeba jeszcze nimi umiec strzelac i tu wysokie odznaczenie nic nie da. Osobiscie jednak nie musze jakos sie dowartosciowywac ranga i nabijac punkty w ten sposob.

Ostatnio edytowano 10 lis 2006, 17:21 przez JUHA, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:21 

MaZZeo napisał(a):
A ja bym stawiał to statsiarstwo na równi z czitem.

Nieważne czy walisz dzieki temu czitowi hedy, czy widzisz przez sciany. Ważne że uzyskujesz przewagę nad przeciwnikiem wykorzystując błędy gry. Dzieki tym punktom uzyskujesz lepszą bron i masz wieksze szanse z przeciwnikiem...

Ktos tu tez powiedział, że te statsiartwo to nie wina sceny, tylko bugów by EA. Nie, to jest wina sceny, bo ludzie to wykrozystują. Ja wiem juz o tych bugach i co? Nie mam zamiaru ich wykorzystywać bo wolę uczciwą grę.

Cheat (ang. oszustwo) - w terminologii gier komputerowych wskazówka/pomoc ułatwiająca/upraszczająca granie/szybsze zakończenie gry.

Używanie "cheatów" w slangu oznacza po prostu "oszukiwanie". Gracz używający "cheatów" jest najczęściej wykluczany z serwerów gier multiplayerowych oraz otrzymuje status "cheater".

hmmm... może jednak macie racje ale tylko dla tego że to pojęcie jest zbyt "szerokie". Dla mnie "cziter" to osoba wykorzystująca NIELEGALNE OPRAGROMOWANIE do ułatwiania sobie gry z innymi graczami. A wykorzystywanie bugó w silniku gry to nic innego jak cwaniactwo.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2