Teraz jest 17 cze 2025, 17:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 221 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 11:15 

Solimo napisał(a):
O ET:QW :wink: . Boje się, że to nie będzie takie super jak wszyscy myślą. Ta gra bedzie żyła tylko jeżeli pojawi się na WCG, a wątpię! Pozostaje mieć nadzije, że EA zrobic Crisisa wmiare grywalnego...

Nie jestem wielkim znawcą ET i tego trybu gry. Oświeć mnie czym to się będzie różniło? Jak dlamnie to to samo co inf fbf na Berlinie tylko jeszcze dodajemy pojazdy.

Obiective polega np na :

Strogg broni GFD atakuje

Zadanie: wysadzić/obronić Portal teleportacyjny Stroggow

Zadanie 1 : (nie pozwolic) Wysadzić parykade broniaca wjazdu do miasta
Zadanie 1 poboczne: (nie pozwolić) Przejąć spawn wojsk GDF na terenie miasta.
Zadanie 2: (nie pozwolic) Rozstawić MCV (czy jak to sie tam zwalo) w srodku miasta. Spawn z zadania 1 po rozstawieniu staje sie nieprzejmowalny
Zadanie 3: (nie pozwolić) Zhakować tarczy antyrakietowej Stroggow
Zadanie 2 poboczne: (nie pozwolić) zbudować rampe dla pojazdów przez rzeke dającej mozliwosć desantu GDF
Zadanie 4: jezeli tarcza zostala zhakowana zniszczyć/ uniemozliwić naprawe MCV, bronić MCV przed atakami STROGGów do chwili wystrzelenia rakiety.

Tak zazwyczaj wyglada mapka, na niektorych pewnie beda np dwa zadania (coś zbudowac, zniszczyc), chodź zazwyczaj jak sie neimyle na mapach w ET byly po 3 zadania, tu z racji pojazdow chyba to zwiększą.

Więc jak widzisz raczej to tylko fbf przypomina poprzez "kroki" chodź czasem da sie je obejsc pewnymi "sztuczkami".

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 14:43 

Nie sądziłem że kiedykolwiek to powiem ale zgadzam się z Solimo i Piot3kiem :]

Zaden ze mnie znawca bf2142, ale z mojego punktu widzenia ta gra właściwie nigdy nie rozkwitła. Bardzo dużo było klanów które pograły w 2142 tydzień czy krócej (np my) i wróciły do bf2. Również ilość botów na ircu dla 2142 jest tak niska że prawie niezauważalna (jest osobny bot dla 2142?).Takze wg mnie do wakacji to max dla tej gry.

W przypadku bf2 to sam nie wiem. Dużo dobrych klanów odeszło z powodu ludzi pokroju c-shota czy ludzi z influxu, (np VGA). My sami nie raz lekkie przechodziliśmy załamanie i brak chęci do gry przez takie coś. Cupów troche w tą gre jest, grać pcw można codziennie i cq i infantry (nie tak łatwo znaleźć przeciwnika jak kiedyś ale nadal jest w miare ok). Moim zdaniem gra jeszce troche pożyje bo nadal mnóstwo ludzi w nią gra i zamierza grać. Do tego trzyma ją przy życiu teoretyczny realizm, mam tu na myśli bronie i pojazdy, w przypadku 2142 futurystyczność była podstawowym argumentem na nie dla wielu graczy (w tym dla mnie).

Pzdr :]

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 16:08 

Vesp3r napisał(a):
Więc jak widzisz raczej to tylko fbf przypomina poprzez "kroki" chodź czasem da sie je obejsc pewnymi "sztuczkami".

O to mi chodziło :) . Teraz wyobraź sobie, że pierwszym krokiem na mapie Camp Gibraltar jest zniszczyć zbiorniki na Tools station. Imo będzie straszne kampienie jak w AA...

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 16:13 

Kamlot napisał(a):
Ja zaczynałem przygodę z BF od 1942,grałem ponad rok.W Vietnam prawie 3 lata,trochę w BF2,a teraz w 2142 i moje zdanie jest takie że Vietnam jest(był) najlepszy,a BF2 to pomyłka,

Może się mylę jeśli tak to przepraszam, czy kolega Kamlot to marcinkmarcink w BF2 ?
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 17:20 

Oj raczej nie, on chy ba duzo niegrał w bf2 (Właściwie nigdy niewidziałem zeby bf 2 miał włączonego (xfire)) A już napewno NIE czitował ;p

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 17:23 

Cytuj:
Nie sądziłem że kiedykolwiek to powiem ale zgadzam się z Solimo i Piot3kiem :]

hehehe e-friends ?:P

Żeby off topa nie było:

Imho nad serią zbierają się czarne chmury, wszystkie turnieje się powoli kończą, na nowe sie nie zanosi (podobno kończy sie ostatni EuroCup w Bf2), a kolejnego battlefielda z trudem można wypatrywać na horyzoncie.

Oczywiście nadal będą ludzie grać w te gry, jednak nie będzie gry klanowej. Osobiście jeżeli nie mogę z nikim rywalizować to mnie to nie bawi.

Czy ET: Quake Wars będzie godnym następcą bf'ów ? Szczerze wątpię...
Chociaż kto wie, pożyjemy zobaczymy.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 17:56 

Jeżeli jest BF -> sa ludzie, a jezeli sa ludzie -> sa klany a co za tym idzie rozgrywki klanowe...

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 18:05 

ZeeToxPL napisał(a):
Jeżeli jest BF -> sa ludzie, a jezeli sa ludzie -> sa klany a co za tym idzie rozgrywki klanowe...

to ze sa ludzie nieoznacza ze sa klany...

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 18:48 
Moderator forum

IMO niedlugo... odstawilem ja na polke miesiac temu i ani mi sie sni do tego wracac. za to GTA SA po raz n-ty jak najbardziej :D ta gra nadal kreci!!

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 19:33 

Solimo napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

O to mi chodziło :) . Teraz wyobraź sobie, że pierwszym krokiem na mapie Camp Gibraltar jest zniszczyć zbiorniki na Tools station. Imo będzie straszne kampienie jak w AA...

Teraz sobie wyobraź ze Kampienie nic nie da bo spadnie arty na jeden dach i wleci 3 gosci z ladunkami ;]

Co zrobisz? nic ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 20:49 

stg.Olo napisał(a):
Witam,milo poczytac na temat wyzszosci swiat Bozego nad Wielkanoca Smile.

wielkanocne to najważniejsze święta w roku ;)

Solimo napisał(a):
O to mi chodziło Smile . Teraz wyobraź sobie, że pierwszym krokiem na mapie Camp Gibraltar jest zniszczyć zbiorniki na Tools station. Imo będzie straszne kampienie jak w AA...

w et tak się gra od jakiś 3 czy 4 lat i nikt nigdy nie narzekał :) tam gra się 6na6 i w et:qw też tak pewnie będzie. więc o kampieniu nie ma mowy :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 20:54 

Exil napisał(a):
stg.Olo napisał(a):
Witam,milo poczytac na temat wyzszosci swiat Bozego nad Wielkanoca Smile.

wielkanocne to najważniejsze święta w roku ;)

Według kościoła ;) Dla mnie zawsze pierwsze święto jakie się kojarzy to Boże Narodzenie ;) A czy byłaby Wielkanoc gdyby nie narodziny :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 20:59 

Jim napisał(a):
Według kościoła Wink Dla mnie zawsze pierwsze święto jakie się kojarzy to Boże Narodzenie Wink A czy byłaby Wielkanoc gdyby nie narodziny Razz

ale co mnie obchodzi co ty sądzisz ? liczy się to co kościół mówi i jego nauki a nie ty :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 21:00 

Ja sie urodzilem w wielkanoc ... :P

dobrze ze to ruchome swieta ;]

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 21:43 

hegemon napisał(a):
Kamlot napisał(a):
Ja zaczynałem przygodę z BF od 1942,grałem ponad rok.W Vietnam prawie 3 lata,trochę w BF2,a teraz w 2142 i moje zdanie jest takie że Vietnam jest(był) najlepszy,a BF2 to pomyłka,

Może się mylę jeśli tak to przepraszam, czy kolega Kamlot to marcinkmarcink w BF2 ?
http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search
No przykro mi...ale to nie ja...

Giermen....Moje godziny grania w BF2 to czas kiedy już z pewnością smacznie spałeś jak niemowle,tak wiec nie dziw sie że mnie nie widziałeś na XF :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 221 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2