Teraz jest 25 lis 2024, 00:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 maja 2008, 23:05 

ja bym tylko chcial zeby te glu.pie bugi naprawili i tyle. czesto przez nie na meczach sie w dupe dostaje... strasznie wnerwiajace

PostNapisane: 2 maja 2008, 13:28 

Chyba żartujesz :) SOrry za offtop, ale jak na meczach ktoś wykorzystuje niedozwolone bugi, czyli glitchuje, to mecz jest wygrany dla Ciebie (jeśli takiego przyłapiesz, a starczy screen :) ). Owszem są takie których prawie nie widać a się przydają, ale bez przesady, nie wpływają zbytnio na losy meczu :)

Wracając do tematu, wolałbym zrobienie map wyłącznie infantry i wprowadzenie możliwość flag by flag do serwerów ranked (taki mały krok w kierunku CMa :)). W każdym razie nie ma co nażekać tylko się cieszyć że panowie z EA dają nam nowego patcha. Tyle mi starczy i jestem za to wdzięczny :) DO bugów trzeba się przyzwyczaić, to nierozłączny element każdej gry :)

Pozdro

PostNapisane: 2 maja 2008, 13:35 
Spamer!

DarthPol napisał(a):
W każdym razie nie ma co nażekać tylko się cieszyć że panowie z EA dają nam nowego patcha. Tyle mi starczy i jestem za to wdzięczny :) DO bugów trzeba się przyzwyczaić, to nierozłączny element każdej gry :)

Pozdro

Tiaaa 8) , kolego lepiej by EA nie wydawala juz patchy do BF21, one robia z BF21 to co robily z BF2,. Radze poczytac o co biega. glownie chodzi o nowe bugi i podnoszenie bardzo w6ysoko wzgledem wersji 1.0 wymagan :D

jak juz maja dac nowego patcha niech dadza mozliwosc zrzucania pojazdow i opcje, iz serwer jest bez pojazdow...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 2 maja 2008, 17:06 

Blizzard_ napisał(a):
jak juz maja dac nowego patcha niech dadza mozliwosc zrzucania pojazdow i opcje, iz serwer jest bez pojazdow...

co ty gadasz. to zeby byla mozliwosc wywalenia pojazdow to owszem ale niech naprawia ta mase bledow ktora poprostu wkurza na maxa, a zwlaszcza na meczach gdzie np jakis kolo mnie podnosi i zamiast odrazu walic do przeciwnika to bron mi sie przestawia na pojedyncze strzaly albo podnosze sie z apteczka!!! jakas paranoja!!!

PostNapisane: 2 maja 2008, 17:39 

Mogliby też poprawić zapisywanie ustawień ekwipunku. W 1.40 niby dali to, że stan ekwipunku się zapisuje i nie trzeba ciągle go składać, ale u mnie losowo zapisuje, czasami zmienia na inny układ, a czasami się resetuje do podstawowego inwentarzu. Później nie raz chce się postawić IDS-1, a tu wyrzuca mi granat magnetyczny w przypadku żołnierza wsparcia.

Obrazek
Obrazek

PostNapisane: 2 maja 2008, 17:42 

Sevq napisał(a):
Mogliby też poprawić zapisywanie ustawień ekwipunku. W 1.40 niby dali to, że stan ekwipunku się zapisuje i nie trzeba ciągle go składać, ale u mnie losowo zapisuje, czasami zmienia na inny układ, a czasami się resetuje do podstawowego inwentarzu. Później nie raz chce się postawić IDS-1, a tu wyrzuca mi granat magnetyczny w przypadku żołnierza wsparcia.

Mam tak samo. U szturmowca wlepia mi układ losowy czyli dokładniej Vossa, defibrylator i ta czerwona nakładka(pierwszego i trzeciego najrzadziej używam ze wszystkich unlocków)

PostNapisane: 2 maja 2008, 20:42 

Blizzard_ napisał(a):
DarthPol napisał(a):
W każdym razie nie ma co nażekać tylko się cieszyć że panowie z EA dają nam nowego patcha. Tyle mi starczy i jestem za to wdzięczny :) DO bugów trzeba się przyzwyczaić, to nierozłączny element każdej gry :)

Pozdro

Tiaaa 8) , kolego lepiej by EA nie wydawala juz patchy do BF21, one robia z BF21 to co robily z BF2,. Radze poczytac o co biega. glownie chodzi o nowe bugi i podnoszenie bardzo w6ysoko wzgledem wersji 1.0 wymagan :D

Po pierwsze, nie jestem Twoim kolegą. Po drugie zaś, większość bugów da się omijać, a patche są tworzone głównie po to żeby je eliminować. To że na każdej nowej mapie znajdą się 2-3 bugi to według mnie nic wielkiego, ważne że nie wpada się na nie co 2 metry. Poza tym, nie powinieneś marudzić tylko cieszyć się z tego co jest :wink:

Pozdrawiam

P.S Akurat ta zmiana ekwipunku po podniesieniu jest według mnie przydatna, bo co by było jak każdy tuż po podniesieniu by zabijał? Nie potrafie sobie wyobrazić takiej sytuacji np. tuż pod flagą, gdzie w chaosie strzelają wszyscy, nawet odrazu po podniesieniu. Poza tym jest bardziej...realistycznie, jeśli podnoszenie można nazwać realistycznym ;) Bo jaki gość, po oberwaniu defibrylatorem odrazu złapie karabin i zacznie nawalać :) Te 2 sekundy po podniesieniu możesz potraktować jako szok po porażeniu defibrylatorem :) Dlatego dla mnie to nie jest bug tylko + gry :)

PostNapisane: 2 maja 2008, 20:49 
Spamer!

DarthPol napisał(a):
Blizzard_ napisał(a):
DarthPol napisał(a):

Pozdro

Po pierwsze, nie jestem Twoim kolegą. Po drugie zaś, większość bugów da się omijać, a patche są tworzone głównie po to żeby je eliminować. To że na każdej nowej mapie znajdą się 2-3 bugi to według mnie nic wielkiego, ważne że nie wpada się na nie co 2 metry. Poza tym, nie powinieneś marudzić tylko cieszyć się z tego co jest :wink:

Pozdrawiam

P.S Akurat ta zmiana ekwipunku po podniesieniu jest według mnie przydatna, bo co by było jak każdy tuż po podniesieniu by zabijał? Nie potrafie sobie wyobrazić takiej sytuacji np. tuż pod flagą, gdzie w chaosie strzelają wszyscy, nawet odrazu po podniesieniu. Poza tym jest bardziej...realistycznie, jeśli podnoszenie można nazwać realistycznym ;) Bo jaki gość, po oberwaniu defibrylatorem odrazu złapie karabin i zacznie nawalać :) Te 2 sekundy po podniesieniu możesz potraktować jako szok po porażeniu defibrylatorem :) Dlatego dla mnie to nie jest bug tylko + gry :)

bugow jest wiecej niz 2=3 czy nawet "2-3" na mape, pograj troche :)
co do defi to jest arcade - tak jak wspomniales + gry ;)
Wedlug mnie lepiej by bylo, gdy po podniesieniu, mozna bylo by strzelac = wiekszy dynamizm gry :)

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 2 maja 2008, 21:04 

Chcesz dynamizmu? Idź pograć w CoD4. Mi się ta gra podoba taka jaka jest.

W BFa gram ostatnio jakieś 10 razy częsciej od Ciebie, więc mniemam że mam większe pojęcie od ciebie o bugach w najnowszym patchu. A żeby to sprecyzować, dajmy np, camp gibraltar, ile tam widzisz bugów? Ja widze: wskakiwanie w osłone przeciwwalkerową (tylko z dachu i wychodzi jakieś 3 na 10 razy więc podczas meczu mało użyteczne, poza tym niedozwolone) + wskakiwanie na dach (roof camping także niedozwolony i tego nie da się w żaden sposób ukryć ;) ) + jest jeszcze jedno miejsce którego za bug nie uznaje, ale ok. powiedzmy że to bug = 3 bugi. Mogę się mylić, więc wymień mi swoje "wiele więcej" :)

Wracając do tematu, jeśli tak bardzo Wam przeszkadzają te bugi to czemu nie napiszecie do EA zamiast żalić się na forum? Ja tak jak mówiłem, czekam tylko na nowe mapy, bo po półrocznej grze mogą się znudzić :) Mogli by też wywalić te pojazdy CAŁKOWICIE z niektórych map, ale to już mniej ważne, bo jest Clan Mod :)

Pozdrawiam

PostNapisane: 2 maja 2008, 21:10 

DarthPol napisał(a):
Wracając do tematu, jeśli tak bardzo Wam przeszkadzają te bugi to czemu nie napiszecie do EA zamiast żalić się na forum?

pisalem i oczywiscie g.. to dalo. jedyna nadzieja w nowy pIKaczu

PostNapisane: 2 maja 2008, 21:16 

Wiadomo że jeden mail/wiadomosc z 1000 nic nie da. Takich wiadomości jak Twoje musiało by być conajmniej 100. Dlatego myślę że gdyby kazdy kto nażeka na bugi napisał o tym EA to na pewno by zareagowali. Jak widać takich jak Ty jest bardzo niewiele :)

PostNapisane: 2 maja 2008, 22:33 
Spamer!

cod4 mi w ogole nie przypadl, od dynamizm jest ok, ale jakis taki blee...

10 razy wiecej na FFA czy CM ? ogólnie - ok, ty mozesz grac 5 H a ja 1-2 H i bede lepszy od Ciebie, nie wazne jest ile garsz, ale z kim grasz :)

PostNapisane: 3 maja 2008, 00:50 

blizzard niby tyle grasz a jakos cie na zadnym poslkim serwie jeszcze nie widzialem :P

PostNapisane: 3 maja 2008, 00:55 
Spamer!

gram glownie treningi + cm, czasami (nie rzadko;)) wpadam na polskie serwery :), jaki masz nick ;) ?

PostNapisane: 3 maja 2008, 11:58 

Hahah pomyśl Blizzard :lol:

I skończmy offtopować :) Sprawa jest łatwa do załatwienia, zapraszam Cie Blizzard po weekendzie 1 vs 1 i wtedy okaże się czy kozak jesteś :) Ja grywam na rankingach polskich bo lubie grywać z polakami, znajomymi, a nie z prO zza granicy, jak wolisz z nimi grać Twoja sprawa :wink: Mówiąc krótko, na Clan Mod'a wchodze tylko kiedy jest tam conajmniej 1 znajomy (czyli ostatnio dosyć często bo dużo osób z klanu tam gra).

EOT

Teraz wracając do tematu, ma ktoś może już jakieś dokładniejsze info? Poza tymi mapami. Bo jeśli nie będąinfantry to dla mnie żaden + :wink:

Pozdro

P.S Blizzard, przez ostatni miesiąc ani razu cie na CM nie widziałem, a grałem tam prawie z całym twoim klanem :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2