Blizzard_ napisał(a):
DarthPol napisał(a):
W każdym razie nie ma co nażekać tylko się cieszyć że panowie z EA dają nam nowego patcha. Tyle mi starczy i jestem za to wdzięczny
DO bugów trzeba się przyzwyczaić, to nierozłączny element każdej gry
Pozdro
Tiaaa
, kolego lepiej by EA nie wydawala juz patchy do BF21, one robia z BF21 to co robily z BF2,. Radze poczytac o co biega. glownie chodzi o nowe bugi i podnoszenie bardzo w6ysoko wzgledem wersji 1.0 wymagan
jak juz maja dac nowego patcha niech dadza mozliwosc zrzucania pojazdow i opcje, iz serwer jest bez pojazdow...
Po pierwsze, nie jestem Twoim kolegą. Po drugie zaś, większość bugów da się omijać, a patche są tworzone głównie po to żeby je eliminować. To że na każdej nowej mapie znajdą się 2-3 bugi to według mnie nic wielkiego, ważne że nie wpada się na nie co 2 metry. Poza tym, nie powinieneś marudzić tylko cieszyć się z tego co jest
Pozdrawiam
P.S Akurat ta zmiana ekwipunku po podniesieniu jest według mnie przydatna, bo co by było jak każdy tuż po podniesieniu by zabijał? Nie potrafie sobie wyobrazić takiej sytuacji np. tuż pod flagą, gdzie w chaosie strzelają wszyscy, nawet odrazu po podniesieniu. Poza tym jest bardziej...realistycznie, jeśli podnoszenie można nazwać realistycznym
Bo jaki gość, po oberwaniu defibrylatorem odrazu złapie karabin i zacznie nawalać
Te 2 sekundy po podniesieniu możesz potraktować jako szok po porażeniu defibrylatorem
Dlatego dla mnie to nie jest bug tylko + gry