Teraz jest 26 lis 2024, 00:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 18:44 

Może gdzieś można sprawdzić do jakiej nazwy został przypisany "veteran"? Zaklładałem konto dobre dwa miechy temu więc może niepamiętam na jaką to nazwę było. W każdym razie samo mi się nie uzupełniło pole playera :/

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 19:27 

mailem zostaly takze dostarczone dane - sprawdz swoja poczte

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 19:33 

Tak przyszło :P
Kod:
Dziękujemy za utworzenie konta EA. Teraz możesz logować się do wszystkich naszych serwisów, a ponadto:
#

Przyłączyć się do forum społeczności graczy, by podyskutować o grach i zdobyć cenne wskazówki od innych użytkowników.
#

Otrzymywać comiesięczny biuletyn informacyjny, dzięki któremu poznasz najświeższe informacje o naszych grach, plikach do pobrania i wydarzeniach! (Pamiętaj, że musisz wyrazić chęć otrzymywania biuletynu. Jeśli nie zaznaczyłeś odpowiedniej opcji podczas rejestracji, konieczne będzie zaktualizowanie Twojego profilu – sugerujemy żebyś to zrobił!).

To wszystko na dziś. Wracaj do grania lub zapoznaj się z innymi tytułami z naszej oferty na stronie www.ea.pl

Twoi przyjaciele z EA

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 19:44 

1.
emge napisał(a):
Twoi przyjaciele z EA

Najlepsi przyjaciele twoich pieniędzy, z tym bym się zgodził

2.
emge napisał(a):
Otrzymywać comiesięczny biuletyn informacyjny, dzięki któremu poznasz najświeższe informacje o naszych grach, plikach do pobrania i wydarzeniach! (Pamiętaj, że musisz wyrazić chęć otrzymywania biuletynu. Jeśli nie zaznaczyłeś odpowiedniej opcji podczas rejestracji, konieczne będzie zaktualizowanie Twojego profilu – sugerujemy żebyś to zrobił!).

Czyli co miesiąc będziesz dostawał reklamy, po to abyś kupił kolejną gre i zasilił konto EA(patrz pkt 1)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 20:20 

Zgodziłem się na te warunki bo chciałem mieć snobistyczny znaczek 2 przy nicku, a dostałem figę z makiem :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 21:23 

emge napisał(a):
Tak przyszło :P
Kod:
Dziękujemy za utworzenie konta EA. Teraz możesz logować się do wszystkich naszych serwisów, a ponadto:
#

Przyłączyć się do forum społeczności graczy, by podyskutować o grach i zdobyć cenne wskazówki od innych użytkowników.
#

To wszystko na dziś. Wracaj do grania lub zapoznaj się z innymi tytułami z naszej oferty na stronie www.ea.pl

Twoi przyjaciele z EA

o ile się nie mylę, to jest tylko potwierdzenia założenia konta EA ...
nie ma nic wspólnego z programem veteran BF2.
Potwierdzeniem zapisania się do veterana był tylko komunikat na ekranie.

Obawiam się, że w waszym wypadku odbyło się to tak:
- Okazało się że trzeba mieć konto EA, żeby zapisało do programu
- więc klikneliście na link nowego konta ... wypełniliście i mieliście nowe konto EA
-> teraz trzeba było jeszcze raz wrócić do rejestracji w programie veterana i ponowić próbę ... po czym na ekranie powinniście mieć info, że się udało (lub nie).

tak było ??

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 21:29 

Tak i jeszcze przy okazji okazało się, że miałem już konto na EA :D Wypełniłem więc jeszcze raz wszystkie rubryczki w "veteranie" (czyli nowe dane i stare z BF2) i zapisałem się. Teraz sprawdzałem jeszcze raz i napisało mi "BF2 Account already used" ech...

Ostatnio edytowano 21 paź 2006, 21:52 przez emge, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 21:33 

Czyli wychodzi, że masz dwa konta w EA (stare i nowe, bo pokazałeś list z potwierdzeniem założenia)

Może poprostu w BF2142 zaloguj się na to drugie konto, może tam masz żołnierza z veteranem ?

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 21:40 

Próbowałem i coś tam napisało "ten kod został już wykorzystany do rejestracji konta". Chyba sobie daruję "2" przy nicku.
Może jednak faktycznie założyłem na to stare :?
EDIT: Dziękuję wam moi przyjaciele z EA

Ostatnio edytowano 21 paź 2006, 21:57 przez emge, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 21:57 

zainstaluj bf2 + patch ^^ i zrob nowe konto -> veteran program wypelnic -> odinstaluje bf2 -> instaluj bf2142 -> zaloguj sie
~2h pracy :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 21:58 

Może :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 22:47 

A więc sprawa ma się tak, że po założeniu nowego konta w BF2 (niestety musiałem założyć nowe konto pocztowe :twisted: ) mogłem jeszcze raz przystąpić do Veterana i faktycznie po zalogowaniu do BF2142 miałem do wyboru tego nowego nicka i na nim mam 2. Wadą jest to, że niekoniecznie chcę używać innego niż we wcześniejszych BF-ach ale trudno :)
THX RobaL4

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 23:04 

emge napisał(a):
Wadą jest to, że niekoniecznie chcę używać innego niż we wcześniejszych BF-ach ale trudno :)]

za to masz zajefajna 2. przed nickiem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 23:50 

Baaa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 08:09 

Przepraszam ze tu---ile kont mozna miec w battlefieldzie 2 ??(jednoczesnie) na 1 mam juz nazwe,niechcialybm go kasowac.A bardzo chcialbym miec te ''snobistyczna 2'' przy nicku :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2