Teraz jest 18 lis 2024, 00:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 16:39 

kanera1992 napisał:
Cytuj:
ostatnie dni jak glupi gralem bo chcialem byc w pierwszej 20

to jest dowod na to ze jestes statsem, a Twoj kochany nie wiem giermek czy przy**pas caly czas mowi ze Ci zazdroscimy... ja tam wole to 2h spedzic na dworze z ekipa... lub poswiecic czas nauce a nie grac profesional w Bf-a... w takim wieku...

Blizzard_ napisał:
Cytuj:
BattleFeidl 2
apropo dysleksji :][/b]

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 16:41 

Blizzard_ napisał(a):
Privateghoul - widać ze mu zazdrościsz, ale chłopak ma racje ze widać ze młodzi tez są dobrzy nie zawsze tak jest ze lepsi są starsi ''koledzy'' BattleFildowcy .... jak sie czepiasz to zadzroscisz wiec masz problem ...
może czepiasz się też dlatego że masz jakiś uraz psychiczny związany z BattleFeidl 2 albo wszytkimi seriami - to twój problem :twisted:

Ja mam taki uraz psychiczny ze smieje sie z takich ludzi jak Wy. Nie chodzi o wiek ale o poziom wypelnienia czaszki............ Badz i pierwszym czolgista na swiecie, ba w galaktyce! A ja to bede mial w dupie. Wyznacznikiem "umiejetnosci" nie jest ilosc zabitych osob................. Ani bynajmniej ilosc punktow!

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 16:44 

Cytuj:
Wyznacznikiem "umiejetnosci" nie jest ilosc zabitych osob................. Ani bynajmniej ilosc punktow!

nareszcie ktos powiedzial to co staram sie powiedziec od kilku postow :]

PS: nalezy Ci sie piwko 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 16:47 

Blizzard_ napisał(a):
Privateghoul - widać ze mu zazdrościsz, ale chłopak ma racje ze widać ze młodzi tez są dobrzy nie zawsze tak jest ze lepsi są starsi ''koledzy'' BattleFildowcy .... jak sie czepiasz to zadzroscisz wiec masz problem ...
może czepiasz się też dlatego że masz jakiś uraz psychiczny związany z BattleFeidl 2 albo wszytkimi seriami - to twój problem :twisted:

Czego mam mu zazdrościć ? Moj kolega mówi o tych wszystkich co sie chwalą "Bóg dał im dużego skilla, ale za to małego penisa".To, że jest w pierwszej 20 obchodzi mnie tak jak bilans Konga, i towary eskportowe Monzabiku. Uraz to można mieć np. po próbie samobójstwa twojego znajomego (znam ten ból to koszmar :( ), a nie z powodu gry, w której lataja prawie kwadratowi ludzie, którzy morduja się nawzajem, by mieć lepsze staty. A propos BF 2 bardzo dobrze leczy kompleksy, widzialem kolesia, co przez bite 5 minut stal na abramsie, z lufa(czolgu) w górze, między nogami, a zauważywszy że wpatruje się w niego, napisał : "To dopiero moc między nogami, co nie ? :P ".

To jest ta skromność naszego kanera:

kanera1992 napisał(a):
mozesz zaufac bo jestem 30 i wyzej na wszystkich graczy grajacych w bf2142

kanera1992 napisał(a):
zobaczcie sobie na bfhq-pojazdy-czołg bede na okolo 30 miejscu,

kanera1992 napisał(a):
nie traktujcie mnie jak frajera:-/ mam zobaczcie moje statsy jak nie wierzycie nick:kanera1992 na pewno mam lepsze od wiekszosci z was:/!!!
hamy z was po prostu bo traktujecie mnie jak dziecko !!!! ktore zaczyna dopiero grac w wybitnie dobra serje jaka jest BF2142

"Mojego kolege, troche poniosło"- tja, jasne. Skromnością nie grzeszysz. (ucinam tą dyskusje, bo to się w offtopic zamienia)

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 18:17 

Adnas napisał(a):
Przepraszam że nie w temacie ale jak rozwalic mecha pistoletem ??

Strzelajac do niego... Lpm.

@ Nie wiem jednak Vesp3r czy dalbys rade bez commandera. Ammo nie starczy. Musialbys dostac chociaz jednego "suplajsa".

@
Blizzard_ napisał(a):

Rownie dobrze moze ginac co chwila w tym czolgu, a i tak bedzie w pierwszej 30-stce. Moze byc najgorszym czolgista na polskiej scenie, a wystarczy, ze bedzie porostu caly czas siedzial w tej puszce i z niczego innego nie strzelal i bedzie w czolowce. Wlasnie tyle wspolnego ma miejsce w BFHQ z umiejetnosciami gracza. To, ze jest w pierwszej 30-stce nie oznacza, ze jest taki dobry, a oznacza, ze nic innego nie robi ty(L)ko siedzi caly czas w tym czolgu i zamiast sie uczyc polskiego to siedzi przed monitorem.

Ostatnio edytowano 11 gru 2006, 18:26 przez JUHA, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 18:23 

Adnas napisał(a):
Przepraszam że nie w temacie ale jak rozwalic mecha pistoletem ??

jest jedno takie czarne (jakby wentylacja) miejsce pod mechem w które możesz strzelać z czego tylko ci się podoba a i tak uszkodzisz mecha.

P.S. To nie jest żaden bug, czit tylko tak "pięta achillesowa" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 19:53 

DarthPrivate napisał(a):
A ja to bede mial w dupie. Wyznacznikiem "umiejetnosci" nie jest ilosc zabitych osob................. Ani bynajmniej ilosc punktow!

Elex napisał(a):
Wyznacznikiem "umiejetnosci" nie jest ilosc zabitych osob................. Ani bynajmniej ilosc punktow!

nareszcie ktos powiedzial to co staram sie powiedziec od kilku postow :]

Co do punktów macie racje ale jak dla mnie to ilość zabitych JEST wyznacznikiem umiejętności...
Blizzard i Kanera1992 Może nie zauważyliście ale jesteście tu "trochę" wyśmiewani, a waszą próbą obrony jeszcze bardziej się pogrążacie

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 20:37 

Zabiłem 30 a zginąłem 60 razy - ale jestem fajny...

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 21:02 

Meewosh47 napisał(a):
Zabiłem 30 a zginąłem 60 razy - ale jestem fajny...

No, nie pomyślałem.....
Właśnie, dlaczego EA nie zacznie zaliczać punktów na zasadzie zabici/zginięcia? Ja sam bardzo często ginę i wiem jak się muszą czuć gracze kiedy dostaję gwiazdę bo mam 28:4:24:40 a oni 20:4:16:8
To po prostu głupie
EOT

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 21:18 

ZmudPL napisał(a):
(...)
Co do punktów macie racje ale jak dla mnie to ilość zabitych JEST wyznacznikiem umiejętności...
Blizzard i Kanera1992 Może nie zauważyliście ale jesteście tu "trochę" wyśmiewani, a waszą próbą obrony jeszcze bardziej się pogrążacie

Jako komendant w klanie jak i na publikach stwierdzam, ze ilosc zabitych nic nie znaczy. Wystarczy, ze schowam 4 litery na tylach bazy i bede zrzucal arty na leb nie wystawiajac nosa z budynku i bede mial kdr 15:1 8) Tak samo czolgiem mozna sie ustawic w perfidnym miejscu i rowniez nabijac fragi.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 21:24 

ZmudPL napisał(a):

Uwierz mi ze NIE JEST

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 22:26 

Nie jest, równie dobrze możesz siedzieć na spawnie i zabijać jakiegoś kolesia, który jest afk i mieć KDR 80:0 (przykład ofcors, zazwyczaj jest mniej).

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 22:27 

Zmud a jak ja bede napindalał 24/h i bede miec milion killi to znaczy ze jestem dobry? Nie, to znaczy ze jestem nienormalny, bo siedzie tyle przy tej grze...

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 00:27 

Dam wam najlepszy przyklad skilla. Sorry ze posluze sie Wilda - jak my wchodzimy na serwer w wiekszej grupie to wiekszosc chce zebysmy znikneli albo przestali "czitowac". Bany za domniemane "czity", "aimboty" - to jest skill. A nie nabijanie 50 kolesi na runde.....

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 00:28 

Z fragami to jest roznie. Mozna miec wynik na pcw 5:1 ale co to jest, gdy inni maja po 15:15 czy 20:25, badz 30:35. Wedlug mnie na pcw liczy sie to jak bardzo przeszkodzilo sie przeciwnikowi.
Wlasciwie to nie ma sensu liczyc czegos takiego, bo co innego zabic przeciwnika przy fladze, a co innego w jego bazie na spawnie, licza sie sytuacje, i mysle ze w tym wypadku mamy wlasnie znaczki skutecznosci.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2