Blizzard_ napisał(a):
Privateghoul - widać ze mu zazdrościsz, ale chłopak ma racje ze widać ze młodzi tez są dobrzy nie zawsze tak jest ze lepsi są starsi ''koledzy'' BattleFildowcy .... jak sie czepiasz to zadzroscisz wiec masz problem ...
może czepiasz się też dlatego że masz jakiś uraz psychiczny związany z BattleFeidl 2 albo wszytkimi seriami - to twój problem

Czego mam mu zazdrościć ? Moj kolega mówi o tych wszystkich co sie chwalą "Bóg dał im dużego skilla, ale za to małego penisa".To, że jest w pierwszej 20 obchodzi mnie tak jak bilans Konga, i towary eskportowe Monzabiku. Uraz to można mieć np. po próbie samobójstwa twojego znajomego (znam ten ból to koszmar

), a nie z powodu gry, w której lataja prawie kwadratowi ludzie, którzy morduja się nawzajem, by mieć lepsze staty. A propos BF 2 bardzo dobrze leczy kompleksy, widzialem kolesia, co przez bite 5 minut stal na abramsie, z lufa(czolgu) w górze, między nogami, a zauważywszy że wpatruje się w niego, napisał : "To dopiero moc między nogami, co nie ?

".
To jest ta skromność naszego kanera:
kanera1992 napisał(a):
mozesz zaufac bo jestem 30 i wyzej na wszystkich graczy grajacych w bf2142
kanera1992 napisał(a):
zobaczcie sobie na bfhq-pojazdy-czołg bede na okolo 30 miejscu,
kanera1992 napisał(a):
nie traktujcie mnie jak frajera:-/ mam zobaczcie moje statsy jak nie wierzycie nick:kanera1992 na pewno mam lepsze od wiekszosci z was:/!!!
hamy z was po prostu bo traktujecie mnie jak dziecko !!!! ktore zaczyna dopiero grac w wybitnie dobra serje jaka jest BF2142
"Mojego kolege, troche poniosło"- tja, jasne. Skromnością nie grzeszysz. (ucinam tą dyskusje, bo to się w offtopic zamienia)