Pako napisał(a):
Lol Nuras chyba czas na lekarstwa. To nie jest wojna tylko gra z której ludzie chcą czerpać przyjemność, a takie lamusy jak ty im to utrudniają. Z góry mowie, że nie chodzi mi o to że mnie zabijają kolesie z daszków , bo tak naprawde tacy frajerzy to najłatwiejsze fragi w grze. Bieganie wokół jednego budynku przez całą runde to jednak żadna przyjemność (serwer 4um - 4 kolesi na daszku + 2 w Walkerze= niema z kim grać), więc złaś na ziemię i graj normalnie, a zapewniam że i ty będziesz się dobrze bawił. BTW a to że udaje ci sie coś sfragować leżąc w tych swoich kamperskich miejscach, to zasługa tego, że nikt z normalnie grających nawet nie pomyśli o tym , że mogą sie znaleść tacy nieudacznicy jak ty chowający sie po różnych dziwnych miejscach.
Z twojej wypowiedzi wynika ze juz nie raz hedzika załapałeś
Zgodze sie co do jednego na małych serwerach (16slot)ff powinno byc on
bo tu faktycznie gra traci sens.Ale na serwerach 32/64 sloty to naprawde jest zabawa,jesli nie ja to ktos inny wejdzie na dach i musisz sie z tym pogodzic.
A i jeszcze jedno faktycznie jestem łatwym celem bo zazwyczaj gine po zdobyciu tylko trzech pinów:
5 zabitych
10 zabitych
i za strzały w głowe
Więc jak widac łatwy cel ze mnie.
Życze udanej zabawy i miłego padania

Sniper Elite