Teraz jest 9 kwi 2025, 19:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 20:31 

Dzisiaj widziałem, jak na naszym serverze jakies cfaniaki wlatywały na dach (mapa Camp Gibraltar) i ownowali. Typowe frajerstwo :/

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 08:25 

Na waszym serwie niestety to jest częste :/ RDX pod siebie i wlatują na dach, musicie włączyć FF.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 17:16 

Basic_M napisał(a):
ZmudPL napisał(a):
popł mapy byś po lodzie biegal :D
a od czego są łyżwy :P Mogli by dodać jako dodatek :-)

Lodowisko lodowiskiem.. przeciez mogli by porobic jakieś złomy starych statków... śmieciowisko cywilizacji... moze jakiś wulkan... świat sie zmienia i w 2142 niewiadomo czy kontynety były by takie same.

Popieram ale mala poprawka NIe przesadzajmy z tym kontynentem przeciez to tylko 200 lat minelo od org. mapy no ale nawet gdyby byloby lodowisko to i tak by bylo miodzio. wyscigi samochodzikami itp. a t ze chodzi o ZLODOWACENIE w BF 2142 to co z tego przeciez jest w tym tez mapka na pustyni.

sorry za offtopic.

Jak sie wkurzylem na kolesia z dachu ktory do mnie ladowal nie powiem na jakim serverze to mnie chcieli kicknac za uzycie zellera.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 08:47 

MaZZeo napisał(a):
Dzisiaj widziałem, jak na naszym serverze jakies cfaniaki wlatywały na dach (mapa Camp Gibraltar) i ownowali. Typowe frajerstwo :/

Frajerstwem było by nie korzeystanie z możliwości danych przez taki serwer.
To jest wojna i wróg może być wszędzie.Uwielbiam leżeć na dachu ostatniej bazy UE,becona obok i tylko fragi zbierac w 99% przypadków kończy mi sie amo do zellera i granaty.
A jesli ktos płacze bo dostaje heda i nie wie co jak czemu to ma peszka.
Zresztą tyczy sie to wszystkich map dobry dach +zeller=ubaw po pach jak wieśniaki głosowanie robią bo 5 raz heda na powitanie dostali :twisted: ,A jeśli ktos ma coś przeciwko takim serwom to nich idzie na inne.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 11:53 

Nuras napisał(a):
MaZZeo napisał(a):

Frajerstwem było by nie korzeystanie z możliwości danych przez taki serwer.
To jest wojna i wróg może być wszędzie.Uwielbiam leżeć na dachu ostatniej bazy UE,becona obok i tylko fragi zbierac w 99% przypadków kończy mi sie amo do zellera i granaty.
A jesli ktos płacze bo dostaje heda i nie wie co jak czemu to ma peszka.
Zresztą tyczy sie to wszystkich map dobry dach +zeller=ubaw po pach jak wieśniaki głosowanie robią bo 5 raz heda na powitanie dostali :twisted: ,A jeśli ktos ma coś przeciwko takim serwom to nich idzie na inne.

Lol Nuras chyba czas na lekarstwa. To nie jest wojna tylko gra z której ludzie chcą czerpać przyjemność, a takie lamusy jak ty im to utrudniają. Z góry mowie, że nie chodzi mi o to że mnie zabijają kolesie z daszków , bo tak naprawde tacy frajerzy to najłatwiejsze fragi w grze. Bieganie wokół jednego budynku przez całą runde to jednak żadna przyjemność (serwer 4um - 4 kolesi na daszku + 2 w Walkerze= niema z kim grać), więc złaś na ziemię i graj normalnie, a zapewniam że i ty będziesz się dobrze bawił. BTW a to że udaje ci sie coś sfragować leżąc w tych swoich kamperskich miejscach, to zasługa tego, że nikt z normalnie grających nawet nie pomyśli o tym , że mogą sie znaleść tacy nieudacznicy jak ty chowający sie po różnych dziwnych miejscach.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 13:17 

Pako napisał(a):
Lol Nuras chyba czas na lekarstwa. To nie jest wojna tylko gra z której ludzie chcą czerpać przyjemność, a takie lamusy jak ty im to utrudniają. Z góry mowie, że nie chodzi mi o to że mnie zabijają kolesie z daszków , bo tak naprawde tacy frajerzy to najłatwiejsze fragi w grze. Bieganie wokół jednego budynku przez całą runde to jednak żadna przyjemność (serwer 4um - 4 kolesi na daszku + 2 w Walkerze= niema z kim grać), więc złaś na ziemię i graj normalnie, a zapewniam że i ty będziesz się dobrze bawił. BTW a to że udaje ci sie coś sfragować leżąc w tych swoich kamperskich miejscach, to zasługa tego, że nikt z normalnie grających nawet nie pomyśli o tym , że mogą sie znaleść tacy nieudacznicy jak ty chowający sie po różnych dziwnych miejscach.

Z twojej wypowiedzi wynika ze juz nie raz hedzika załapałeś :twisted:
Zgodze sie co do jednego na małych serwerach (16slot)ff powinno byc on
bo tu faktycznie gra traci sens.Ale na serwerach 32/64 sloty to naprawde jest zabawa,jesli nie ja to ktos inny wejdzie na dach i musisz sie z tym pogodzic.
A i jeszcze jedno faktycznie jestem łatwym celem bo zazwyczaj gine po zdobyciu tylko trzech pinów:
5 zabitych
10 zabitych
i za strzały w głowe
Więc jak widac łatwy cel ze mnie.
Życze udanej zabawy i miłego padania :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 15:40 

Nuras - szkoda z tobą gadać. Graj tak dalej i onanizuj sie przy tych swoich pinach nieudaczniku.

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 16:10 

Cytuj:
Nuras - szkoda z tobą gadać. Graj tak dalej i onanizuj sie przy tych swoich pinach nieudaczniku.

:lol: :lol:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 16:27 

Ojjj biedny Pako najwyraźniej za wiele hedzików było.
Szkoda mi Ciebie chłopczyku no ale może kiedyś zrozumiesz ze nie wszystcy muszą niemysleć tak jak ty

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 16:49 

Och co za uszczypliwość Nuras, zdrobniałe chłopczyku, ten wspaniały tekst o niemyśleniu naprawdę klasa sama w sobie. Tyle musiałeś nad tym myśleć, tyle bólu i to wszystko dla mnie. Wzruszyłem się - łezka pociekła po prawym policzku.
Ps. Proszę więcej

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 16:57 
Moderator forum

Dosyc panowie tych klotni bo porozdzielamy sila! Prosze trzymac sie tematu!

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 13:18 

Temat przedni i nie kloc sie Pako z nim bo to sie mija z celem.
Dachy owszem nie ma lepszej pozycji strzeleckiej jak dach:) czyli jak najwyzej lecz niestety nikt chyba nie zadaje sobie trudu przeczytania textu przed rozpoczeciem mapy KIM jest w tej rozgrywce.Jezeli jestes strona atakujaca to Atakuj a nie przejmij jedna flage i koniec(przyklad =4UM= flaga na ruinach )siedzi sobie paru i za nic nie przejmuja flag tylko lapia fragi i nic im to nie daje bo zawsze przegrywaja rozgrywke bo nie przejmuja.
Panowie na dachach powiem wam tylko tyle ze jestescie do zdjecia w pare sekund i tylko nikomu sie nie chce czekac pod jedna flaga na kogos kto sie wychyli daje wam rozkosz fragowania za darmo.Doskonale wiemy gdzie siedzicie i sobie jaja robimy z was bo nic nikomu tym nie udowodnicie oprocz wlasnej satysfakcji ze sie tam dostaliscie.
Ponadto jestescie milusim fragiem dla komandera bo tak mala powierzchnia az sie prosi o arty i tak w kolo Macieju.
Nuras powiem Ci tylko tyle ze snajper to jest po to aby walil heady i po to jest ta profesja kamp ile wlezie i strzelaj bo po to jestes snajperem twoje staty,ile gdzie zabiles obchodza tylko wylacznie Ciebie i nikogo wiecej.Dla mnie satysfakcja jest wygranie calej rozgrywki i ciekawe zagrania taktyczne na mapie a to ze lezy jakis ciolek od 20 minut na dachu i czeka na strzal jest akurat najmniejszym zmartwieniem.

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 13:41 

stg.Olo napisał(a):
Jezeli jestes strona atakujaca to Atakuj a nie przejmij jedna flage i koniec(przyklad =4UM= flaga na ruinach )siedzi sobie paru i za nic nie przejmuja flag tylko lapia fragi i nic im to nie daje bo zawsze przegrywaja rozgrywke bo nie przejmuja.

Zrobiłem tak raz dla zabawy, więcej tego nie robię, podobnież ludzie ode mnie. Chociaż z tego co pamiętam póżniej widziałem paru ludzi z FSPQR'a na dachach (tyle, że na bazie).

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 13:59 

Nuras napisał(a):
Ojjj biedny Pako najwyraźniej za wiele hedzików było.
Szkoda mi Ciebie chłopczyku no ale może kiedyś zrozumiesz ze nie wszystcy muszą niemysleć tak jak ty

Chodz chlopczyku pograj ze mna :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 14:16 

najlepiej zakop sie pod ziemie wtedy bedziesz nieuchwytny....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2