Teraz jest 26 lis 2024, 00:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 18:37 

ramzes napisał(a):
Malo,wyzwal mnie od chiterow i nie tylko, skopiowalem rozmowe i wklejam ja tutaj to chyba jak najbardziej wlasciwy temat??

logi z serwera napisał(a):
[22:21:35] =N_PL= ramzes707 -> dogdogdog
[22:25:09] D-Link Wilda^Darth -> ramzes chituje
BANNING!!! galactiko FOR USE VEHICLE / COMANDER!!!

Pierwszy raz widze aby ktos pisał w ten sposób to słowo. Psiiiipadek hahaah? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 19:23 

Solimo napisał(a):
ramzes napisał(a):
Malo,wyzwal mnie od chiterow i nie tylko, skopiowalem rozmowe i wklejam ja tutaj to chyba jak najbardziej wlasciwy temat??

Pierwszy raz widze aby ktos pisał w ten sposób to słowo. Psiiiipadek hahaah? :lol:

ja tez...a slowo jest przepisane kropka w kropke, chyba nie uwazasz ze ja sobie to wymyslilem?? Mam juz swoje latka i takich numerow nie robie.
Co do twoich umiejetnosci to nie mam watpliwosci Darth,zdaje sobie sprawe ze jestescie najlepsi.
Prosze mnie nie posadzac o jakies oszustwa!!!
Cytuj:
Czlowieku przyjedz na LANa to Ci udowodnie jakim to ja jestem "uber cheaterem".

Chlopie ja gram w ta gre od pierwszego stycznia,w tak krotkim czasie i tak wiele sie nauczylem ale to za malo zeby sie z toba mierzyc, mieszkam 2000 mil od polski, do tego mam wiele obowiazkow, nie wiesz w jaki sposob mam przyjechac i zagrac z toba na LAN'ie??
Do tego mam wieksze problemy i zmartwienia niz klocic sie o ********* z toba i udowadniac wszystkim jakim to jestem wymiataczem...
Jedna rada pilnuj nastepnym razem tylka zeby ci ktos kosy nie sprzedal to nie bedziesz mial powodu nikogo wyzywac...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 19:25 

Tak, myśle, że dopisałeś ten odcinek do logów...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 19:25 

ramzes707 napisał(a):
Solimo napisał(a):
ramzes napisał(a):

ja tez...a slowo jest przepisane kropka w kropke, chyba nie uwazasz ze ja sobie to wymyslilem?? Mam juz swoje latka i takich numerow nie robie.
Co do twoich umiejetnosci to nie mam watpliwosci Darth,zdaje sobie sprawe ze jestescie najlepsi.
Prosze mnie nie posadzac o jakies oszustwa!!!
Cytuj:
Czlowieku przyjedz na LANa to Ci udowodnie jakim to ja jestem "uber cheaterem".

Chlopie ja gram w ta gre od pierwszego stycznia,w tak krotkim czasie i tak wiele sie nauczylem ale to za malo zeby sie z toba mierzyc, mieszkam 2000 mil od polski, do tego mam wiele obowiazkow, nie wiesz w jaki sposob mam przyjechac i zagrac z toba na LAN'ie??
Do tego mam wieksze problemy i zmartwienia niz klocic sie o ********* z toba i udowadniac wszystkim jakim to jestem wymiataczem...
Jedna rada pilnuj nastepnym razem tylka zeby ci ktos kosy nie sprzedal to nie bedziesz mial powodu nikogo wyzywac...

LOOOOOL to kto pisal wczesniej o kulkach z VOSSa??

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 19:37 

o_0 wydało się Darth gra Voss -em (i jeszcze 1 kula zabija tfu tfu...), co za wstyd !!!

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 20:20 

Darth nie zesraj się :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 20:22 

JabbaH napisał(a):
o kurcze, robi się groźnie...

O Jezusie Chrystusie,Matko Boska Przenajświętsza!Na Mahometta,Odyna,Zeusa i Słońce-JabbaH się nawet odezwał w tym temacie!Nie no,jak już Wielki JabbaH się odezwał,to będzie grubsza afera...
@ramzes słuchaj, ty chyba nei znasz podstaw dyplomacji....chyba GŁÓWNIE chodizlo ci o bana,więc po co dodałeś do posta duperele o cheatowaniu.Gdybys tego nie zrobił,zjechano by Dartha za zachowanie i tyle,a tak wyszłeś na dzieciaka.....
PS:JabbaH -No Offence/Bez obrazy.:D Po prostu to chyba pierwszy temat na tym forum w ktorym coś powiedziałeś (jak nei to sorki,ale nei chcialem cię obrazić:D)

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 20:28 

GOKU napisał(a):
my sie dzis klocilismy na n_pl czy na pl ofiszial server? mozna by tez jakas chaje zrobic :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 20:44 

RedStar napisał(a):
GOKU napisał(a):
my sie dzis klocilismy na n_pl czy na pl ofiszial server? mozna by tez jakas chaje zrobic :wink:

a moze jakas szydere z poziomu IQ Polakow?

moze tak ktos zamknie ten temat:

po 1. jest zalosny.
po 2. jest dla trolli.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 21:33 

O qrde... ta sobie rpzeczytalem te posty od mojej ostatniej wizyty i omalo sie ze strachu nie posralem :stupid: Jak kolesie z Wildy chituja, to ja jestem bogiem :lol: Nie raz z nimi gralem na pl ofiszjalu i mszue powiedziec, ze maja dobrego skilla, ale na cheaty to mi to nie wyglada... Mi te posty ramzesa wygladaja tak, jakby go zabardzo fragowali ludki z wildy, a on psozedl do mamy sie poplakac, mam mu o :stupid: tak o pokazala, to sie wzial za wymierzanie sprawiedliwosci(oczywiscie niesprawiedliwej) na forach, bo ma nadzieje, ze mu wszyscy przytakna. Fakt, ramzes ma niezlego skilla, ale to nieznaczy,ze jak tkos ejst lepszy to od razu chituje... no i te wyzywanie... ja bym sobie to olał i miał do konca zycia takie i takie zdanie o tym kolesiu z Wildzy :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 22:02 

No ja sobie przejrzałem również temat, bo sie ciekawie zrobiło :lol:

Co do przeklinania przez dartha to ok, to rzeczywiście jest podstawa do bana, ale jakim prawem ramzes możesz kogoś posądzać o czity?

Właśnie to jest najśmieszniejsze, o czity posądzają ci ludzie, którzy styczność z grą mają ledwie od kilku miesięcy (ty bodajże od stycznia? Wow, no to szacun, zajebiście dużo). Żeby ogarnąć grę i być dobrym, i móc posądzać kogoś o dopalacze, to trzeba grać w grę lata. L-A-T-A. Czaisz? Taki Counter-Strike. Niektórzy w tą grę grają 5-6 lat a nawet i więcej, jak ktoś miał styczność już z betą CS'a. Ja gram od 4 lat w to i mogę powiedzieć że znam każdy aspekt gry, może nie sadze pięćset hedów zza rogu jedząc czereśnie, ale myślę ze jestem dobry. I ile razy gram na serverach, na których nikt mnie nie zna (czyli na wszystkich innych oprócz dwóch takich) to wiele razy byłem posądzany o dopalacze. I to przez takich właśnie niedzielnych graczy.

Z resztą już w BF'ie 2142 tak było. Zupełnie z niewiadomego powodu, bo wiem że popełniam dużo błędów i postępuje w grze nieroztropnie. Mimo wszystko jak sadzam takim czerstwiakom hedy, to już lecą voty na mnie. Co zrobić? Grać gorzej?

I również grałem z ludźmi z Wildy na naszym serverku PL OFFICIAL. I nieraz sie denerwowałem przez jednostrzałowe kille. Ba, wkurwiałem się nawet. CZy leciałem z tym na forum gdzies? Nie, bo wiem że są ludzie lepsi odemnie, ja gram dobrze, ale sa ci co grają jeszcze lepiej. To i tak nie jest taki odstający poziom, bo zarówno wilda, jak i zwykli gracze rozpoczęli grę mniej więcej w tym samym czasie, dlatego nieraz np. ja zabijam panów z delty i wildy. Są tak jakby w zasięgu. Oczywiście na FFA :lol: o klanówkach nie mówię. Ale co w takim razie powiedzieć o CS'ie, skoro tacy wymiatacze jak Team Pentagram styczność z grą mają tak na oko od 5 lat i jeszcze mają talent?

Dlatego mówię - niech niektórzy najpierw nauczą się nie tylko grac, ale tez przegrywac, bo potem wystawiają się na pośmiewisko, tak jak tutaj ramzes, co to niewierzy w jednostrzałowe kille (lol, przecież to nie quake, wiadomo że strzał w głowę = gleba :lol: ).

Tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 22:42 

Akurat mnie ban w ogole nie interesuje. Chodzi mi o dopisywanie tekstow do logow.....

A tak GOKU, jest jeszcze cieple! Chcesz troche :lol: ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 23:12 

Czyli już się zesrałeś :? , ale nie będę Ci zabierać, bo wiem, że lubisz :wink: .

RedStar <--- To było na PL... i dlatego powinieneś dostać prem bana na PB, bo kampisz na dachu mimo, że w rulsach servera piszę, że nie można :!: :!:

DLATEGO WNIOSKUJE O STWORZENIE PETYCJI I DANIE BANA DARTHOWI, REDSTAROWI, MNIE I WSZYTKIM LUDZIOM Z WILDY (TAK ZAPOBIEGAWCZO), BO WYZYWAJĄ NA SERVERACH, NIE STOSUJĄ SIĘ DO ZASAD PANUJĄCYCH NA SERVERZE I CZITUJĄ/MAJĄ ZMIENIONE KONFIGI :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 23:22 

ojejku, ojejku...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 23:27 

Widzę, że się przejąłeś :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2