No ja sobie przejrzałem również temat, bo sie ciekawie zrobiło
Co do przeklinania przez dartha to ok, to rzeczywiście jest podstawa do bana, ale jakim prawem ramzes możesz kogoś posądzać o czity?
Właśnie to jest najśmieszniejsze, o czity posądzają ci ludzie, którzy styczność z grą mają ledwie od kilku miesięcy (ty bodajże od stycznia? Wow, no to szacun, zajebiście dużo). Żeby ogarnąć grę i być dobrym, i móc posądzać kogoś o dopalacze, to trzeba grać w grę lata. L-A-T-A. Czaisz? Taki Counter-Strike. Niektórzy w tą grę grają 5-6 lat a nawet i więcej, jak ktoś miał styczność już z betą CS'a. Ja gram od 4 lat w to i mogę powiedzieć że znam każdy aspekt gry, może nie sadze pięćset hedów zza rogu jedząc czereśnie, ale myślę ze jestem dobry. I ile razy gram na serverach, na których nikt mnie nie zna (czyli na wszystkich innych oprócz dwóch takich) to wiele razy byłem posądzany o dopalacze. I to przez takich właśnie niedzielnych graczy.
Z resztą już w BF'ie 2142 tak było. Zupełnie z niewiadomego powodu, bo wiem że popełniam dużo błędów i postępuje w grze nieroztropnie. Mimo wszystko jak sadzam takim czerstwiakom hedy, to już lecą voty na mnie. Co zrobić? Grać gorzej?
I również grałem z ludźmi z Wildy na naszym serverku PL OFFICIAL. I nieraz sie denerwowałem przez jednostrzałowe kille. Ba, wkurwiałem się nawet. CZy leciałem z tym na forum gdzies? Nie, bo wiem że są ludzie lepsi odemnie, ja gram dobrze, ale sa ci co grają jeszcze lepiej. To i tak nie jest taki odstający poziom, bo zarówno wilda, jak i zwykli gracze rozpoczęli grę mniej więcej w tym samym czasie, dlatego nieraz np. ja zabijam panów z delty i wildy. Są tak jakby w zasięgu. Oczywiście na FFA

o klanówkach nie mówię. Ale co w takim razie powiedzieć o CS'ie, skoro tacy wymiatacze jak Team Pentagram styczność z grą mają tak na oko od 5 lat i jeszcze mają talent?
Dlatego mówię - niech niektórzy najpierw nauczą się nie tylko grac, ale tez przegrywac, bo potem wystawiają się na pośmiewisko, tak jak tutaj ramzes, co to niewierzy w jednostrzałowe kille (lol, przecież to nie quake, wiadomo że strzał w głowę = gleba

).
Tyle.