No tak Cravic ale myślałem, że wyraziłem się dość jasno w odpowiednim poście i wg mne pisanie : trafi się taki a taki kolo jest trochę bezsensu, jasne że się trafi, zawsze się jakiś trafia

.
Co do reszty: Niby mam odblokowanego całego supporta, poza tym shotgun RDX ( chociaż zacząłem od assulta, a potem recon) i tarcza wydaje się słaba, jedyna jej przydatność to np blokowanie wązkich mostów itd, co trochę odwraca uwagę przeciwnika który musi ominąć przeszkodę. Taki mostek jest np na CG przy fladze central camp, jednak to i tak wątpliwe zastosowanie.
Ważna rzecz odnośnie skanera: zwróć uwagę na to że poza zasięgiem, skaner ma jeszcze 1 minus - ślad zostawia tam gdzie ktoś był w momencie skanowania, czyli ten czerw. kwadrat nie porusza sie za przeciwnikiem. Ma trochę inne działanie niż hełm, który śledzi przeciwnika (swoją drogą to chyba pierwszy wallhack w grze multiplayer

). Ale i tak jest niesamowicie przydatny. Np widzisz gościa na radarze i nie wiesz jak wysoko się znajduje to skanujesz i gotowe. Jak na mój gust te rzeczy tworzą supporta bardzo dobrym żołnierzem, do tego jest jeszcze bardzo przydatna skrzynka ammo która nam taki radar odnowi jeśli potrzebujemy kolejnego.
Aha jeszcze jedno jeśli bronicie lub atakujecie CG i macie 2 ost flagi ( Ruins i EU Base) polecam wrzucić radar wysoko na ścianę obok tej dużej bramy - wykryje każdego kto będzie chciał przejść do jednej z 2 ost baz i niesamowicie pomaga przy obronie a ludzie rzadko go stamtąd ściągają