Niestety, zawiodłem się na mapach
0 ciekawych pomysłów. Jedyna nadzieja to wake island w trybie bez pojazdów bo narazie widziałem wersje tylko z tytanem. Aha, nie przesłyszeliście się powstał tryb "bez pojazdów" co według mnie wiele zmieni
To dla mnie jeden z nielicznych ale największych plusów patcha. Screeny znajdziecie w moim profilu xfire (
http://www.xfire.com/profile/darth997/) ale uprzedzam ze gram na niskich detalach
Z prywatnych obserwacji, we dwóch (razem z kolegą z klanu) wywnioskowaliśmy że celność scara i vossa mogły się minimalnie powiększyć, ale to tylko domysły i jeśli już to niewiele. Całe uzbrojenie pozostało prawdopodobnie takie samo (przynajmniej nic nie rzucało się w oczy).
Mapa o której nie wspomniałem (nawet nie zapamiętałem jej nazwy) jest jak dla mnie kompletnie bez kitu. Wybaczcie wyrażenie ale jak dla mnie wygląda ona jak 300 budynków wysranych losowo na pustyni
Wszystkie budynki przekopiowane z innych map.... Jedyna nowość to 8mio (chyba, nie liczyłem
) poziomowe schody (coś jak centralna flaga z campa x8
). Może i cieszy pierwszego dnia, ale jak by szerzej pomyśleć, kładąc na każdym stopniu minę rdxa, przeciwny team nie ma jak wejść
Pozdro i czekam na wasze wrażenia
Może znajdziecie więcej plusów niż ja