Teraz jest 21 cze 2018, 10:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lip 2006, 01:13 
Offline

Dołączył(a): 19 lip 2006, 00:34
Posty: 2
Lokalizacja: Jasło
Czy ktos wie jakie beda wymagania sprzetowe bf2142?
Ciekaw jestem czy radek 9500 128mb wystarczy do normalnej gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 03:16 
Offline

Dołączył(a): 30 mar 2005, 15:34
Posty: 1988
Lokalizacja: Rzeszów>Woliczka :)
Nie ma takiej opcji :) Radek 9500 ledwie starcza do normalnej gry w BF2 :)

_________________
...a jeśli z Nas ktoś padnie wśród szaleńczych jazd, czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 05:58 
Offline

Dołączył(a): 18 lip 2006, 13:47
Posty: 28
Moim zdaniem ta karta nie poradzi sobie z BF2142 o ile będzie z nią współpracowała w ogóle :?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 08:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 cze 2005, 18:36
Posty: 1340
Lokalizacja: Poznań
nie ruszy tobie, kup sobie jakiegoś GF 7600 to sobie pograsz w tą gre jak wyjdzie, albo inną z 256mb grafą na pokładzie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 19:07 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
6600gt v R9800 pro. Na tych spokojnie pograsz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 17:53 
Offline

Dołączył(a): 2 lut 2006, 17:07
Posty: 82
Lokalizacja: Wawa
A jak myślicie czy gra pójdzie na full detalach tak żeby było minimum 35-40FPS na tym sprzęcie?:
GF7600GT 256 mb szyna 256mb
Athlon3800+ Venice 1 rdzeń
1,5GB ramu
Creative X-FI Fatal1ty.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
Nie no co ty. Z takim sprzętem to ty nawet w pasjansa nie pograsz! :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2006, 18:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
Zippi napisał(a):
GF7600GT 256 mb szyna 256mb


ee, jak mnie irytuja przechwalki dzieci(pewnie neostrady) co rodzice cos im kupili , pewnie przy tym przeplacili, a one nie wiedza co znacza poszczegolne parametry

:?
7600 ma szyne 128 BIT'OWA - chyba ze sam zaprojektowales ta karte z szyna 256x1024x1024 bitowa ... dzwon do NASA wezma cie nawet przez telefon

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2006, 00:56 
Offline

Dołączył(a): 18 lip 2006, 13:47
Posty: 28
Boże jaki spam, ja tu wchodze w ten topic pare razy dziennie aby sprawdzić czy są jakieś nowości w świecie BF2142 a Wy tu o jakimś dziecku neostrady który widział ulotke w sklepie internetowym i wkręciło mu sie że ma karte ,,GF7600GT 256 mb szyna 256mb '' :shock:

A zaglądaliście pod ten topic http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=15500 ?

:roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2006, 08:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 cze 2005, 18:36
Posty: 1340
Lokalizacja: Poznań
no to troche ban(an)ów się posypie.

Co do wymagań no to wszystko zostało powiedziane jak narazie, wkońcu jeszce bety nawet nikt niema.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2006, 09:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 gru 2003, 11:13
Posty: 1678
Lokalizacja: Kraków
topik wyczyściłem, kolejny raz bardzo proszę o nie uleganiu pokusie..

_________________
1. Tu jest wszystko http://google.pl/
2. Czytać Poradnik
3. Klikać tutaj


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2006, 21:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2004, 22:26
Posty: 226
Lokalizacja: Józefów
ja zbieram na ADM Athlon 3500+, 1GB Ram , GeForce 7600GT Asusa oraz płyte Główną asusa :D
na tym sprzencie pujdzie podobno Crysis na Medium bez AA
a F.E.A.R chodzi przy 45FPS z AA w najwiękrzej rozpierdusze tak więc nie martwil bym sie o jakieś strasznie wygórowane wymagania BF2142 będą one troszke podrasowanymi BF2 tak samo jak było to w przypadku BF Vietnam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2006, 21:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 gru 2005, 01:04
Posty: 572
Lokalizacja: Olsztyn
taaa tylko problem polega na skopanym silniku bf2....

_________________
PL4FC-FarRaider


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2006, 22:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 cze 2005, 18:36
Posty: 1340
Lokalizacja: Poznań
Podobno pójdzie, ja tam kupuje neidługo nową grafe i proca (x2 witaj :> no i czekam na x1950 bo stanieją te co akurat mnie się podobają) a jak będzie działać dobrze na ty m sprzęcie co mam to nic nie zmieniam;

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2006, 08:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2004, 17:48
Posty: 1083
Lokalizacja: Gliwice
Po wydaniu ostatnich kart GeForce(czyt. 7800 i 79xx), karty 7600 mają potanieć nawet do 500zł(seria GT) :D Więc ja sobie trochę poczekam :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL