Teraz jest 24 wrz 2018, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2006, 21:01 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
No ja pierdziele idzie szału dostać jak nie warnning to wyrzuca do windy grrr nie ma na to sposobu, ja nie gralem w bf2 wiec nie wiem ?
Łącznie to już z 10 razy mnie wywaliło do windy a 20 razy disconnect potem jeszcze kilka razy kicki niby za tk a serio to sie serwer sypnol :)

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 12:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
nie martw się to tylko beta :P

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 13:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Ja sciagnalem z fileplanet. odpalam instalke i wyskakuje, ze nie prawidlowa operacja i nie mozna kontynuowac ;} Dobrze, ze nie mam limitow bo 1.4gb w plecy by bylo...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 21:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2005, 11:28
Posty: 109
Lokalizacja: S-c
Masa błedów jest... a data premiery coraz bliżej... zdąrzą dodać resztę map i kilka rang ...

_________________
'battlefield' in future - only with Quakewars.com.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 21:14 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 cze 2004, 14:20
Posty: 2712
Lokalizacja: Ostrófek
No i pare bugow :)

_________________
Wszyscy nie moga byc normalni bo świat byłby nudny :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 21:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Zna ktos inne zrodlo tej bety niz fileplanet? Za 2 razem jak sciagalem to przy 400mb zawiesilo sie ^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 21:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lip 2005, 16:13
Posty: 958
Lokalizacja: Aberdeen, Szkocja
Tak.
Najpewniejszy to daj swój adres ma prv to ci jutro z rana płytke priortetem wyśle i na pojutrze będziesz miał :D
Oprócz tego znam jeszcze:
filerush.de!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, 22:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 mar 2006, 16:15
Posty: 926
Niektórzy zapewne pomyślą, że znowu zgrzędzę i marudzę, ale... Pierwszą moją myślą po pojawieniu się w Verdun było: "osz w mordę - ale burdel". Po kilku godzinach grania mogę powiedzeć ze spokojnym sumieniem: "syf, kiła i mogiła". Nie będę swojej opinii argumentował, bo uważam, iż szkoda strzępić języka, a poza tym, to jak zwykle jest to tylko i wyłącznie subiektywne odczucie człowieka, na którym masa unlocków i tuningowane odznaki nie robią najmniejszego nawet wrażenia. Niemniej osobom, które zamierzają zainwestować w "nowego" BF'a życzę powodzenia w kolejnej walce z wiatrakami.

_________________
Obrazek http://jasonpaury.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 00:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sty 2004, 01:45
Posty: 304
Lokalizacja: z kraju na Europy skraju
Właśnie miałem okazję zobaczyć kolizję dwóch Tytanów nad Verdun, a właściwie jej absolutny brak - dwa statki powietrzne po prostu zaczęły się przenikać.
Możecie sobie wyobrazić, co działo się na pokładzie...
Żenująca fuszerka :?

O wydajności w trakcie walki wewnątrz Tytana lepiej nie wspominać (mam sprzęt spełniający z lekką nadwyżką rekomendowane wymagania).

PS: Oczywiście, jest to jedynie wersja beta, a jak wiadomo, przed oficjalną premierą wiele się jeszcze może zmienić. Ciekawe tylko, czy na lepsze...

_________________
Nikt nie mówi ani słowa, nikt nie dziwi się niczemu. Wszystkie skarby tego świata pod bazyliką w Licheniu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 01:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
pasqdnick sciagnalem z twojego linka a po instalacji mam to:

http://img471.imageshack.us/img471/7065/errorlw8.jpg

Co ciekawe nigdzie nie bylem pytany o cd-key...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 01:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lip 2005, 16:13
Posty: 958
Lokalizacja: Aberdeen, Szkocja
Hmm. Ja z niego nie ściagałem. Ten link był podawany na jakimś forum zagramanicznym zaraz po informacji o free kluczach. Z tego co wiem ludzie ściągali i nie narzekali. Więc był w porządku.

Ty to masz wysoki poziom Ph chyba :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 01:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 mar 2006, 18:08
Posty: 477
Lokalizacja: Warszawa
Rip van Winkle napisał(a):
O wydajności w trakcie walki wewnątrz Tytana lepiej nie wspominać (mam sprzęt spełniający z lekką nadwyżką rekomendowane wymagania).


To chyba jedyne co mi sie podoba w tym nowym bf'ie....co do wydajnosci jest nawet niezla ( 60 klatek i nie spada )....tez nie mam super wypasionej maszyny

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 08:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sty 2004, 01:45
Posty: 304
Lokalizacja: z kraju na Europy skraju
Chyba się nie zrozumieliśmy.

_________________
Nikt nie mówi ani słowa, nikt nie dziwi się niczemu. Wszystkie skarby tego świata pod bazyliką w Licheniu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 09:35 
Offline

Dołączył(a): 11 lis 2004, 15:36
Posty: 61
Lokalizacja: Polska
Ja mam inny problem, po wejściu do gry na serwerze wywala mnie do pulpitu po 30 -50 sek. Próbowałem na różnych sterownikach do grafiki, odkręcałem procesor ale nic nie pomaga. Dodam że w innych BF-ach nie mam i nie miałem nigdy takiego problemu. Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić ??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2006, 10:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sie 2005, 21:43
Posty: 97
Lokalizacja: Warszawa (Łomianki)
Zobacz na forum bety (link w mailu)- tam jest większość rozwiązań.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL