Teraz jest 17 gru 2018, 07:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 sty 2004, 01:45
Posty: 304
Lokalizacja: z kraju na Europy skraju
Lailonn napisał(a):
Wyjasnij mi skoro jests tak pozytywnie nastawiony. jakim cudem firma wkaldajac DUZO MNIEJ funduszy do BF2142 oraz zalatwaiajc sobie dodatkowe zrodlo dochodu w postaci reklam PODNOSI jeszcze cene? To nie jest logiczne i nikt nie wmowi mi, ze tak jest.


Hehe, jak to nie jest logiczne?
Wysoki, marketingiem podkręcony popyt, a do tego chwilowy brak konkurencji w tym sektorze rynku (tj. tactical shooters) - nic tylko siać i zbierać, zbierać, zbierać :lol:

Teraz pytanie za 10 pkt. - BFV był li tylko modem do BF1942 czy pełnowartościowym produktem? :wink:

_________________
Nikt nie mówi ani słowa, nikt nie dziwi się niczemu. Wszystkie skarby tego świata pod bazyliką w Licheniu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2006, 20:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Raczej modem co widac po jego popularnsoci i sprzedazy. Sprawdzalem jak to wyglada i BF2 sprzedalo sie o 200.000 sztuk mniej niz Bf 1942 ;]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 00:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2005, 00:07
Posty: 698
Lokalizacja: Z lufy
Powinni zrobić wodotryskową reklamę wywołującą epilepsję, która krzyczy wielkimi wybuchającymi literami "PRE ORDER NOW! TO GET MORE AND EVEN MORE BUGS!!! 100% GUARANTEE!!! DON'T WAIT TILL X-MAS AND ORDER NOW SO WE CAN SCREW YOU AND YOU WILL LOVE IT"

ps. Sorry ale musiałem odreagować cały dzień itp.

_________________
Dlaczego?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 22:34 
Offline

Dołączył(a): 6 wrz 2005, 19:28
Posty: 63
IMHO, jeśli w tej grze (jak w każdej innej dobrze zrobionej) będzie oddzielny port do komunikacji z serwerem reklamo-dającym to być może da się na zaporze ogniowej ten syf wyciąc po prostu...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 22:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Cytuj:
(jak w każdej innej dobrze zrobionej)


No to juz na samym poczatku twoj caly plan legl w gruzach ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 07:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 maja 2005, 00:07
Posty: 698
Lokalizacja: Z lufy
Ta a gdy gra nie dostanie odpowiedzi z ów servera zrobi connection problem bo będzie "walić głową w mur".

_________________
Dlaczego?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 15:35 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Nie zdziwie sie jak będe miał Problemy z moim połączeniem, bo wgrywają nowe reklamy :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2006, 18:41 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Gdzieś przeglądając różne fora natrafiłem na temat z takim obrazkiem:

Obrazek

Reklama knajpy Subway :wink:
Nie wygląda to za ciekawie.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2006, 19:12 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2005, 03:29
Posty: 310
yyyy LOL szymon08 ty to tak na serio mowisz czy beke robisz ?? bo nie wiem czy sie smiac czy plakac


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, 01:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Serio :)

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, 13:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
Przecież widać że to nieudolny montarz.

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2006, 18:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 wrz 2006, 19:54
Posty: 313
Lokalizacja: z Olsztyna
[quote]IMHO, jeśli w tej grze (jak w każdej innej dobrze zrobionej) będzie oddzielny port do komunikacji z serwerem reklamo-dającym to być może da się na zaporze ogniowej ten syf wyciąc po prostu...

Bardzo wątpie-założe się że nasze kochane EA włoży 2x więcej wysiłku w ilość,jakość(aby nie można było ich wyciąc) i widoczność reklam,niż np. w tekstury,teamplay itp.itd :twisted: :twisted:

_________________
davis00 napisał(a):
Czy bzyknąłbyś swoją siostrę ?? Pytam poważnie.


Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2006, 09:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
fajnie byłoby gdyby dawali reklamy z panienkami 8)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 16:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2004, 13:19
Posty: 405
Lokalizacja: Bogatynia/Wrocław
Piospi
Ehe chyba z tymi z reklamy Snickersa :)

_________________
Acer Aspire 7552G => Phenom II BE x4 X920 2.3GHz, Radeon HD 5850 1GB, 4GB DDR3


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL