Teraz jest 21 wrz 2018, 16:33

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 12:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2006, 12:55
Posty: 102
Lailonn napisał(a):
Cytuj:
Oczywiście jak rozumiem prosi cię o klucz i po sprawdzeni przy próbie zapisu wywala ten błąd ?


Nie. jak chce odpalic gre to to sie pojawia. Okna pytania o keya na oczy nie widzialem.

Co ciekawe wczoraj zasalem demo multi Call of Juarez i mialem ten sam problem :shock:


Poszukałem troche w sieci i znalazłem ten sam problem przy Caesar IV , na twoim miejscu spróbował bym przeprowadzić naprawe XP-ka bo to może być jakiś problem z rejestrem . A swoją drogą pograłem dwie godziny i :lol: .... chyba jednak podziękuje , osobiście uważam że na chwilę obecną zapowiada się najgorszy BF w historii i watpie żeby w ciągu miesiąca zdążyli coś z tym zrobić .

Jednym zdaniem na chwile obecną, patrząc na dzieło EA/Dice to szkoda pieniędzy i nierwów


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 13:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Tez poszukalem. Google znajduje az 3 strony z tym problemem. 2 caesar IV i call of juarez(tu tez mialem ten problem) A na forum beta 2142 poza mna 1 osoba sie tylko zali. Mozna widc uznac, ze na swiecie problem wystapil w sumie 5 razy. Jestem wiec dumny, ze moge reprezentowac nasz narod z tak rzadka sytuacja ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 14:18 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2006, 11:26
Posty: 11
Dałem klucze 7 osobom, już nie można więcej na nich instalować. Mam nadzieję, że te osoby które dostały mojego klucza będą mogły graćy na nim jednocześnie, a jak nie to i tak mała strata bo 12 września i tak beta się kończy. Ci co dostali nieużywany klucz powinni nie mieć problemów.

Pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 15:29 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Lailonn, to jest sprawa związana z SecuRom'em. SecuRom w wersji 7.xx zabezpiecza Battlefield'a 2142. Zobacz czy nie masz czegos co omija te zabezpieczenia w innych grach :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 18:12 
Offline

Dołączył(a): 2 lut 2006, 17:07
Posty: 82
Lokalizacja: Wawa
RaCeR_PL jeszcze raz dziękuję wszystko działa nie ma najmniejszych problemów THX :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 19:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
death_name napisał(a):
Lailonn, to jest sprawa związana z SecuRom'em. SecuRom w wersji 7.xx zabezpiecza Battlefield'a 2142. Zobacz czy nie masz czegos co omija te zabezpieczenia w innych grach :D


Usunalem daemon toolsa nawet i dalej to samo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 30 sie 2005, 12:45
Posty: 175
Lokalizacja: Kołbiel
hmm Lailoon sprobuj odpalic plik exe przez ten programik
KLIK
Call of Juarez przez ten program odpalil bo sie gryzl z deamonem w ktorym mam mini image bf2 :roll:
A Jesli chodzi o 2142 to znajomy mial podobny problem i wystarczylo ze tylko WYLACZYL deamona...
Ale tak jak mowie sprobojcie przez ten programik znajdujecie plik exe programu i otwieracie przez niego.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2006, 23:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Niestety dalej to samo. napisalem do techlandu w tej sprawie. Moze sie dowiem o co chodzi ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 08:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 21:33
Posty: 400
Lokalizacja: Rzeszow
WYlacz firewalla i przejzyj to http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000

_________________
Obrazek

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 13:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Wyalczalem FW i wywalilem daemon toolsa. Nic nie pomoglo. Zanim zaczne grzebac w rejestrze zaczekam na odpowiedz z techlandu ^_^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 14:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 21:33
Posty: 400
Lokalizacja: Rzeszow
To jest strona tego zabezpieczenia, wiec nic zlego nie zrobi ;] Chyba ;]
Mi to z CoJ pomoglo (demem)

_________________
Obrazek

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 14:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Odpalilem to fixreg.bat i nic nie pomoglo. Wkurza mnie to juz troche...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL