Teraz jest 17 gru 2018, 21:05

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 paź 2006, 17:42 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2005, 21:59
Posty: 26
Witam wlasnie w EA downloader pojawil sie wlasnie patch 1.01 Full 17mb
a gra dopiero co wychodzi :D :D :D



BUG FIXES
- Fixed Client Side Crash on Titan Mode.

Includes the server files for linux and windows.


Ostatnio edytowano 17 paź 2006, 20:34 przez Dycha, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 17:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 mar 2003, 11:56
Posty: 1060
Lokalizacja: Lębork
i to jest właśnie najzabawniejsze :lol: :twisted: :evil: EA to shit :!:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 17:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sie 2006, 11:01
Posty: 780
No... ciekawie sie robi. Gra ledwo wyszla a juz patche wydaja, widac historia lubi sie powtazac :?
Wie ktos jakie zmiany wprowadza?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 18:17 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
Tig3R napisał(a):
No... ciekawie sie robi. Gra ledwo wyszla a juz patche wydaja, widac historia lubi sie powtazac :?
Wie ktos jakie zmiany wprowadza?



pewnie kilka bugów :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 paź 2006, 20:27
Posty: 382
Lokalizacja: EU
zeby szybciej smigalo mozna takze sciagnac tutaj. zaczyna sie, niedlugo patch 1.1 z paroma unlockami :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Piospi napisał(a):
Tig3R napisał(a):
No... ciekawie sie robi. Gra ledwo wyszla a juz patche wydaja, widac historia lubi sie powtazac :?
Wie ktos jakie zmiany wprowadza?



pewnie kilka bugów :/


dokładnie jeden - nie będzie wywalało do pulpitu. A czego się spodziewaliście za 17 MB :)

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:36 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2005, 03:41
Posty: 101
RobaL4 napisał(a):
zeby szybciej smigalo mozna takze sciagnac tutaj. zaczyna sie, niedlugo patch 1.1 z paroma unlockami :)

unlocki za darmo? Nie liczylbym na to :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 17:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
czemu ?? w BF2 w dwóch patchach była nowa mapka oczywiście za darmo :D

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2006, 17:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Nie byla za darmo. Zarown oWake Island jak i Road to jalalabad zostaly oplacone przez portale internetowe. One zaplacily EA aby dodano nowe mapki do patcha. Taka forma reklamy...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 00:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
Lailonn napisał(a):
Nie byla za darmo. Zarown oWake Island jak i Road to jalalabad zostaly oplacone przez portale internetowe. One zaplacily EA aby dodano nowe mapki do patcha. Taka forma reklamy...


ostatnio EA tak mnie wkur!@# że ci wierze. Chamy to co z tym spywarem odwalili jest po prostu szczytem głupoty. Zamiast rekalmy zrobili sobie anty reklame. Zaraz wyjdzie kolejny patch który wypier!@#$ tego spywara w cholere !!!!!!!!!!! uffff... ale się wkurzyłem :) Samą gre i tak kupie bo mnie kręcą takie klimaty i nie mam w co aktualnie grać (BF2 mi się znudził).

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2006, 00:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Nie ma co tu wierzyc lub nie. Informacje o tym KTO zaplacil za obie mapy byly podawane oficjalnie. Niestety teraz juz nie pamietam a szukac mi sie nie chce :P


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL