Teraz jest 11 gru 2018, 00:30

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:09 
Offline

Dołączył(a): 11 sie 2003, 18:02
Posty: 71
Średno co 2 - 3 minuty tracimy kontakt z master serwerem.
Dotyczy to WSZYSTKICH graczy ;(

Więc jak ktoś lubi stosunek przerywany ....
W innym przypadku odradzam dziś grać !

PS.: Są na chwilę obecna 2 serwery EA UK - jeden titan drugi conquest


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:30 
Offline

Dołączył(a): 18 cze 2003, 15:08
Posty: 1101
Weź mnie nie wkurzaj nawet, włażę w BFa, jest patch - kewl, ściągam, instaluję, wchodzę... dc. Wchodzę - dc. Wchodzę - serwera nie zdążyłem wybrać - dc. Score oczywiście się nie zapisał. Bardzo, bardzo to słabo świadczy o przygotowaniu do premiery, niestety.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 wrz 2006, 11:23
Posty: 539
Lokalizacja: Białystok
Cubituss napisał(a):
Weź mnie nie wkurzaj nawet, włażę w BFa, jest patch - kewl, ściągam, instaluję, wchodzę... dc. Wchodzę - dc. Wchodzę - serwera nie zdążyłem wybrać - dc. Score oczywiście się nie zapisał. Bardzo, bardzo to słabo świadczy o przygotowaniu do premiery, niestety.

No ale właśnie o to chodzi ze nie było jeszcze premiery nawet w Ameryce...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2002, 05:20
Posty: 2918
Lokalizacja: Piaseczno
I myślisz że się poprawi?

_________________
Może usta że każ moż mie obrazk 1px/1px i wysy po jed poscie na mie?
Przecie tyle jest modem 14kbyt :) no i podp max 2 znaki ;>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:36 
Offline

Dołączył(a): 18 cze 2003, 15:08
Posty: 1101
W demie jest to samo MaZZ. Zwalił się EA Master Server, ciekawe czy to samo się dzieje w BFie2.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:42 
Offline

Dołączył(a): 20 kwi 2006, 02:38
Posty: 126
Lokalizacja: wawa
Hmm co do tego czy te dc sie poprawia????
Mysle ze troszeczke trzesa portkami jak to Jabbah powiedzial w EA,gdyz jutro ma byc premiera w Anglii,a tam za taki produkt ktory nie spelnia wymagan
i nie gwarantuje tego co napisane na pudelku mozna pozwac do sadu i zadac odszkodowania wiec obecne problemy z serwerem kont sa chyba dowodem na to ze szykuja serwer do jutrzejszego szturmu graczy i ilosci zakladanych kont.
Pozdrawki


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 wrz 2006, 11:23
Posty: 539
Lokalizacja: Białystok
Cubituss napisał(a):
W demie jest to samo MaZZ. Zwalił się EA Master Server, ciekawe czy to samo się dzieje w BFie2.

O nie, owszem na poczatku były duze problemu, ale ja od kilku dni nie miałem ani jednego rozłączenia...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 19:56 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2005, 03:41
Posty: 101
zeby bylo zabawnie to forum na ea.com tez juz w zasadzie nie dziala :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 20:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 gru 2005, 18:39
Posty: 198
Lokalizacja: Zielona Góra
Ja znalazłem 7 serwerów i wszystkie z pingiem rodem za oceanu i powtarzający się komunikat disconnect, ale to chyba wina że niema jeszcze oficjalnej premiery.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2006, 19:42
Posty: 645
Mam nadzieje ze naprawia szybko,bo cos jeszcze kasa lezy u mnie na stoliku :/

Dobrze ze bf2 mozna spokojnie pograc :/ Dzis chcialem w demko popykac,aaaaale gdzie tam :/



A w singlu jak sie gra ??Jakie mapki ??

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:07 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2005, 03:41
Posty: 101
tez Wam forum ea.com nie dziala? Wylaczyli forum ze strachu? Odpowiedza po 20 pazdziernika pewnie :/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:18 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Premiera jest jutro o 17.00 GMT. Więc bym się nie martwił. Pewnie do czasu premiery nie zagracie...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
ja tam w demo już nie gram czekam na pełną, patch już czeka :)

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2004, 14:09
Posty: 1445
Lokalizacja: Warszawa
Hynol napisał(a):
Premiera jest jutro o 17.00 GMT. Więc bym się nie martwił. Pewnie do czasu premiery nie zagracie...
Tak, tylko ze w demo tez wywala nonstop. Dobrze, ze tego nie kupuje, bo juz bym sie zdenerwowal.

_________________
ex MON.BF2, ex eXploit, ex PRGK-42


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 21:35 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
maTTi napisał(a):
Hynol napisał(a):
Premiera jest jutro o 17.00 GMT. Więc bym się nie martwił. Pewnie do czasu premiery nie zagracie...
Tak, tylko ze w demo tez wywala nonstop. Dobrze, ze tego nie kupuje, bo juz bym sie zdenerwowal.


Hehehe. Ja też nie mam zamiaru kupować. Dopiero teraz zobaczyłem że z demo też wywala... Shitowo, ale teoretycznie na razie nie ma się co czepiać ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL