Teraz jest 19 paź 2019, 08:53

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lis 2006, 23:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2003, 16:29
Posty: 1247
Lokalizacja: Warszawa
MaZZeo napisał(a):
No wiesz, ale gdyby miała kolor gówna, to też byś kupił?


Tak

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 00:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2004, 17:26
Posty: 216
Lokalizacja: Siedlce
Mam Logitecha g5 juz od dawna, musze przyznac, ze BARDZO lubie te mysze :P. Oprocz tego, ze przetarl mi sie oplot od kabla (i nie wiem co z tym zrobic) to nie narzekam, zmiana czulosci "w locie" dziala swietnie... gra sie wrecz cudownie, wytlumaczcie mi jeszcze, jak wy rozumiecie pojecie DPI, im wiecej DPI tym ruch wolniejszy, kursor porusza sie dokladniej, prawda ? Dlaczego mowicie, ze im wiecej DPI tym szybciej poruszacie myszka? ps. zamowilem G15 :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 10:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 maja 2004, 16:53
Posty: 497
Lokalizacja: Chorzów
Damianek napisał(a):
ps. zamowilem G15


A nie lepiej by było MERC'a?

ps. Ty to daemianpl.. czy damian3177? :D

_________________
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: We are the [SPQR]... resistance is futile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 21:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lis 2006, 03:52
Posty: 4
Lokalizacja: Nie z tej planety...
Damianek napisał(a):
wytlumaczcie mi jeszcze, jak wy rozumiecie pojecie DPI, im wiecej DPI tym ruch wolniejszy, kursor porusza sie dokladniej, prawda ? Dlaczego mowicie, ze im wiecej DPI tym szybciej poruszacie myszka?


Im więcej DPI np. max. 2000 tym kursor lata po ekranie szybciej. 400 DPI to normalnie brakuje biurka, żeby przesunąć myszką kursor od jednej do drugiej krawędzi ekranu:)...

Co do myszek, posiadam G7 i jestem cholernie z niej zadowolony. Niestety nie miałem okazji pobawić się innymi myszkami :mrgreen: , więc nie mogę powiedzieć, ze jest np. lepsza od tej czy od tamtej.
No i wypasik jest jak wsiadasz do czołgu zmieniasz na DPI na max. i wtedy nikt CIę nie jest zaskoczyć np. z C4, tak wymiata się lufą dookoła.
A na spokojną grę snajperkiem, 400 DPI jak znalazł, no i celność jaka:]...
Pozdro...

_________________
VENI, VIDI, VINICJUSZ_PL


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2006, 23:57 
Offline

Dołączył(a): 29 sie 2003, 14:58
Posty: 13
Mozecie powiedzieć jak ta myszka działa z podkładkami? Czy dobrze chodzi np na zwykłej szmaciance? Ja wiem że trochę to śmieszne żeby używać takiej podkładki do takiej myszy ale mam za małą szufladę w biurku i poprostu podkładkę przycinam na mniejszą.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 02:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
shark napisał(a):
Mozecie powiedzieć jak ta myszka działa z podkładkami? Czy dobrze chodzi np na zwykłej szmaciance? Ja wiem że trochę to śmieszne żeby używać takiej podkładki do takiej myszy ale mam za małą szufladę w biurku i poprostu podkładkę przycinam na mniejszą.


ja tam podkładki nie używam ale chyba zakupię bo w blacie już siędziury robią :lol: :P Jeśli zakupię to taką http://h4g.pl/product_info.php/manufact ... cts_id/507. Z tą myszką stanowią zajeczepisty duet :) ale ja już mam swojego G7 i przy nim zostane

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 10:22 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
shark napisał(a):
Mozecie powiedzieć jak ta myszka działa z podkładkami? Czy dobrze chodzi np na zwykłej szmaciance? Ja wiem że trochę to śmieszne żeby używać takiej podkładki do takiej myszy ale mam za małą szufladę w biurku i poprostu podkładkę przycinam na mniejszą.


z różnych opinii wyczytałem że najlepiej na szmaciakach, np. steelpadzie 5L

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2008, 15:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2006, 19:42
Posty: 645
Z góry przepraszam za odkopanie tematu ale nie widze sensu aby zakładać nowy.

Otóż orientuje sie ktos gdzie moge najtaniej kupić nową myszke Logitech g5 wersja Bf 2142 ?!
Na razie na oku mam http://www.pixmania.com/pl/pl/597576/ar ... -2142.html .Nie jestem za bardzo obyty w sklepach więc nie wiem gdzie najtaniej
:wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2008, 16:32 
Offline

Dołączył(a): 2 sie 2006, 13:26
Posty: 656
Lokalizacja: Starachowice
Strata kasy. http://www.ceneo.pl/388199

_________________
Obrazek
PL4FC- | www.pl4fc.net | #PL4FC @ Quakenet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 09:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2004, 15:16
Posty: 617
Ja mogę zamienić prawie nowego G5 BATTLEFIELD ,na RAZER Copperhead.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 15:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2006, 19:42
Posty: 645
Szkoda że zamiana.Chętnie bym kupił dobrą g5 bf2142 za normalną cenę z normalną ceną przesyłki(pixmania.com35 zł :roll: )

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 17:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sie 2006, 12:15
Posty: 48
Lokalizacja: Gdańsk
oO
ja na allegro niecaly miesiac temu kupilem nowa G5 promo za 152zl z przesylka za pobraniem - bylo chyba ze 30 sztuk od 1 zl

wniosek?! szukaj podobnej aukcji na allegro? ->
http://www.allegro.pl/search.php?string=G5&category=2

_________________
Obrazek
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #plaY^ @ QuakeNet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2008, 17:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2006, 19:42
Posty: 645
Ofc że szukałem.I te starą aukcje też widziałem,tylko sie spózniłem :/
A na allegro jest tylko to http://www.allegro.pl/item289245256_max ... atis_.html


edit: Dzięki kapi własnie znalazłem to http://www.allegro.pl/item295366858_log ... fv_gw.html

Mam nadzieje że zgodza sie na kupno poza aukcją :wink:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 paź 2008, 19:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 paź 2008, 08:50
Posty: 25
Lokalizacja: Wiedeń-Austria (AUT)
Ja posiadam myszke Logitech MX Revolution ;) powiem tak : Bardzo fajna myszka wygodna i komfortowa :lol: . Co do klawiatury to mam G15 też mi sie bardzo podoba szególnie wygląd :P (oczywiście ten model nowszy ;) ) Za myszke logitecha mx revolutiona zapłacilem ok. 259 zl :) Ale niespodziwałem sie że tyle kosztuje :o w sumie to była prawie najtańsza myszka logitecha mx revolutiona na allegro ;) Za klawiaturkę zapłaciłem chyba ok. 270 zl http://www.allegro.pl/item444579254_log ... szawa.html - tak wygląda G15 ;)

_________________
Wszystko co złe to NISZCZYĆ!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL