Tee no fajny jestes
Cytuj:
Warto było zachować wstrzemięźliwość, patrząc jakie prace dobiegają końca połączonych sił Splash Damage oraz IDSofrtware. Ich nowe wspólne dziecko nie będzie mod-em jak szerzący na forum podziw BF2142
Jak nie mod? Toż to mod do Quake'a 4! Nie widzisz? Masz zamiar wydawać 140zł na moda? Przejrzyj na oczy...
Mod... hmm, czy kolejne Fify tez nazwiesz modami? A NFS'y? przeciez nfsy od paru czesci maja ten sam silnik graficzny, troche odpicowany, dodaje sie tez pare wozów. Albo nowe Half-life'y. Kolejne epizody tez nazwiesz modami? A dodatki do gier tez maja wydawać za darmo? Bo to mody są, ta?
Dlaczego sądzisz, że BF 2142 to mod? Po tym, że maja ten sam silnik graficzny? Wiesz, Dark Messiah of M&M jest na Source, tez nazwiesz go modem do half-life'a 2?
Jak dla mnie powtarzasz puste hasełka jakiegoś bałwana, mówiąc że gra to gówno bo to mod jest, natomiast brak sensownych argumentów...
Wiesz, ja nie bede mówić że ET:QW to gówno, bo nie wiem jaki bedzie, narazie jak dla mnie na minus są kosmici oraz najprawdopodobniej wysokie wymagania sprzetowe, poza tym stary ET mi jakoś nie podpasował, dlatego wolę najnowszego BF'a, nie wiem moze mi sie spodoba QW, tak jak sie spodobał BF 2142 po becie/demku.
Cytuj:
Ten post też jest o Battlefieldzie i jego niedorobionym modzie, trudno coś oceniać nie mając puntu porównania...... ET:QW to tylko jedna z rynkowych alternatyw dla pozycji i tak naprawdę już bardzo ciężko znaleźć coś co wypadałoby gorzej w stosunku do nowej odsłony BF-a. Dajcie szanse wypowiedzieć się ludziom którzy się naprawdę zawiedli......
Weź mi pokaż chociaż 3 gry, które są równie dobre jak BF 2142, oczywiście o podobnej tematyce przyszłości(mimo wszystko odpadają Star Warsy).
Cytuj:
Dla nie wtajemniczonych: Enemy Territory: Quake Wars. Tutaj jest troche inne powejście do tematu - to IDS oraz SD płacą za grę w bete by wyciągnąć jak najwięcej niedociągnięć i wyeliminować je przed premierą.
Ja nie mówię że źle robią ,powiem nawet ze bardzo dobrze robią, ale - who cares? Czy to świadczy o tym, ze BF to gówno, a QW bedzie super?
Cytuj:
W obliczu kroczącego StroggGoliath (ET:QW), Walker wygląda jak robot seward.......
Kwestia gustu jedynie, jak dla mnie nic nie znaczacy argument, tak jakby sie kłócić że Test Drive ma ładniejsze samochody niz NFS, przez co NFS to gówno
Cytuj:
Przypadek z BF-em tylko potwierdza regułę, nie zawsz to co pojawia się pierwsze musi być lepsze, wręcz odwrotnie.....
A skąd wiesz że QW nie bedzie gównem? Jestes pewien ze nie zawiedziesz sie, tak jak na BF 2142?