AstroBoy napisał(a):
Hokahey napisał(a):
Hmmm spodziewałem się więcej po Mobility X700

aż dziwne że więcej nisz minimum nie wyciszniesz z tej karty

A w jakiej rozdziałce grasz w BF2 ?
Aż strach przyznać , ale laptom którym dysponuje spokojnie radzi sobie ze średnimi detalami przy rozdzielczości 1024.
Jednak z 2 razy pojawił się problem zacięcia klawiatury (opisany poprzedni) na jakies 3-4 sekundy, ale tylko na początku rundy (ale, sporo nas tam było , plus pojazdy, więc może się "rozgrzewał")
Więc BF2142, tez ruszy

.
Ale żona mnie zabije jak jeszcze jedną gre do domu przyniosę
Jestem świeżo po zakupie BF2 i ciągle nie mogę sie nasycić.
Niestety trzeba troche ograniczyć granie, bo zawalam kolejne nocki, a do pracy rano trzeba wstać

Hehe no bo jużcoś mi tu nie grało z tym X700 i dobrze a to przycinanie klawiatury to nie wiem skąd się bierze ale być może masz za mało RAM-u i w szczytowych momentach właśnie takie krzaki masz może...

Nom spokojnie pograsz w BF2142 (swoją drogą gorąco polecam ) ale np jak będziesz w tytanie to strasznie spada prędkość klatek (więc jakby co się nie przejmuj) i np na mojej grafice w zwykłym PC przy ATi X1900XTX 512MB bez OC to niestety bardzo widać a na twojej to chyba ci sie komputer wyłączy

- chyba siakiś błąd w środku tego tytana jest
Najwyżej żona spali cię na stosie jak kupisz drugą grę (BF2142) ale za to do tego czasu ile "przyjemności" z gry

A co do pracy i niwysypiania się to też nic się nie martw - wyśpisz się po śmierci

Zresztą ponoć niektórym wystarczy 2-4 godziny snu dziennie hehe
P.S. Co do tej klawiatury to może sprawdź i podłącz zewnętrzną przez USB i przez PS/2 i zobacz czy to samo się będzie działo lub/i dołóż jak możesz 512 MB RAM-u i też obczaj co wtedy...