Teraz jest 20 lis 2024, 20:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lis 2006, 02:50 

Wlasnie sobie zajrzalem na totalbf2142.com i lezy tam community update - wynika z niego, ze asfalci beda mieli celniejsza bron:

"• Assault Rifle Improvement: We have made slight adjustments to the deviation of the Assault rifles to increase the accuracy of short burst fire. Long duration full auto fire will still create significant deviation. These changes will help the assault burst-fire performance in medium range fire fights."

Jako zapamietaly asfalt sie do pewnego stopnia ciesze, ale obawiam sie, ze ta zmiana to oznaka, ze DICE sie niczego nie nauczylo, i przez najblizsze pol roku bedziemy mieli ciagle zmiany - to w jedna, to w druga strone. Bo jak juz cokolwiek zmienia, to narzekaniom nie bedzie konca.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 09:36 

To niech zmienia sile ognia shuko i bianchi xD :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 11:18 
Moderator forum

Jedyne co powinni wprowadzic to troche ulepszyc SCARa i tyle... po co jeszcze ulepszac bron, skoro taki np krylov i voss juz sa zabojcze?

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 12:19 

mi sie wydaje ze standardowe bronie assaulta sa dobrze zbalansowane. scarr-11 to swietna pukawka - osobiscie wole scar niz krylov. voss mog by byc gorszy :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:33 

RobaL4 napisał(a):
mi sie wydaje ze standardowe bronie assaulta sa dobrze zbalansowane. scarr-11 to swietna pukawka - osobiscie wole scar niz krylov. voss mog by byc gorszy :)

W pelni sie z Toba zgadzam. Uwazam, ze w ogole system broni jest bez zarzutu, a jesli jakas klasa ma prawo do narzekan, to na pewno nie jest nia assault, tylko recon. Nawet unlocki sa sensowne - voss i baur maja swoje specyficzne zastosowania, komus mog pasowac do stylu gry, ale zadne z nich Wunderwaffe.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:50 

Nie obchodzi mnie voss l-ar czy inne g ktorego nigdy nie bedzie mozna uzyc na klanowce. Niech unlocki pozostana w sferze dowartosciowania freeplayowcow. Moga lekko poprawic scara, a co do reszty to niech trzymaja sie swojej obietnicy - ZADNYCH ZMIAN W SAMEJ GRYWALNOSCI.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:56 

Tak labert moglby dzialac jak g36c w bf2. Przez 2 miechy gralem samym specopsem i moglem sie bronic spokojnie przed asfaltami z ta bronia. Tutaj juz tak dobrze nie jest, na odleglosc wieksza niz 20 metrow trafia sie we wszystko tylko nie cel... albo to ja jestem jakis zryty i nie potrafie :D Skonczylem z reconem jak po 15 wystrzelonych kulkach oczywiscie single shot zadna nie trafila mimo ze celownik byl wycelowany idealnie w glowe.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:58 

DarthPrivate napisał(a):
Nie obchodzi mnie voss l-ar czy inne g ktorego nigdy nie bedzie mozna uzyc na klanowce. Niech unlocki pozostana w sferze dowartosciowania freeplayowcow. Moga lekko poprawic scara, a co do reszty to niech trzymaja sie swojej obietnicy - ZADNYCH ZMIAN W SAMEJ GRYWALNOSCI.

klanówki dzielą się na te z unlocami i te bez :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 15:01 

DarthPrivate napisał(a):
Niech unlocki pozostana w sferze dowartosciowania freeplayowcow.

Co do reszty sie zgadzam, ale nie bardzo rozumiem co chciales tym wyrazic :-) Abstrahuje od tego, ze to nie na temat, ale to zupelnie bez sensu. W jaki niby sposob uzywanie unlockow jest forma dowartosciowania sie? Dowartosciowac to sie zapewne mozna kupujac np. Mercedesa S600 za 500 tys. PLN, a nie wybierajac myszka inny pixelowy karabin do zabawy na komputerze.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:03 

Hmm zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ja bym jedynie poprawił celność SCARa przy full auto.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 17:21 

a ja usunął to nabijanie pkt :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 18:04 

A ja bym usunął tych co nabijali punkty...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 19:18 

Powinni troszkę ulepszyć recona , brakuje mu takiej szybkostrzelnej snajperki w stylu SWD... ale to pewnie wyjdzie w kolejnym booster packu :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 11:02 

ognacy napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Niech unlocki pozostana w sferze dowartosciowania freeplayowcow.

Co do reszty sie zgadzam, ale nie bardzo rozumiem co chciales tym wyrazic :-) Abstrahuje od tego, ze to nie na temat, ale to zupelnie bez sensu. W jaki niby sposob uzywanie unlockow jest forma dowartosciowania sie? Dowartosciowac to sie zapewne mozna kupujac np. Mercedesa S600 za 500 tys. PLN, a nie wybierajac myszka inny pixelowy karabin do zabawy na komputerze.

Ognacy

Powiedz mi czy banda "wymiataczy" latajaca z voss l-ar czy buar'ami czy napierdzielajaca z zellerow umiala by to powtorzyc bez unlockow? jasne ze nie. Dowartosciowanie polega na tym ze uznaje sie siebie za lepszym od kogos innego uzywajac sprzetu z ktorego po prostu latwiej trafic. Full auto na 20 metrow gdy kolo biegnie i masz fraga - powtorz to z Krylova ba ze Scara!

Co do klanowek - jak na razie ESL zabrania uzywania unlockow na meczach i raczej watpie w to zeby CB nie poszlo ich sladem. Global unlocks jest totalnie bez sensu - wez 4 engow i 4 assaultow i masz runde w kieszeni...............

Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2006, 12:46 

TAk płaczecie na te unlocki że to szok, jak chcesz to sobie graj bez unlockó, ale ja defka nie oddam i granatów.
Dla mnie bezsensu są klanóki bez unlocków bo nie ma połowy PODSTAWOWYCH rzeczy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2